Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τροποποιήσεις σε στοιχεία οριστικά υποβληθέντων ΠΕΑ


Inzaghi

Recommended Posts

Ε ναι...έτσι όπως τα κατάφερες !!!!  :smile:  (αστειεύομαι συνάδελφε)

 

Τώρα τι ποινή θα έχεις λόγω ανάκλησης είναι άλλο θέμα !

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 144
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ανάκληση και διόρθωση το συντομότερο δυνατόν!! Σε παρόμοια περίπτωση φίλης συναδέλφου που σημείωσε λάθος το διαμέρισμα στη φωτογραφία, έκανε ανάκληση, πήρε και τηλέφωνο στην ΕΥΕΠΕΝ και έτρεξαν το θέμα την ίδια ημέρα. Χαριτολογώντας - με το άγχος του άλλου - της είπαν ότι έχουν δει πολύ χειρότερα! (Επιμένω στο τηλέφωνο γιατί συνήθως αργεί!) :D 

 

Αυτά περί ποινών νομίζω ότι απλά δεν ευσταθούν. Έγινε ένα λάθος και θέλεις να το διορθώσεις. Σιγά μη σου αυξήσουν και τον ΕΝΦΙΑ για παραδειγματισμό... Σίγουρα τα λάθη πρέπει όσο το δυνατόν να μη γίνονται, αλλά οι μηχανικοί δεν είναι "πάπες" :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

καλησπερα σας

στο πρωτο πεα για εξοικονομω στο σεναριο μια απο τισ παρεμβασεις ειναι ο ηλιακος τριπλησς ενεργειασ.ξεχασα να περασω τα στοιχεια τησ ηλεκτρικησ αντιστασης. το πεα το εχωκαταθεση στη τραπεζα πηρε εγκριση και περιμενουμε ναπαρουμε το οκ γι ανα κυλοποιηθουν οι παρεμβασεις. στο δευτερο πεα εαν περασω την ηλεκρικη αντισταση αντι για Β που το ειχα εκτιμησει θα βγει Γ. τι προτεινετε να κανω?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Συνάδελφοι καλησπέρα, σε ΠΕΑ στο οποίο έχει γίνει δεκτό αίτημα ανάκλησης, γιατί εκ παραδρομής καταχώρησα λάθος τον αριθμό Ιδιοκτησίας και τον αριθμό ΚΑΕΚ. Έχει ιδέα κάποιος, πως μπορώ να διορθώσω αυτά τα 2 πεδία (καθότι δεν μου επιτρέπει διόρθωση στα καταχωρηθέντα στοιχεία), στην ιστιοσελίδα του Buildingcert, έτσι ώστε να μπορέσω να τα καταχωρήσω σωστά?

Link to comment
Share on other sites

Επιλεγεις να ΜΗΝ αντικατασταθει το ανακληθεν με νεο και απλα κανεις νεα καταχωρηση.

Η αν επελεξες αντικατασταση και τωρα δε γινεται να πειραξεις τα καταχωρηθεντα στοιχεια, σβησε την επιθεωρηση και κανε αλλη

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Παιδιά μια ερώτηση για λογαριασμό συναδέρφου.

Στο πρώτο ΠΕΑ του εξοικονομώ μιας ιδιοκτησίας, ελήφθηκε λανθασμένα μια επιφάνεια σε επαφή με ΜΘΧ ενώ θα έπρεπε να ληφθεί σε επαφή με τον εξωτερικό αέρα.

Η αλλαγή αυτή επηρεάζει τα τετραγωνικά μέτρα του πιστοποιητικού (μιας και πλέον δεν υφίσταται ΜΘΧ) αλλά πιθανόν και τα αποτελέσματά του.

 

Πώς κινούμαστε? Κάνουμε ανάκληση και εκδίδουμε νέο σωστό ΠΕΑ και εάν ναι, πιθανές αλλαγές που θα προκύψουν στα παραρτήματα του φακέλου πώς διορθώνονται ?

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα yian! Αν υπάρχει λάθος στους υπολογισμούς ή αν αλλάζουν τα τετραγωνικά τότε υπάρχει πρόβλημα + θα μπλοκάρει η αίτηση μέχρι να διορθωθεί το θέμα. Τα μέτρα δεν θα ταιριάζουν με αυτά του συμβολαίου.. Προτείνω, ανάκληση του ΠΕΑ για διόρθωση το δυνατόν συντομότερο. Αναφορικά με τις αλλαγές, το μόνο που συνοδεύει το 1&2 ΠΕΑ για τα εξοικονόμηση είναι τα έντυπα παρεμβάσεων. Αν έχει γίνει λάθος και εκεί (που θα έχει γίνει μιας και η εξοικονόμηση θα είναι διαφορετική), απλά να ζητήσει από τη τράπεζα να τα παραλάβει - όπως και το 1ο ΠΕΑ. Θα γίνουν οι διορθώσεις, θα τα καταθέσει εκ νέου στη τράπεζα, και το πρόγραμμα θα συνεχίσει τη ροή του.

Edited by Earl
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.