Μετάβαση στο περιεχόμενο

TEE - ηλεκτρονική εφαρμογή υποβολής.


Recommended Posts

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω κάνει καμια νομ/ση και υπέθετα ότι οι αμοιβές τουλάχιστο όπως έλεγε το ΤΕΕ αρχικά είναι ασύνδετες μεταξύ τους

 

αλλά αν σας είπαν έτσι γιατί το ρωτάς- Φως φανάρι είναι ότι θα παρουσιάσεις το ίδιο συμφ/κό άρα και την ίδια αμοιβή δηλ την συνολική

Edited by ΚΑΝΑ
Link to comment
Share on other sites

Έτσι σκόπευα να το κάνω απλά με μπέρδευε το γεγονός ότι η άδεια μου είναι νομιμοποιήση μαζί με προσθήκη.Και αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να βάλω τις συμφωνειθήσες αμοιβές μόνο για τις εργασίες της νομιμοποιήσης και όχι και αυτές τις προσθήκης.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.

 

Μετα απο ενα format σκληρου και εγκατασταση εκ νεου ολων των προγραμματων διαπιστωσα οτι ο google chrome και ο internet explorer δεν ανοιγουν την ηλεκτρονικη εφαρμογη υποβολης δηλωσεων του ΤΕΕ.

 

Στο internet explorer γραφει ***Ο Internet Explorer δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα***

 

ενω στον chrome γραφει:

Η σύνδεση με τον ιστότοπο portal.tee.gr διακόπηκε.Η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη

Δείτε ορισμένες προτάσεις:

· Επαναλάβετε τη φόρτωση αυτής της ιστοσελίδας αργότερα.

· Ελέγξτε τη σύνδεση σας στο Διαδίκτυο. Επανεκκινήστε δρομολογητές, μόντεμ ή άλλες συσκευές δικτύου που ενδεχομένως χρησιμοποιείτε.

· Δοκιμάστε να προσθέσετε το Google Chrome ως επιτρεπόμενο πρόγραμμα στις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας ή του λογισμικού προστασίας από ιούς. Αν συμπεριλαμβάνεται ήδη στα επιτρεπόμενα προγράμματα, δοκιμάστε να το διαγράψετε από τη λίστα με τα επιτρεπόμενα προγράμματα και να το προσθέσετε ξανά.

· Εάν χρησιμοποιείτε ένα διακομιστή μεσολάβησης, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης ή επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του δικτύου σας για να βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής μεσολάβησης λειτουργεί. Αν δεν πιστεύετε ότι απαιτείται η χρήση διακομιστή μεσολάβησης, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης: Μεταβείτε στο μενού του Chrome > Ρυθμίσεις > Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων… > Αλλαγή ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης... > Ρυθμίσεις LAN και καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου "Χρήση διακομιστή μεσολάβησης για το LAN".

Σφάλμα 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Έγινε επαναφορά της σύνδεσης.

 

Το παραξενο ειναι οτι με τον firefox ανοιγουν ολα κανονικα αρα δεν παιζει προβλημα πιστευω με το antivirus eset smart security που εχω.

 

Αντιμετωπισα προβλημα σε αλλη μια ιστοσελιδα που ζητουσε παλι κωδικους εισοδου, οπως και στην εφαρμογη του ΤΕΕ παλι για τις αμοιβες. Δοκιμασα και τον οδηγο επιλυσης του chrome για ***Χρήση διακομιστή μεσολάβησης για το LAN*** αλλα δεν...

 

Το εχει συναντησει κανεις το ιδιο προβλημα;

Edited by pmitsios
Link to comment
Share on other sites

Απενεργοποίσηε προσωρινά το eset και αν δεις ότι δουλεύει τότε φταίει αυτό. Ίσως να φταίει το firewall που έχει.

Link to comment
Share on other sites

Χρονια πολλα , καλη χρονια!!

Εγινε απο καποιον συναδελφο εφαρμογη της δυνατοτητας καταβολης του 30% με εκπτωση 10% στο ολικο προστιμο???

...εχω πελατισα που επιμενει οτι καποιοι γνωστοι της ηδη πληρωσαν με τον προαναφερομενο(αλλα αφαντο για εμε..) τροπο...

ισχυει??!!?

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να πλήρωσαν το 30% αλλά μετά θα πρέπει να επέμβει το μέγα ΤΕΕ και να αναπροσαρμόσει τις δόσεις που ακόμα περιμένουμε να το ενσωματώσει στο σύστημα.Μάλλον κάτι άλλο θα της είπαν.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.