Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μια διευκρινηση θα ηθελα: τα σεμιναρια ειναι υποχρεωτικα για μηχανικους πολυτεχνειου με πανω απο 5 χρονια απο την αποκτηση του πτυχειου ή εξυπηρετουν όσους θελουν να ασκήσουν πιο γρηγορα το αντικειμενο?

ευχαριστω

• Απαντήσεις 388
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Μετά από 2 χρόνια από την εγρααφή στο ΤΕΕ, έχεις αυτό το δικαίωμα χωρίς σεμινάρια. Αν θες τα κάνεις για καθαρά επιμορφωτικό σκοπό.

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σε ποια κατηγορία επιχειρήσεων ανήκουν τα αρτοποιεία; Από τον ν. 3850/2010 που διάβασα δεν έβγαλα κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα.

Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε

Αρτοποιείο έχει ένα κατάστημα (παρασκευαστήριο) που πουλά ψωμί με ένα εργαζόμενο (πωλητή) κι ένα υποκατάστημα που πουλά ψωμί ο ίδιος ο εργοδότης.

Συμπληρώνουμε στο έντυπο 2 και τις δύο διευθύνσεις (κύριας εγκατάστασης και υποκαταστήματος); Ή να συμπληρώσω στο έντυπο2 μόνο το κύριο κατάστημα που απασχολεί τον εργαζόμενο;

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα, Θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει ένα υπόδειγμα σύμβασης τεχνικού ασφαλείας με εργοδότη? Πρόκειται για μικρές εταιρίας κατηγορίας Γ με 2 το πολύ εργαζόμενους.

Ευχαριστω!

Δημοσιεύτηκε

Απ΄τη στιγμή που αναλαμβάνεις Τ/Α, αναλαμβάνεις για όλη την επιχείρηση, επομένως και για τις δύο εγκαταστάσεις, ασχέτως αν στη μία είναι μόνο ο εργοδότης. Συμπληρώνεις επομένως και τις δύο διευθύνσεις.

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα.Θα ήθελα όποια βοήθεια γιατί έχω πλήρη άγνοια.

Θέλω να εργαστώ ως εξωτερικός συνεργάτης-τεχνικός ασφαλείας σε 2 καταστήματα των 2 υπαλλήλων.

Έχω δηλώσει συμμετοχή στα σεμινάρια του ΤΕΕ.Είναι απαραίτητο να τα παρακολουθήσω;Από άποψη γνώσεων;

Υπάρχει κάπου κάποιο πρότυπο τεχνικής έκθεσης;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.