Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προβλήματα και Bugs από τη νέα πλατφόρμα


Engineer

Recommended Posts

@ilias: δεν εβαζα λαθος password, ειναι δυνατον να σου στελνω το σωστο κ εγω για ενα ετος συνεχομενα να το βαζω λαθος? αυτο που ειχα ξεχασει ηταν οτι ειχα δηλωσει αλλαγη email...ε, τι να κανουμε, ειμαι κ εγω μαλακας, αν κ δεν νομιζω οτι ειχε σχεση το email μου.

 

Καλημέρα .

 

Όταν γίνεται αλλαγή στο e-mail , υπό κανονικές συνθήκες , το λογισμικό της πλατφόρμας πάνω στην οποία είναι βασισμένο το forum στέλνει μήνυμα e-mail στη νέα διεύθυνση που δήλωσε το μέλος και ζητά επανενεργοποίηση . Μάλιστα , το e-mail που λαμβάνει το μέλος , γράφει ότι απαιτείται επανενεργοποίηση του λογαριασμού . Το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι να εμφανιζόταν από το forum σχετικό μήνυμα που να παραπέμπει το μέλος να κοιτάξει προσεκτικά στα εισερχόμενα (ή και στα ανεπιθύμητα) μηνύματα και να ξανακάνει ενεργοποίηση του λογαριασμού του . Αν το forum δεν ενημέρωσε τότε το μέλος (και άντε θα θυμάται το μέλος αν υπήρξε κάποια υπενθύμιση) , εύκολα μπορεί να παραπέσει το e-mail επανενεργοποίησης με αποτέλεσμα την αδυναμία εισόδου του μέλους.

 

Το παρατήρησα και πάλι αυτό όταν πριν μερικές ημέρες άλλαξα το e-mail που είχα δηλώσει αρχικά στο insomnia και αφού ολοκληρώθηκε η αλλαγή , το Insomnia , μέσω κατάλληλου μηνύματος , με ενημέρωσε για το τι θα πρέπει να κάνω και που θα πρέπει να κοιτάξω για να ενεργοποιήσω ξανά το λογαριασμό μου μετά την αλλαγή που έκανα .

 

Υπάρχουν φυσικά και περιπτώσεις όπου ΔΕΝ απαιτείται η επανενεργοποίηση του λογαριασμού του μέλους αλλά αυτό καθορίζεται είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα από τους διαχειριστές ανάλογα με το λογισμικό της πλατφόρμας (SMF, vBulletin, IPB) .

 

Όμως , τέλος καλό όλα καλά @zavi . Καλώς μας ξανάρθες :)

Edited by gvarth
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα gvarth, καλημέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζεις εσύ ή κανένας άλλος πως μπορώ να εκτυπώσω ένα θέμα από το forum απ' ευθείας κι όχι χειροκίνητα (μία μία σελιδα)? Θέλω να πάρω υλικό για τις διακοπές μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και σε σένα.

 

Οι λύσεις που γνωρίζω για εκτύπωση είναι όλες χειροκίνητες .

 

Για πιο αυτόματες ... καταστάσεις , μπορεί να γίνει εκτύπωση σε PDF με κατάλληλη αρίθμηση και στη συνέχεια η ένωση των PDF . Χρονοβόρο βέβαια και δεν νομίζω να βολέψει .

Link to comment
Share on other sites

...πως μπορώ να εκτυπώσω ένα θέμα από το forum απ' ευθείας κι όχι χειροκίνητα (μία μία σελιδα)? ...

...

 

πατάς το εικονίδιο κάτω αριστερά print.png που έχει σε κάθε σελίδα θέματος.

 

 

post-52581-0-29780200-1344937312_thumb.jpg

 

 


εδιτ

Συγγνώμη, κατάλαβα λάθος, θες όλες τις σελίδες μαζί και όχι ανά σελίδα.

Δεν γνωρίζω την απάντηση.

Μπορεί να είναι κενό ή αδυναμία της πλατφόρμας, θα γίνει σχετική ενημέρωση.

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά μπορώ πανεύκολα και κάνω login με κινητό (iPhon)

Οπότε κάτι λάθος κάνεις εσύ νομίζω ή οι ρυθμίσεις στον περιηγητή που χρησιμοποιείς στο κινητό σου.

 

Κάνε μια απλή δοκιμή όμως.

Άνοιξε το michanikos με το κινητό σου, λογικά θα μπει από μόνο του με το template για κινητά.

Άλλαξε χειρονακτικά να μπει στο Template “Πλήρη Έκδοση», κάνε εκεί login με επιλογή να σε συνδέει αυτόματα και να κρατήσει το pass σου και μετά ξαναμπές στην έκδοση για κινητό.

Θα έχει κρατήσει το login σου (ελπίζω)

Link to comment
Share on other sites

αυτές τις κινήσεις είχα κάνει και δεν μου εμφάνιζε το παράθυρο με τα κελιά για να βάλω τους κωδικούς μου,ούτε μου έδινε δυνατότητα να πληκτρολογήσω,τέλος πάντων τελικά δούλεψε χωρίς να καταλάβω ποιό ήταν το πρόβλημα..ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Για όσους δεν το γνωρίζουν, πάνω δεξιά στην μπάρα του "Status Updates" αν κάνετε mouse over εμφανίζεται ένα "x", το πατάτε κι εξαφανίζεται όλο το μενού.

 

Βέλτιωση του φόρουμ κατά τουλάχιστον 35.70%

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.