GregDel Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 (edited) Το σύστημα είναι πολύ πιο γρήγορο τώρα, αλλά εξακολουθεί να εχει το ίδιο πρόβλημα... Όποιος βγάλει ΠΕΑ, ας ποστάρει εδώ, γιατί έχω 2 έξω από το γραφείο με τσεκούρια!!! EDIT 10:11 Μου έβγαλε το ένα!!!.... και κολλάει στο άλλο... έχει και μια νέα σειρούλα στα μηνύματα: Η σύνδεση με τον server που εκτελεί τους υπολογισμούς δε στάθηκε εφικτή! Edited Μάιος 23 , 2012 by GregDel Link to comment Share on other sites More sharing options...
vangalanos Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Ακόμα τίποτα. Ενα ( ακόμα)μπράβο στο BUILDINGCERT αλλα και στο ΤΕΕ για την εγκυρη ενημερωση . Απλα μας δουλευουν. Εχει κανενας κανα νεο .εμενα ακομα το ιδιο μου κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregDel Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Μόλις ανέβηκε και το 2ο!!!! Να προσπαθείς ανά 5 λεπτά... Το γεγονός είναι στοχαστικό... η πιθανότητα να το πάρει είναι 1/f(x) όπου f(x)->oo Link to comment Share on other sites More sharing options...
vangeliss Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Και το δικό μου ανέβηκε μετά απο πολλές προσπάθειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos18362 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 ΟΚ τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Σε τέτοιες τεχνολογίες αιχμής Γρηγόρη, και με το ασύλληπτης τεχνογνωσίας εξειδικευμένο προσωπικό, το είδος των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν μας ξεπερνούν. Οπως είπε και κάποτε ο Χάρρυ Κλυν το αλησμόνητο: <<το βύζμα μπρε, το βύζμα....>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregDel Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Χαιρετώ τον μέντορα των ενεργειακών μελετών!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PappaZoi Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Τόση ανεργία ΓΙΑΤΙΙΙΙ δε παίρνουν κανέναν που να ξέρει!!!!!!!!!!!!!!! Πάλι τα ίδια! Δεν έχω σταυρώσει πιστοποιητικό από χθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Μα εγω εξεδωσα ηδη 2 βρε Ζωη... Εσυ δεν καταφερες τιποτα ακομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PappaZoi Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Mετά το τελευταιο ποστ,ξεκόλλησε! Εκείνη την ώρα είχε πάλι πρόβλημα. Εσύ είσαι γκουρού, δε πιάνει! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα