Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Αν είναι δισωλήνιο ή μονσωλήνιο δε μας νοιάζει για το τι ιχσύ μεταφέρει ο κάθε κλάδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 ..................... για το τι ιχσύ μεταφέρει ο κάθε κλάδος Σε ενδιαφέρει ο κλάδος που μεταφέρι την μεγαλύτερη θερμική ισχύ στο διαμέρισμα (αν είναι δισωλήνιο) και ταυτόχρονα είναι ο χειρότερα ποιοτικά (μονωμένος ή με ανεπαρκή μόνωση) Αν είναι μονοσωλήνιο, ο κλάδος που τροφοδοτεί το κολλεκτέρ του διαμερίσματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 (edited) Aν είναι δισωλήνιο τότε στο διαμέρισμά μου μπορεί να έρχονται παραπάνω από ένας κλάδος. Αλλά στο δίκτυο γενικά μεταφέρεται ισχύς διά τους κλαδους. Εκεί με νοιάζει ποιος εξυπηρετεί το διαμέρισμά μου; Δε βάζω την ισχύ λέβητα δια τους κλάδους; Ίσως γιατί κάθε κλάδος μπορεί να έχει διαφορετική διατομή. Edited Δεκέμβριος 19 , 2012 by Thodoris4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Aν είναι δισωλήνιο τότε στο διαμέρισμά μου μπορεί να έρχονται παραπάνω από ένας κλάδος. Αλλά στο δίκτυο γενικά μεταφέρεται ισχύς διά τους κλαδους. Στο λεβητοστάσιο βλέπεις ποσους κύριους κλάδους εχει ο λέβητας και εσυ επιλέγεις το κλάδο (με τα παρακλάδια) που τροφοδοτεί το διαμέρισμα σου Στην ουσία κάνεις διαίρεση (όπως το λες) της θερμικής ισχύς που μεταφέρει ο λέβητας στους κλάδους (QΛ * ηgen) / κλάδους = ... και απο τον πίνακα 4.11 βρίσκεις τις απώλειες του δικτύου Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 (edited) εσυ επιλέγεις το κλάδο (με τα παρακλάδια) που τροφοδοτεί το διαμέρισμα σου Πράγμα το οποίο στο 90% των περιπτώσεων δεν είναι εφικτό να βρεθεί....τα έχουν όλα σκεφτεί για πολυκατοικίες σε άλλη χώρα...σε άλλο κόσμο; Edited Δεκέμβριος 19 , 2012 by deathlok Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Συνάδελφε δυστηχώς είναι έτσι οπως τα λες !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτό που κυκλώνω στην φωτογραφία ? Έρχεται από το πίσω και κάτω μέρος του λέβητα και καταλήγει έξω από το λεβητοστάσιο. Μετράει πίεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Το δίκτυο τροφοδότησης νερού στο λέβητα με μανόμετρο, διακόπτη (κόκκινο) και βάλβίδα αντεπιστροφής (κάθετα στο διακόπτη) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Ναι σωστά.....!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiliosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Έχω την εντύπωση πως είναι βαλβίδα πλήρωσης και όχι αντεπιστροφής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα