Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι ομάδα είμαστε;


ilias

Τι ομάδα είμαστε;  

1.168 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι ομάδα είμαστε;


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Είχε περισσότερο από 1 μήνα να γράψει κάποιος το οτιδήποτε.

Κανείς δεν ασχολείται με την παρωδία που έχει καταντήσει το πρωτάθλημα, με διψήφιο αριθμό παραρτημάτων του γαύρου.

Καλή συνέχεια!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως συνεχίζω απτόητος να ήμουν, να είμαι και θα είμαι Παναθηναϊκός!!!!

Που θα πάει, θα 'ρθουν "πράσινες" μέρες.....

Link to comment
Share on other sites

Καλά, και εγώ Παναθηναϊκός είμαι, δεν έχει αλλάξει κάτι! Απλά το ενδιαφέρον είναι στο ναδίρ. Είναι γνωστό ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, πριν ξεκινήσει καν.

 

Φέτος έχει γίνει οργανωμένη προσπάθεια (γίνεται ακόμη) να μας πείσουν ότι θα είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα. Μας δουλεύουνε; Ό άλλος δίνει 2-3 παιχνίδια σε κάθε γύρο, ανάμεσα στα οποία παρεμβάλονται 6-7 φιλικά. Ποιο πρωτάθλημα; Φέρανε 1 ισοπαλία, χάσανε ακόμα 1 και ξαφνικά ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν ομάδες-δορυφόροι. Αδέρφια, καταλαβαίνω ότι θέλετε να πανηγυρίσετε ένα πρωτάθλημα "καθαρό", αλλά για να βρείτε ένα τέτοιο δικό σας πρέπει να ψάξετε πριν τα πέτρινα χρόνια σας (ξέρετε, τα πέτρινα χρόνια, γιατί τώρα διανύουμε τα χάρτινα χρόνια σας). Όλα αυτά γίνονται μήπως τσιμπίσει ο κόσμος και γυρίσει στα γήπεδα (πρωτίστως ο κόσμος του γαύρου, αφού είναι τα πιο εύκολα θύματα).

 

Επί Βαρδινογιάννη μας είχατε ζαλίσει με τον ΟΦΗ. Σας ενημερώνω ότι ο ΟΦΗ είχε πάρει ουκ ολίγες ισοπαλίες από τον Παναθηναικό τότε (και τον είχε κερδίσει), ενώ μια φορά του είχε στερήσει έξοδο στην Ευρώπη. Φυσικά, αυτό δεν εμποδίζει κανέναν Ολυμπιακό να μιλάει για παράρτημα του Παναθηναικού. Επομένως, ισχυρίζεστε τι; Ότι επειδή φέρατε μια ισοπαλία με τα Γιάννενα, δεν είναι παράρτημά σας; Ή μήπως δεν είναι ο Ατρόμητος; Αν είχα 10+ ομάδες δορυφόρους, θα μπορούσα άνετα να αφήσω και 2-3-4 παιχνίδια στην τύχη τους. Βέβαια, όταν θα έσφιγγαν λίγο τα γάλατα, θα έκανα μία επίσκεψη στου Ρέντη ή θα έδινα εντολή στον Σάββα να βγει και να πει "κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό μας", οπότε μετά θα έκανα 6-7-8 νίκες με τα χέρια στις τσέπες, σε ισάριθμα φιλικά.

 

Όπως τα βλέπω τα πράγματα, με το πολύ φτωχό μου μυαλό και τα "μη-κόκκινα γυαλιά" μου, μόνο όταν πάψει η απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Ch-L θα πάψει ο Δήμαρχος Πειραιά να λύνει και να δένει στην Superleague (ή εν πάσει περιπτώσει ελπίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο). Ελπίζω ότι κάτι τέτοιο θα γίνει, εάν όχι από το επόμενο, από το μεθεπόμενο πρωτάθλημα (μία Ντνίπρο θα μας σώσει). Είδωμεν.

Link to comment
Share on other sites

είναι περίεργο και πρέπει να εξεταστεί πως σε ένα βράδυ βρέθηκαν τα χρήματα από τον ΟΦΗ ώστε να μην αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Νομίζω ότι πλεον τα πράγματα έχουν ξεφύγει στο εμπορευματοποιημένο ποδόσφαιρο παγκοσμίως και όχι μόνο στην Ελλάδα Ακόμα και στο τοπικό πλεον αν είσαι ερασιτέχνης δεν πας ούτε μια κατηγορία πιο πάνω  που να έχεις τους καλύτερους παιχταράδες και την καλύτερη οργάνωση στο αθλητικό σωματείο ,  με καλές εγκαταστάσεις , δωρεάν μαζικό αθλητισμό κλπ 

Link to comment
Share on other sites

Ο Μαρινάκης τα έδωσε για να τον κάνει και επίσημα δορυφόρο του....Απλά πράγματα λες και δεν ξέρουμε...Σε τα μας?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.