Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εκτιμητής ακινήτων


nk

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 161
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ύλη εξετάσεων? δίδεται κατά την εκπαίδευση? υπάρχει διαθέσιμη? προηγούμενα θέματα?, είναι γενικά εύκολες για κάποιον με κάποια εμεπειρία? έξασφαλίζεται η μέγιστη αναγνώριση?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

anavatis έχεις pm

Καλησπέρα!!

πρόκειται να δώσω εξετάσεις για πιστοποίηση της PEOPLECERT..

Γνωρίζετε αν κυκλοφορούν θέματα παλαιότερων εξετάσεων??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπέρα. μου έκαναν πρόταση να εργάζομαι ως εκτιμητής ακινήτων με σταθερό μηνιαίο μισθό περί τα 800 + φπα για πλήρη απασχόληση. Θα δεχόσασταν? Τί προοπτικές υπάρχουν όμως για το μέλλον?...ποια είναι συνήθως η εξέλιξη των μηχανικών που ασχολήθηκαν πλήρως με το αντικείμενο?  Αν υπάρχουν συνάδελφοι που ασχολήθηκαν συστηματικά να μας πουν την εμπειρία τους....

Edited by kosmoarch
Link to comment
Share on other sites

Προοπτικές στο αντικείμενο υπάρχουν, αλλά προς το παρών είναι πεσμένα τα πράγματα. Εγώ δουλεύω αποκλειστικά με τράπεζες, ως ελεύθερος συνεργάτης. Πάντως θέλει προσοχή, γιατί γνωρίζω συναδέλφους που έφαγαν κανόνια από διάφορες εταιρίες. Αν δεις ότι δεν εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους απέναντί σου, την κάνεις νωρίς.

Link to comment
Share on other sites

Τελικα συναδελφοι για να κανει καποιος εκτιμησεις ακινητων πρεπει να κανει εναρξη ως εκτιμητης?.... μπορει απλα εχοντας τη ιδιοτητα του μηχανικου?....ή πρεπει να παρει και καποιες πιστοποιήσεις?

 

Διάβασα στον νομο για το μητρωο του ΥΠΟΙΚ οτι για να γραφτεις πρεπει να εχεις βεβαίωση εργοδοτη...... δλδ μονο οσοι ειναι στο μητρωο μπορουν να κανουν εκτιμησεις?....ή δε χρειαζεται να μπεις?

 

Μια βοηθεια..... θελω να ενταξω αυτη την υπηρεσια στο γραφειο μου και φιλοι μηχανικοι που ρωτω δεν ξερουν να μου πουν.

 

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

αυτό που άλλαξε είναι το άνοιγμα της ιδιότητας του ορκωτού εκτιμητή.Εκεί νομίζω ότι απαιτείται να έχεις πιστοποίηση από αναγνωρισμένο φορέα. Δεν έχω πρόχειρο αυτή τη στιγμή το νόμο.

Οι εκτιμητές που συνεργαζόμαστε με τράπεζες δεν έχουμε καμία υποχρέωση να προβούμε σε πιστοποίηση. Από όσο γνωρίζω οι ελεγκτές στις τεχνικές υπηρεσίες των τραπεζών  έχουν πιστοποιηθεί. 

Βεβαίως αν δεν έχεις ποτέ ασχοληθεί με το αντικείμενο των εκτιμήσεων, καλό είναι να κάνεις κάποια σεμινάρια για να δεις τις μεθόδους εκτίμησης που χρησιμοποιούνται.

Link to comment
Share on other sites

Για να είναι κανείς ανεξάρτητος εκτιμητής πρέπει να έχει πιστοποίηση από κάπου; Δεν αρκεί να είναι απλά ΑΤΜ;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.