Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μanolis ειναι λιγο μπερδεμενο το θεμα..... εγω θα το δηλωσω ως βοηθητικο χωρο λογω του υψους 2,30 < 2,40 και ελπιζω να μην αντιμετωπισω καποιο προβλημα στην ηλεκτροδοτηση.Θελω να πιστευω πως η ΔΕΗ δε θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα....στην περιπτωση που αρνηθει να το συνδεσει με το δικτυο μπορω να υποβαλλω ξανα τη δηλωση, δηλωνοντας το χωρο μετα ως κυριο χωρο ? ( με τις αντιστοιχες προσαρμογες του προστιμου)

Δημοσιεύτηκε

Η ΔΕΗ περιμένει ακόμα διευκρινίσεις σχετικά με τη ρευματοδότηση των βοηθητικών χώρων και δεν προχωράει!

• 2 months later...
Δημοσιεύτηκε

Ξέρει κανείς αν έρχεται ελεγκτής δόμησης στις ηλεκτροδοτήσεις αυθαιρέτων? Υπάρχει διαφορά στην τακτοποίηση από την νομιμοποίηση σε αυτό το θέμα?

• 4 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους,

αναζητώντας κι εγώ για το ίδιο θέμα τα απαραιτηταδικαιολογητικά, βρήκα στο dei.gr τα εξής:

προηγουμένως είχα πάρει τηλ. και μου είπαν ασφαλώς τα ίδια.

http://www.deddie.gr/Default.aspx?id=59003&nt=18&lang=1

Δημοσιεύτηκε

Μήπως ξέρει κανείς τί πρέπει να γράφει η Τεχνική Εκθεση του Μηχανικού για εργοταξιακό ρεύμα σε

νεοαναγειρόμενη οικοδομή που έχει υπαχθεί το νόμο 4010; Εκεί δηλαδή που μέχρι τώρα γράφαμε:

"Το περιτύπωμα της οικοδομής έχει τοποθετηθεί ορθά όπως αναφέρεται στο διάγραμμα κάλυψης.", με τί θα πρέπει να το ανικαταστήσουμε;

Υπάρχει κάποια σχετική εγκύκλιος ή οδηγία; Ευχαριστώ.

Δημοσιεύτηκε
stavros-a Μήπως εννοείς για μόνιμο??? γιατί στο εργοταξιακό δε νομίζω ότι χρειάζεται καμιά τεχνική έκθεση...
Δημοσιεύτηκε

κανένα νέο για την ηλεκτροδότηση χώρων που δηλώθηκαν με βοηθητικό συντελεστή?(ημιυπόγεια αυτοτελή διαμερίσματα και σοφίτες)

• 4 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Παιδια προσοχή ! Το αυθαίρετο πρέπει να δηλώνεται ως κύρια χρήση . Οχι βοηθητική. Το αντιμετώπισα στη αρμόδια ΔΕΗ για τα Βίλια Αττικής . Ρωτήστε πριν προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε την έκπτωση 0,50 του βοηθητικού στον πελάτη σας.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.