Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καταγγελία για δυνατή μουσική


arp

Recommended Posts

καλημερα σας, αποφασισα να κανω εγγραφη εδω περα για να κανω την εξης ερωτηση μετα απο αλλη μια μαρτυρικη βραδια εξ αιτιας του τυπου στο ισογειο που δουλευει την καφετερια ως μπαρ στην νικαια.

 

εχω παρει τηλεφωνο την αστυνομια απειρες φορες το μονο που κανουν ειναι να ερχονται, να κανουν την παρατηρηση τους και μετα με το που φυγουν, ο τυπος ανεβαζει παλι τη μουσικη στο τερμα με αποτελεσμα να μας περνει τα μυαλα.Τι ακριβως πρεπει να γινει για να βρω την ηρεμια μου?πρεπει να κανω καποια καταγγελια στην πολεοδομια?και αν ναι πια ειναι η διαδικασια για να καταφερω να βγαλω καποια ακρη?ευχαριστω πολυ.

Link to comment
Share on other sites

Το άσχημο της υπόθεσης όπως το περιγράφεις, είναι ότι η αστυνομια έρχεται κάνει παρατήρηση και όχι καταγραφή της κατάστασης και γραπτή καταγγελία στον επιχειρηματία η οποία στη συνέχεια θα πρέπει να γραφτεί στα βιβλία συμβάντων του αστυνομικού τμήματος και απο εκεί διαβιβαστικό στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου που εξέδωσε την άδεια λειιτουργίας και την υγειονομική υπηρεσία της περιοχής.

 

Με αυτή τη διαδικασία, στις τρεις (3) γραπτές καταγγελίες του αστυνομικού τμήματος στον επιχειρηματία μέσα στο χρονικό διάστημα του ίδιου έτους, ο δήμος είναι υποχρεωμένος να αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας του επιχειρηματία και να σφραγίσει το κατάστημα.

 

Τα παραπάνω προβλέπονται απο την Υγειονομική Διάταξη Α1β/8577/1983 (ΦΕΚ 526Β/30-9-83) και τις πάρα πολλές προσθήκες και τροποποιήσεις αυτής

 

Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας τα έχει κάνει πλακάκια με κάποιον ή κάποιους απο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής κα την βγάζει καθαρή μόνο με παρατήρηση, οι οποίες δεν λογίζονται ως παραβάσεις.

 

Μην ξεχνάς στην Ελλάδα ζούμε, αν σου λέει κάτι αυτό !!!!!!!!!!!!

Edited by dib
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Κάλεσες την αστυνομία επώνυμα ή ανώνυμα;

 

Έπρεπε να τους καλέσεις λέγοντας ότι την επόμενη θα πας να πάρεις αντίγραφα από το βιβλίο συμβάντων.

 

Στον τίτλο λες για πολεοδομία, δεν νομίζω ότι έχει σχέση...

Link to comment
Share on other sites

γεια σας και ευχαριστω για τις απαντησεις, τουλαχιστων 3 μερες την εβδομαδα παιρνω 3 και παραπανω τηλεφωνα την βραδια παντα επωνυμα αυτη η κατασταση γινεται εδω και 5 μηνες, λογικα θα εχει γινει μηνυση απο την αστυνομια επειδη οι καταγγελιες ειναι παρα πολλες και δεν μπορει να ξεφυγε απο ολες μονο με παρατηρηση, ανεφερα την πολεοδομια γιατι ξερω οτι ο τυπος δεν εχει αδεια για μπαρ, μονο για καφετερια με μουσικη μεχρι της 1 το βραδυ, εαν εχουν γινει οι καταγγελιες ποσο καιρο θα παρει να του το κλεισουν επιτελους?

Link to comment
Share on other sites

....... ανεφερα την πολεοδομια γιατι ξερω οτι ο τυπος δεν εχει αδεια για μπαρ, μονο για καφετερια με μουσικη μεχρι της 1 το βραδυ

 

Η πολεοδομία δεν εμπλέκεται γιατί είναι εκτός αρμοδιότητας της, εκτός και εάν υπάρχουν πολεοδομικές παραβάσεις στο κτήριο που την αφορούν

 

.....εαν εχουν γινει οι καταγγελιες ποσο καιρο θα παρει να του το κλεισουν επιτελους?

 

όπως σου έγραψα παραπάνω, με τρείς (3) συνεχόμενες επώνυμες καταγγελίες σου στο αστυνομικό τμήμα, ο δήμος παίρνει απόφαση για κλείσιμο και σφράγισμα του καταστήματος, σύμφωνα με την Υγειονομική Διάταξη Α1β/8577/1983

 

το χρονικό διάστημα εξαρτάται απο το ποσο είναι διατεθειμένος ο δήμαρχος να επιβάλλει αμέσως ή οχι την απόφαση του

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μπορεις να παρεις εισαγγελικη παραγγελια και τοτε η αστυνομια ειναι υποχρεωμενη να τον καλεσει για συστασεις οποτε θα γινει και επισημα καταχωρηση τις καταγγελιας χωρις να μπορει κανεις να το κανει γαργαρα.

Πας στον ειδαγγελεα ακροασεων και του λες το προβλημα σου και τι εχεις κανει μεχρι τωρα και προφανως αν κρινει θετικα περνεις την εισαγγελικη παραγγελια και πας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης.

Και μετα αυτοι αν θελουν ας μην πανε να του κανουν συσταση. και οπως ειπε και ο φιλος παραπανω στις 3 τον ειπιε κανονικα.

Link to comment
Share on other sites

Tαπαραπάνω ισχύουν.

 

Πας πρωϊνή ώρα στο οικείο αστυνομικό τμήμα και ενημερώνεις το Διοικητή. Τα βράδια παίρνεις τηλέφωνο επώνυμα, και τους λες ότι την επόμενη θα πας να ζητήσεις αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων.

 

Όταν παίρνεις τηλέφωνο λες το επώνυμό σου ζητάς να βεβαιώσουν παράβαση για άδεια λοετουργείας (μπορεί να μην έχει), για όχληση, και για τη μουσική (ακόμα και για να παίζει μουσική με στέρεο πρέπει να έχει άδεια).

 

Δεν μπορεί, για κάτι θα τον γράψουν. Την επομένη πας ο ίδιος να πάρεις αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων (να δουν ότι το εννοείς). Αν σου πούν όχι, στέλνεις δικηγόρο και τους τρομοκρατεί λίγο ότι θα κάνει μήνυση για παράβαση καθήκοντος.

 

Αρκεί βέβαια να ενοχλεί πράγματι, και να μην τον κυνηγάς επειδή ο γιος του τα έφτιαξε με την κόρη σου, ή επειδή δε σου αρέσει η φάτσα του.....

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Ε οκ μπορεί να έχεις ένα δίκιο ως προς την πελατεία κτλ αλλά αυτά πρέπει να τα λάβει υπ όψιν του ο επιχειρηματίας που πάει να ανοίξει καφέ , το κάνει κλάμπ και καταστρατηγεί ωράρια κοινής ησυχίας και ανθρώπινες αντοχές. Στην περιοχή που ζω , πολύ τουριστική, μετά από χρόνια προβλημάτων έχουμε έλθει σε μια ισορροπία. Μετά μια ορισμένη ώρα , έστω προχωρημένη , κλείνουν τα πάντα. Διότι και ο μόνιμος κάτοικος είναι πελάτης και ο μόνιμος κάτοικος θα πάει να δουλέψει την επαύριο. Φαντάζεσαι έναν άγρια ξενυχτισμένο οδηγό λεωφορείου πόσο επικίνδυνος γίνεται ; Δηλαδή να έχουν και οι επιχειρηματίες λίγη κατανόηση, όχι μόνο απαίτηση να τους αφήνουν να δουλέψουν.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.