Μετάβαση στο περιεχόμενο

ακύρωση δήλωσης & προθεσμία αποπληρωμής


Recommended Posts

Τι εύκολο είναι αυτό , ξεχνάς εντελώς τη δήλωση αυτή αφού δεν έχει πληρωθεί το παράβολο και φτιάχνεις νέα.Το θέμα είναι τι θα δείξεις εσυ στα σχέδια όσον αφορά τις αποθήκες?

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Την αίτηση την έκανα πριν από λίγο και όταν είδα το παράβολο κόλπο έπαθα εγώ. Που να την δει και ο πελατης που ο κακομοίρης λέει 1000 μπορώ να βρω μόνο.

Δηλ το ξεχνάω και κάνω νέα αμέσως. !!

 

Ευχαριστώ και πάλι.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Στο pdf της δήλωσης (στην βασική σελίδα των αυθαιρέτων)....

Και τι πειράζει;....Βασικα το ρωτάω, γιατί έχω μια περίπτωση ανάλογη και σκέφτομαι τι μπορεί να γίνει. Ο πελάτης είχε ένα αποθηκάκι και παράβολο και πρόστιμο ήταν 500ευρώ. Το πλήρωσε και είναι στην αρχική υποβολή. Μετά όμως μετάνιωσε και θέλει να το κατεδαφίσει και να ακυρώσει την τακτοποίηση. (Βασικά θέλει να βγάλει άδεια προσθήκης και θέλει τα τετραγωνικά από το αποθηκάκι). Σκέφτομαι να κάνω αυτό που περιγράφετε πιο πάνω! Αν το κατεδαφίσει, κι αν στο ιστορικό της δήλωσης, στο pdf υπάρχουν τα στοιχεία του και να τον ψάξουν τι πρόβλημα θα έχει;....

Link to comment
Share on other sites

SOS-HELP !! Υπέβαλα για ιδιοκτήτη αυθαιρέτου δήλωση 4014 για οικία εκτός σχεδίου πόλης. Είχε λάβει πρόσφατα δικαστική απόφαση ότι του ανήκει το κτίσμα και ότι δεν υπάρχει θέμα δασικής έκτασης. Τώρα μου λέει το Δασαρχείο ότι η περιοχή είναι αναδασωτέα με απόφαση του 1930 !!!

 

Ο άνθρωπος έχει πληρώσει αρκετά χρήματα. Να συνεχίσει να πληρώνει και να αγνοήσει το Δασαρχείο ή να σταματήσει για να μην χάσει και άλλα λεφτά. Και αυτά που έχει ήδη δώσει θα πάνε χαμένα....Άσε που θα μείνει και η δήλωση εκεί ως εκκρεμότητα με ότι αυτό συνεπάγεται.

 

Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα πολύ γιατί έχω παλαβώσει εντελώς....

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει μα γίνει περισσότερη έρευνα στη δικαστική απόφαση και το σκεπτικό της και φυσικά του δασαρχείου την κήρυξη του αναδασωτέου.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι δεν βγάζω άκρη !! Το Κτηματολόγιο έδωσε βεβαίωση με ημ/νία 2012 για αγροτεμάχιο και ο ιδιοκτήτης κατέχει με νόμιμους τίτλους το συγκεκριμένο οικόπεδο με το κτίσμα. Το Δασαρχείο εμμένει στην απόφασή σου για κήρυξη αναδασωτέας περιοχής και απειλεί με μηνύσεις. Η κύρια χρήση γης στην περιοχή είναι Βοσκοτόπια (καμία σχέση με δάσος).

 

Τι κάνουμε σ' αυτήν την περίπτωση. Ο δικηγόρος με συμβούλεψε να προχωρήσω την διαδικασία της τακτοποίησης βάσει των στοιχείων του Κτηματολογίου και να μηνύσουμε το Δασαρχείο σε περίπτωση που παρακωλύσει τη διαδικασία (όταν το πάρει χαμπάρι)...

Link to comment
Share on other sites

Εαν έχει κηρυχθεί αναδασωτέα η περιοχή λόγω φωτιάς ας πούμε, τότε θα πρέπει και μπορεί αφού έχουν περάσει τόσα χρόνια να γίνει η διαδικασία αποχαρακτηρισμού του.Νομίζω θέλει 20 χρόνια.Ας ερωτηθεί το δασαρχείο για τη διαδικασία αυτή.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα σας!

αντίστοιχο θέμα έχω και εγώ. Ο πελάτης μου δεν πλήρωσε το παράβολο και εχει περάσει η ημερομηνία πληρωμής εδώ και δυο μήνες. τώρα θέλει να προχωρήσουμε. Του δίνω χαρτι για το ίδιο παράβολο;

Επίσης θέλω να συμπληρώσω μια παράβαση, και ενώ τη δέχεται το σύστημα και την αποθηκεύω, δε μπορώ να κάνω ξανά υποβολή. Η δήλωση βρίσκεται στη φάση της αρχικής υποβολής. Τι να κάνω, να πληρώσει το παράβολο και να τα συμπληρώσω μετά, ή να κάνω εκ νέου δήλωση;

Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.