Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι ομάδα είμαστε;


ilias

Τι ομάδα είμαστε;  

1.168 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι ομάδα είμαστε;


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Η πράσινη σήμερα , λέει έχουμε λαό . Λαμόγια έχουμε , που φωνάζουν γιά το μεροκαματάκι και στηρίζουν την προσπάθεια γιατί ξέρουν ότι αυτοί φταίνε και έτσι φοβούνται την αντίδραση του κόσμου .

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχεις άδικο Ηλία,όμως το θέμα για εμάς τους Αντιβαρδινογιαννικούς (θεωρώ τον εαυτό μου τέτοιο συνειδητά από το 1997 και μετά)ήταν οτι:

α)Είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,μου θέλω πρόεδρο που να με κάνει κορυφή στην Ευρώπη,όχι να τρώω τις στάχτες των άλλων εδώ και 17 χρόνια.Ξέρω οτι φάγαμε (και εγώ έφαγα) τεράστιο παπατζιλίκι από τον απατεώνα το Βγενόπουλο και όλους του ςάλλους που λάκισαν και τώρα πλέον τα πράγματα είναι χειρότερα από ποτέ και φως στο τούνελ δε φαίνεται.Η ομάδα όμως ήταν σε διαδικασία φθοράς και πτώσης εδώ και χρόνια,ακριβώς λόγω της οικονομικής-διοικητικής αδυναμίας

β)Παρόλα τα κατά καιρούς λεγόμενα,όπως απέδειξε και ι Ιστορία η Παιανία δεν ήταν του Παναθηναικού αλλά της οικογένειας.Έφυγαν,την πήραν και τέλος.Επομένως δεν άφησαν τίποτα στο σύλλογο.Καμμένη Γη σίγουρα,αλλά δεν ευθύνονται μόνο αυτοί...

γ)Τους χρεώνω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το γεγονός οτι δεν κατάφεραν το βασικό και αυτονόητο,να καταφέρουμε να έχουμε μια σύγχρονη γηπεδάρα σε Ελληνικό ή Βοτανικό ώστε να είναι και οικονομικά βιωσιμότερος και απείρως δυνατότερος ο σύλλογος.Η αδυναμία τους να υπερασπιστούν τα συμφέροντά μας έχει μείνει στην ιστορία κι δυστυχώς το τραίνο μάλλον χάθηκε...

Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες,αλλά ούτε κέφι έχω,ούτε νόημα.Απλά στη σωστή εν μέρει δική σου άποψη,ήθελα να προσθέσω και τη δική μου.Παραπάνω να πούμε δε μας παίρνει ο χώρος και ο χρόνος... :)

Link to comment
Share on other sites

Η οικογένεια δεν πρόσφερε τίποτε, για το μέγεθος της. Πενιχρή συγκομιδή σε τίτλους, περισσότερο το βάρος της φανέλας έπαιζε στην Ευρώπη. Στο εσωτερικό δεν έκαναν τίποτε, και μάλιστα με την είσοδο του Κόκκαλη έπαθαν πανωλεθρία.

Πέρναν της Παιανίας τίποτε άλλο...Που είναι το γήπεδο?

Αφού δεν μπορούσαν δεν ήθελαν γιατί κρατούσαν τις τύχες της ομάδας και δεν άφηναν κάποιον άλλο όσο ήταν καιρός? Οκ ήταν υγιείς σωματείο. Και λοιπόν? Φίλαθλοι είμαστε και θέλουμε τίτλους και πρόοδο όχι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ να αμειβόμαστε από αυτήν.. 

Link to comment
Share on other sites

όλοι αυτοί που βρίσκονται πίσω από τις ΕΠΑΕ ειδικά τις μεγάλες βρίσκονται εκεί αποκλειστικά για το συμφέρον τους και μόνο Χέ,...καν για την ομάδα Το ίδιο συμβαίνει και με τον Κόκκαλη το ίδιο και με τον Μαρινάκη , για την κονόμα και τα πλουτοκρατικά συμφέροντά τους είναι εκεί Αυτό έγινε και με τους Βαρδινογιανναίους  Όσο το ποδόσφαιρο είναι εμπορευματοποιημένο , εσείς ( και εγώ μέσα) είμαστε τα κορόιδα , οι φανατικοί οπαδοί ο τζάμπα στρατός τους και οι ομάδες τα εργαλεία της πλουτοκρατίας τους και ο αθλητισμός το μεγάλο θύμα Υπήρξα και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που τα παράτησε και κάτι ξέρω παραπάνω 

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

Οι βάζελοι δεν είμαστε στρατός , πέρα από τους υπαλλήλους της 13 και μερικούς ,,,, παραστρατημένους :mrgreen: εδώ μέσα .

 

Ξεχνάτε ότι η πολυμετοχικότητα έφαγε 200 εκ γιά να πάρει ένα ντάμπλ .

 

Ξεχνάτε ότι οι άλλοι έχουν τον στρατό των Τάκηδων και το κράτος μαζί τους

 

Ξεχνάτε ότι όλη η Εθνική που πήρε το γιούρο ήταν δική μας και ξεχνάτε ότι πηγαίναμε σφαίρα στην Ευρώπη και δεν μπορούσαμε να πάρουμε πρωτάθλημα , ούτε εμείς , ούτε κανένας άλλος .

 

Ξεχνάτε ότι εσείς βρίζατε τον εκάστοτε πρόεδρο , κάτι που στους άλλους έχει μία ποινή , την θανατική .

 

Ξεχνάτε τους κορμοράνους του Βοτανικού και την 13 που έλεγε στον Ελαιώνα ούτε τον άλλο αιώνα ,

 

Ξεχνάτε πως καθάρισαν τώρα οι αεκτζήδες τους κορμοράνους της Φιλαδέλφειας .

 

Ξεχνάτε που μιά ζωή βρίζατε τους παίκτες κάτι που στον άλλο σύλλογο γίνεται μόνο αν το επιτρέψει ο πρόεδρος

 

Ξεχνάτε ότι εμείς είμαστε Βάζελοι και θέλατε να μας κάνετε Γαύρους .

 

Δείτε τώρα που πούλησε λοιπόν , ποιός πήρε την ομάδα και πόσους τζάμπα μάγκες είχαμε .

 

Και είχε λεφτά ο Βγενό ? Άπό που ? Από τον μισθό του σαν υψηλόβαθμος τραπεζουπάλληλος ?

 

Αντί λοιπόν να ζητήσετε ταπεινά συγνώμη γιά αυτό το χάλι που βλέπουμε , ζητάτε και τα ρέστα ?

 

Οσο γιά την Παιανία καλά έκανε και δεν το έδωσε ο Καπετάνιος .

 

Αφού κάποιοι τόλμησαν και τον έκραξαν στο γήπεδο και οι άλλοι δεν τους έκαναν ρόμπες .

 

Μαγκιά του να την κρατάει κλειστή , όσο την ομάδα την διοικούν τα υπαλληλάκια της 13 .

 

Αλλωστε και τώρα γράφτηκε ότι ζήτησε ο Αλαφούζος από τον Τζίγγερ να βοηθήσει και η 13 αρνήθηκε .

 

Να την διαλύσουν την 13 γιά να ξαναγυρίσουμε στο γήπεδο .

 

Αλλωστε είναι τόσο μάγκες οι κοτούλες , ώστε ακόμα και τώρα η γαυροδιατησία μας κάνει πλάκα , αλλά τώρα δεν φταίει κανείς από την ομάδα .

 

 

Και επειδή με εκνευρίσατε γιατί δεν γίναμε κρατική ομάδα , κοιτάχτε τι γίνεται στην Ισπανία με τις 2 κρατικές ομάδες , την Μπάρτσα και την Ρεάλ και το γήπεδο της τελευταίας .

 

Α η τελευταία πριν 10 χρόνια , είχε πουλήσει το γήπεδο της στον χρεωμένο Δήμο και το είχε νοικιάσει και προφανώς μετά το ξαναπήρε .

Edited by BAS
Link to comment
Share on other sites

αααχαχαχα!!!!! δεν παλεύεστε με τίποτα….είστε θεοί, μετά από εσάς έσπασαν το καλούπι….

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.