Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παγκόσμια ελληνική πατέντα θέρμανσης!


papin

Recommended Posts

Ειλικρινά λυπάμαι !! :razz: Όμως μη σε πτοεί τίποτα ! ο ανταγωνισμός είναι πολύ πίσω κι έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αν συμφωνείς, προτείνω κάτι πιο... ολοκληρωμένο.

Εδώ στο φόρουμ να ενώσουμε τις... δυνάμεις μας και να πατεντάρουμε την ψυχρή σύντηξη σε μέγεθος κατάλληλο για παπουτσοθήκες που δια της τηλεμεταφοράς και σε συνδιασμό με την αντιβαρύτητα (όλο και κάποιος θα την έχει δημιουργήσει) θα στέλνουμε ενέργεια κατ' ευθείαν σε όσους την χρειάζονται :razz: Στους έλληνες (κατόπιν επιδείξεως ταυτότητας και εξέτασης DNA) φυσικά θα παρέχεται δωρεάν 8-)

Συμφωνείτε ?

 

Ναί αλλά και να το κάνεις θα σκοντάψει στην τροϊκα. Έτσι θα μπεί ειδικός φόρος κατανάλωσης τηλεμεταφερόμενης ενέργειας και αυτοί που θα παίρνουν την ενέργεια θα πρέπει να δείχνουν εκκαθαριστικά εισοδήματος και θα οριστούν εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.

Link to comment
Share on other sites

...και αυτοί που θα παίρνουν την ενέργεια θα πρέπει να δείχνουν εκκαθαριστικά εισοδήματος και θα οριστούν εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.
Όχι ! εδώ την έχουνε πατήσει οι τροικανοί. Με μονάδα παραγωγής σε μέγεθος παπουτσοθήκης (μία φτάνει για όλη την ελλάδα ;) ) και τηλεμεταφερόμενη την ενέργεια..... που θα το πάρουν χαμπάρι :D Αν μάλιστα αυτό γίνεται μόνο για τους καθαρόαιμους έλληνες ... δεν θα μαθευτεί ποτέ !!!

Γιαυτό, αν φέτος τον χειμώνα, δεν ακούσετε διαμαρτυρίες για κρύο, ακρίβεια καυσίμων κλπ, απ' αυτούς που έσωσαν την Ελλάδα με την ψήφο τους, νάστε σίγουροι ότι κάτι τέτοιο θάχουν σκαρώσει :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Αμ η παρακάτω φοβερή ατάκα;

"Οπως δήλωσε στο Newsit o εφευρέτης του καινοτόμου συστήματος θέρμανσης, Μπάμπης Ψωμιάδης "αναπτύξαμε μια τεχνολογία που βασίζεται στη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης, δηλαδή φανταστείτε το φούρνο μικροκυμάτων αλλά χωρίς ακτινοβολία για παράδειγμα."

Ωραία, φανταστείτε ένα φούρνο μικροκυμάτων δηλ. χωρίς τα μικροκύματα!! Αλήθεια λέει ο άνθρωπος, ίδιο είναι, την ίδια δουλειά κάνει!

Link to comment
Share on other sites

Ε, ναι, είναι αυτό που λένε μπύρα χωρίς αλκοόλ, καφές χωρίς καφεΐνη, τσιγάρο χωρίς νικοτίνη και ...φούρνος μικροκυμάτων χωρίς μικροκύματα...

 

Νέα τεχνολογία να 'ούμ' μωρ' αδελφάκι!

Edited by AlexisPap
Link to comment
Share on other sites

Πήρα πληροφορίες από άτομο που μίλησε με τον αντιπρόσωπο στην Λάρισα.

 

Αυτά που μου μετέφερε όταν τους ρώτησε πως λειτουργεί το σύστημα. Του είπαν οτι το σύστημα ρυθμίζεται με ισχύ 3.5-4 kW και επειδή η θέρμανση με νερό που χρησιμοποιεί είναι πολύ γρήγορη το σύστημα λειτουργεί σε ένα μικρό κλάσμα της ώρας. Τα καλοριφέρ έχουν ενσωματομένο θερμοστάτη που ρυθμίζει την θερμοκρασία τους αυτόνομα αλλά είναι όλα συνδεμένα με ένα ενιαίο δίκτυο και επειδή είναι ενιαίο το δίκτυο η συνολική κατανάλωση του συστήματος είναι πολύ μικρή.

 

Ή αν το μεταφράσω αλλιώς, τρίχες. Αφού μόνοι τους έκαναν λόγο για 3.5-4kW πάει ο μύθος της τοστιέρας (800W).

Link to comment
Share on other sites

... Τα καλοριφέρ έχουν ενσωματομένο θερμοστάτη που ρυθμίζει την θερμοκρασία τους αυτόνομα αλλά είναι όλα συνδεμένα με ένα ενιαίο δίκτυο και επειδή είναι ενιαίο το δίκτυο η συνολική κατανάλωση του συστήματος είναι πολύ μικρή...

 

Ε ναι, όταν ανήκουν στο ίδιο δίκτυο δε νιώθουν μοναξιά και στεναχώρια και έτσι καταναλώνουν λιγότερο..Αν το σύστημα τεθεί σε λειτουργία σήμερα μάλιστα, που έχουμε σχεδόν 30 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία, το νερό θα ζεσταθεί, πριν προλάβει να βράσει ο καφές.

Link to comment
Share on other sites

Για να το διασκεδάσουμε λίγο, στο ίντερνετ κυκλοφορούν απίστευτα προϊόντα σοβαρής επιστημονικής έρευνας...

 

Α, ναι, κι άλλη σοβαρή ιστοσελίδα...

 

Που είναι ο εισαγγελέας να τους μαζέψει!

 

 

"Αυτοκόλλητο κατά της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας για BlueTooth

 

 

 

 

Στη σύγχρονη εποχή το σώμα μας εκτίθεται σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα, από κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, ασύρματα δίκτυα, τηλεοράσεις, υπολογιστές και άλλες συσκευές που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία η οποία μας βομβαρδίζει καθημερινά όλη μέρα. Μία ηλεκτρομαγνητική μόλυνση που δεν την βλέπουμε αλλά μας επηρεάζει όλους με καταστροφικές συνέπειες. Πλέον όλες οι έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του εγκεφάλου. Αρκεί κανείς να διαβάσει την 'Εκθεση Bio-Initiative. Δεν έχουμε ενέργεια, αισθανόμαστε συνεχώς κουρασμένοι ακόμα και το πρωί, έχουμε πονοκεφάλους, έλλειψη συγκέντρωσης κ.ά..

Τα προϊόντα LifeMaxx αποδιαμορφώνουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα στην περιοχή ακτινοβολίας, μετατρέποντάς τα σε ατισταθμιστικά κύματα (κύματα αντιδότου), τα οποία εξουδετερώνουν τις βλαβερές για τον άνθρωπο διεισδυτικές συχνότητες. Το αυτοκόλλητο LifeMaxx των 12 χιλιοστών είναι κατάλληλο για BlueTooth.

Το LifeMaxx των 12 χιλιοστών αποτελείται από 12 συνδεδεμένες παθητικές κεραίες που λαμβάνουν όλες τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες που μολύνουν το περιβάλλον γύρω μας.

Απαραίτητο για όλους που θέλουν να προστατευτούν από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία."

Edited by AlexisPap
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.