Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΚΑΝΑ το μπάχαλο συνεχίζεται...

Οι δόσεις τώρα είναι 32.Αν μπούνε οι 48 , τώρα θα είναι 44.Και το κάουντντάουν συνεχίζεται....

  • Απαντήσεις 20
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα για τις 48 δόσεις ακόμα 34 βγάζει :sad:

Τι να πω και το θέμα είναι ότι ο πελάτης θέλει να πληρώσει, τι θα πληρώσει όμως? όλες τις δόσεις μέχρι την σημερινή ημερομηνία ή την πρώτη απο τις 34 ή να περιμένει μήπως και ενημερωθεί το σύστημα σε 48 δόσεις?

Μια πίτα στον Άγιο Φανούριο ίσως βοηθήσει

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, επειδή μπερδεύτηκα λίγο με την παραγρ.1γ αρθρο 4 του ΦΕΚ268Α/31-12-2011, θέλω να ρωτήσω, έκανα δήλωση για έναν πελάτη στις 16-1-2012 κ αυτός πλήρωσε το τέλος υπαγωγής 17-1-2012. Πότε πρέπει να πληρώσει την 1η δόση? Μετά από 1 μήνα δηλαδή 17 Φεβρουαρίου?

Δημοσιεύτηκε

Τελικά βλέπω στο σύστημα για την περίπτωση αυτή:

ημ/νια πληρωμής παραβόλου:16/1

εφάπαξ δόση με έκπτωση 20%: 18/1(ημ/νια εισαγωγής)

Οπότε έπρεπε να πληρώσει τη δόση μέχρι σήμερα... Αυτός θα πάει αύριο, οπότε θα πληρώσει και 1% για την καθυστέρηση ε?

Δημοσιεύτηκε

Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης καταβολής της πρώτης δόσης ή μη καταβολής τριών συνεχόμενων δόσεων ο υπόχρεος εκπίπτει του δικαιώματος της υπαγωγής στη ρύθμιση.

 

Ν. 4014 άρθ. 24 παρ. 8

 

από εκεί και πέρα κατά τη γνώμη μου υπάρχει ελαστικότητα στις ημερομηνίες.

Δημοσιεύτηκε

Τις δόσεις πρέπει να τις πληρώνουν κάθε μήνα ή μπορούν και μαζεμένες?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.