Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρώτο ΠΕΑ - διάφορα ερωτήματα


mem_fretz

Recommended Posts

Ζητείται πεα για ισόγειο σε διπλοκατοικία. Οταν υπάρχει άδεια νομιμοποίησης για αυθαίρετο το 2004 ισόγειο και προσθήκη επιπλέον ορόφου στην άδεια με ενίσχυση του φέροντος οργανισμού του ισογείου, τι βάζετε τον αριθμό τής αδείας και αποπεράτωση π.χ το 2006 ή βάζετε έτος κατασκευής πρίν το 2004?

Edited by katrmp
Link to comment
Share on other sites

να προσθέσω κάτι ακόμα στο παραπάνω.

2. το ακίνητο ανήκει στην γιαγιά και στο παππού ο οποίος πέθανε πρό ημερών και αφησε το μεριδιό του με διαθήκη στον εγγονό, χωρίς να έχει γίνει ακόμα αποδοχή κληρονομιάς . σε ποιό όνομα το βγάζετε?

Link to comment
Share on other sites

Αφού ανήκει στον παππού και την γιαγιά, από την στιγμή που...πάει ο παππούς μένει το μερίδιο της γιαγιάς. Μέχρι να γίνει αποδοχή κληρονομιάς, η γιαγιά είναι ο ιδιοκτήτης για μένα.

Link to comment
Share on other sites

Έτος κατασκευής το όποτε λένε τα κιτάπια που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης -που δόξα τω Γιαραμπή ησύχασε ο άνθρωπος απ' τη μουρμούρα- και καταχωρείς και όσους αριθμούς αδείας -που σχετίζονται με το ακίνητο- βρεις. Αυτό θα έκανα.

Link to comment
Share on other sites

Έχω να μελετήσω διαμέρισμα σε πολυκατοικία με άδεια το 2000. Μπορώ να κάνω χρήση του πίνακα 3.1 της τοτεε 1 για το ποσοστό του φέροντος οργανισμού; Γιατί γράφει για άδειες μετά το 1999 είναι υποχρεωτική η αποτύπωση του φέροντος οργανισμού.

Link to comment
Share on other sites

Σου είναι δύσκολο να περάσεις τις κολώνες + δοκάρια στο πρόγραμμα ? (μην διακρείνεις ηρωνεία)

 

Εξ άλλου όπως αναφέρεις και λέει η τοτεε 1, μετα το '99 είναι υποχρεωτική η αποτύπωση του φέροντος οργανισμού, συνεπώς για μένα το ορθότερο είναι να τα αποτυπώσεις

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.