Jeff Δημοσιεύτηκε September 15, 2024 at 09:42 πμ Δημοσιεύτηκε September 15, 2024 at 09:42 πμ Καλησπέρα σας. Σε άδεια οικοδομής του 2017 όπου η ενεργειακή κλάση της ΜΕΑ ήταν Β', ζητάνε αναθεώρηση λόγο προσθήκης κυριου χώρου και αύξηση όγκου 42τ.μ. στο σύνολο. Με αυτό το δεδομένο η ενεργειακή κλάση πρέπει να είναι Α ή Β' όπως η αρχική άδεια? Ευχαριστώ
Nick Tag Δημοσιεύτηκε September 19, 2024 at 04:51 μμ Δημοσιεύτηκε September 19, 2024 at 04:51 μμ (edited) Καλησπερά συνάδελφοι , εχω γινει ενεργειακος επιθεωρητης χτες και εχω καποια προβληματα με το ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ λογου τεραστιας ελλειψης εγκυκλοπεδικου υλικου , μπορει για καποιους που το γνωριζουν να ειναι ευκολο αλλα δεν μπορεσα να βρω καμια βοηθεια για το πως κανω εκδοση πιστοποιητικου . Εχω σπαταλησει πολλες ωρες προσπαθωντας να κατανοησω το πως γινεται η τελικη εκδοση και μου βγαζει το building ολο μυνηματα προβληματων που δεν μπορω να καταλαβω πως λυνονται .Υπαρχει καποιος που να εχει χρονο να μου δειξει το προγραμμα και φυσικα ** *** ******* *** ** ****** ***. ********** Νικος απο Θεσσαλονικη Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Η αναζήτηση υπηρεσιών επί πληρωμή απαγορεύεται. Το μήνυμά σου έχει τροποποιηθεί καταλλήλως. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. akis73 Edited September 19, 2024 at 06:36 μμ by akis73
dimidomo Δημοσιεύτηκε September 20, 2024 at 05:13 πμ Δημοσιεύτηκε September 20, 2024 at 05:13 πμ Θα σου πρότεινα φίλε να παρακολουθήσεις κάποιο σεμινάριο κ για αρχή τουλαχιστον να δουλέψεις με κάποιο λογισμικό το οποίο δημιουργεί απ' ευθείας xml για να μη σου βγάζει τα μηνύματα σφάλματος.
tetris Δημοσιεύτηκε September 20, 2024 at 06:25 πμ Δημοσιεύτηκε September 20, 2024 at 06:25 πμ Καλό είναι να μη μπλέξει, από τώρα, με ιδιωτικά λογισμικά μιας και αυτά θέλουν χρόνο για την εκμάθησή τους και το μόνο που προσφέρουν είναι η βοήθεια για το σκιασμό. Πιο εύκολο θα ήταν να λύσει τις απορίες του (και φαίνονται πολλές) σε συνεργασία με κάποιον εν. επιθ.
sikyonios Δημοσιεύτηκε September 21, 2024 at 08:02 πμ Δημοσιεύτηκε September 21, 2024 at 08:02 πμ Καλημέρα, Έχω παλιό ισόγειο του 81 με ηλεκτρικό θερμοσίφωνα και κουφώματα απλά αλουμινίου και κλιματιστικά επιφάνεια 51 τμ ένα σαλόνι κουζίνα και ενα ΥΔ και μπανιο. μου βγαίνει όμως Η με πολυ μαγαλο Τ 6. Δεν είναι και κοτέτσι ομως. Κανένα σενάριο δεν αναβαθμίζει με τόσο μεγάλο Τ και παραμένει Η. Είναι νορμάλ αυτό ή έχω κάνει λάθος; Καμία ιδέα;
akis73 Δημοσιεύτηκε September 21, 2024 at 08:12 πμ Δημοσιεύτηκε September 21, 2024 at 08:12 πμ Γειά σου, καταρχήν η κατ. Η δεν είναι σπάνια για παλιά ακίνητα, όπως επίσης αν σε αγχώνει το ότι δεν πέφτει κατηγορία με τα σενάρια, δεν είναι υποχρεωτικό. Συνήθως με ένα σενάριο προσθήκης εξωτ. θερμ/σης πέφτεις κατηγορία, αν θες ανέβασε το αρχείο xml σου ώστε να δούμε αν κάτι δεν έχει δηλωθεί σωστά. 1
panosges Δημοσιεύτηκε September 22, 2024 at 08:03 μμ Δημοσιεύτηκε September 22, 2024 at 08:03 μμ Καλησπερα για ένα ενεργειακό πιστοποιητικό όταν δεν έχουμε τα kw του λέβητα και τον βαθμό απόδοσης , τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση ; Ευχαριστω
akis73 Δημοσιεύτηκε September 22, 2024 at 08:10 μμ Δημοσιεύτηκε September 22, 2024 at 08:10 μμ Καλησπέρα, τι είδους λέβητας είναι για αρχή; Έχεις καμιά φωτογραφία;
panosges Δημοσιεύτηκε September 22, 2024 at 08:26 μμ Δημοσιεύτηκε September 22, 2024 at 08:26 μμ δεν υπαρχει καρτέλακι, ειναι λεβητας φυσικού αερίου σε τριόροφη πολυκατοικία κεντρική θέρμανση
akis73 Δημοσιεύτηκε September 22, 2024 at 08:37 μμ Δημοσιεύτηκε September 22, 2024 at 08:37 μμ Δες αν υπάρχει παλαιότερο φύλλο ελέγχου από συντηρητή, καμιά φορά το καρτελάκι είναι σε περίεργο μέρος και δεν γίνεται αντιληπτό εύκολα, φώτο έχεις τελικά;
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα