Jump to content

PappaZoi

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

PappaZoi last won the day on July 2 2012

PappaZoi had the most liked content!

Community Reputation

5 Ουδέτερη

About PappaZoi

 • Rank
  Νέο Μέλος

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kαι μένα το ίδιο @#$%% Πιο γελοιοι από ποτέ Μας βαλανε να πληρώσουμε να μη χρωστάμε,να "κατέβουμε" κατηγορία και ΜΕΤΑ δεν άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ Επίσης ΥΠΕΡ ΟΑΕΔ? εγώ με κλειστά βιβλία ένα χρόνο και θα πληρώσω υπέρ οαεδ? μου είχαν χρεώσει το ίδιο το 2014, τους πήρα για εξηγήσεις και μου είχαν πει ότι ήταν λάθος!Την επόμενη είχε βγει διορθωμενο ειδοποιητήριο.Τώρα είναι νομικά κατοχυρωμένο αυτό??ποιες νομοθεσίες ισχύουν!!! Τελευταία δόση μετά διαγραφή,καραγκιόζηδες όλοι τους
 2. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρξει πρόβλημα. Εκτός αν είναι "προβληματικοί" οι προμηθευτές
 3. Δε νομίζω τα καθίσματα να θεωρούνται ευφλεκτα. Όντως δεν αναφέρει το Β.Δ 56 για τα μόνιμα συστήματα πυρανίχνευσης. Στον υπολογισμό των ατόμων, υπολογίζεις για σταθερές θέσεις / 0,45 τμ . Για χώρο (όχι αφαιρούμενο πάντα) χωρίς σταθερές θέσεις, υπολογίζεις /1,40 τμ? Δύσκολη περίπτωση, καλά ξεμπερδέματα
 4. Κωνσταντίνε, έχει παρατηρηθεί το ίδιο ακριβώς σε συνάδερφο στην ίδια εταιρεία. Αλλά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και εγώ, που το δημοσιεύεις και μας αποτρέπεις από το να περάσουμε την ίδια ταλαιπωρία που πέρα από το να χάνουμε το χρόνο μας, μας οδηγούν τέτοιες συμπεριφορές να χάνουμε τον αυτοσεβασμό μας και το κουράγιο μας. Καλή χρονιά με προσωπικές επιτυχίες σε σένα και σε όλους μας. Φιλικά, Ζωή
 5. Αρχικά +1000 ειδικά sundance, τα λες ωραία, θα τα πούμε και με μηνύματα.. Για τα παραπάνω.... Προσωπικά 2 χρόνια γραμμένη, τον τελευταίο χρόνο δε πληρώνω, δεν ασχολούμαι και προφανώς θα κάνω παύση-διαγραφή και ό,τι ακολουθεί και ας μη με ξαναγράψουν μετά, θα είναι αστείοι και ας μείνουν να πληρώνουν μόνοι τους . (ikaros13 μια από τα ίδια και εγώ!) Και για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ για τους καταρτιζόμενους ανέργους μηχανικούς και μη, επειδή συμμετέχω σε ένα, για να μη τρολλάρω, θα το γράψω ως εξής.. "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑμεΑ δικαιούται π.χ. 5,35 Ε/ώρα σε σχέση με τα 4,85Ε των υπολοίπων(μικτά). Λογικό. Αλλά αν π.χ.το κωφό άτομο τυχαίνει να είναι μηχανικός, δεν δικαιούται επίδομα ΑμεΑ. Είσαι μηχανικός? Δεν είσαι άνεργος... και προφανώς ούτε άτομο με ειδικές ανάγκες."
 6. Εγώ προσωπικά στη θέση σου, θα ζήταγα να μου στείλουν το λέβητα σπίτι... και αν είναι έξυπνος ο ιδιοκτήτης, θα σε πλήρωνε και από πάνω..αν άκουγε το nickname σου!!!
 7. Έπρεπε να περάσω 4 πιστοποιητικά απόψε, τα έχω έτοιμα.. Ευτυχώς δεν είπα στον πελάτη να τον συναντήσω, ενώ επέμενε, γιατί δεν είχα μπει σήμερα στο σύστημα.. (για δουλειά 20 λεπτά!). Καλό θα ήταν σαν επάγγελμα, αλλά τώρα που είμαι μηχανικός είπα να τους βρω άλλη λύση, αφού δε βλέπω να σοβαρεύονται! Είχα προτείνει, να πάρουν κανέναν άνθρωπο παραπάνω για καμιά ΙΤ θέση εργασίας ,να μη πέφτει ο server,αλλά δεν εισακούστηκε!
 8. 21:19.... O διαγωνισμός συνεχίζεται. Οι διοργανωτές (άτομα -κλειδιά!) δεν συμμετέχουν!! (Δείτε τους όρους και προυποθέσεις ... παράγραφος τάδε: Οι νικητές κερδίζουν ένα ΣΚ με τον ikaros13 σε μέρος της επιλογής του και με τα έξοδα πληρωμένα από το ΥΠΕΚΑ) Οι συζητήσεις στο φόρουμ έχουν ανάψει.Οι συμμετέχοντες μας μεταφέρουν με την ευχάριστη διάθεση τους ότι τα υπόλοιπα στοιχεία (φώτο,τοπογραφικά) ανεβαίνουν κανονικά ,αλλά τα αρχεία υποβολής έχουν πρόβλημα! Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί και δε θα υπάρξει οριστική υποβολή ακόμα!
 9. 20.51... Ο διαγωνισμός συνεχίζει. Έχεις και εσύ πρόβλημα με το buildingscert? Στείλε sms στο 54999 YPEKA-PEA κενό ΟνομΕπων και κερδίστε ένα Σαβ/κο με τον ikaros13
 10. Το cert έχει πρόβλημα. 07/06 20:42! Το έγραψα πρώτη! Κερδίζω κάτι????
 11. Βραδινή αναφορά. Υπάρχει πρόβλημα. Στέλνω mail. Over
 12. Mετά το τελευταιο ποστ,ξεκόλλησε! Εκείνη την ώρα είχε πάλι πρόβλημα. Εσύ είσαι γκουρού, δε πιάνει!
 13. Τόση ανεργία ΓΙΑΤΙΙΙΙ δε παίρνουν κανέναν που να ξέρει!!!!!!!!!!!!!!! Πάλι τα ίδια! Δεν έχω σταυρώσει πιστοποιητικό από χθες!
 14. Θα στο βγαζε και στη συνεχεια,αν το προχωρουσες,,,, Το κάνουν όλη μέρα σήμερα....
 15. 22/05 23:41:57 Πάλι τα ίδια και με τις δυο εκδόσεις..πώς το κανες εσυ βρε ikaros13!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.