Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το πνεύμα της Εποχής 2


Tyler_Durden

Recommended Posts

Η επιστήμη απαιτεί σοβαρές, ξεκάθαρες και διασταυρωμένες πηγές πληροφόρησης. Εφόσον αυτές δεν υπάρχουν για να τεκμηριώσουν όλους τους ισχυρισμούς τότε αυτοί παραμένουν αναξιόπιστοι και περνούν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 44
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχω δει το 1ο εδώ και πολύ καιρό και οφείλω να πω ότι ήταν από τα καλύτερα ντοκυμαντερ στο είδος του αλλά..............συμφωνώ απολύτως με τον eupalinos. Στερείται κάποιων επιχειρημάτων που θα εδραίωναν την άποψη που θέλει να περάσει. Μπορεί να είναι έτσι όπως τα προβάλει, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει απτά προς παράθεση στοιχεία, τότε όπως μιλάμε για την προπαγάνδα γενικά των Αμερικκανών, γιατί να μη μιλάμε ότι και αυτό είναι μία προπαγάνδα (π.χ.λέω τώρα) των Κινέζων ή Ρώσων ή Ιρανών ή Β. Κορεατών? (Το δικηγόρο του Διαβόλου κάνω τώρα).

Φυσικά όπως και στην πλειάδα των Ελλήνων οι Αμερικάνικες ενέργειες και ο τρόπος αντιμετώπισης του Κόσμου, τους προκαλούν μία αναγούλα, το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Δεν μπορείς να καταδικάσεις όμως κάποιον, γιατί έτσι το λέει κάποιος άλλος.

Το 2ο δεν το είδα ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ είδα το 2ο κ δεν πρόκειται για προπαγάνδα κανενός κράτους. Αφού ξεμπροστιάζει ΤΡΑΠΕΖΕΣ κ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. Οι πιο ισχυρές είναι στην Αμερική κ για αυτό ίσως φαίνεται κάπως αντιαμερικανισμός, αλλά το νόημα δεν είναι τόσο ρηχό. Ορισμένα πράγματα που λέει όπως "οικονομικοί εκτελεστές", το ρόλο του Δ.Ν.Τ. την αξία του χρήματος κ πολλά άλλα με άφησαν άναυδο. Κ τα περισσότερα που λέει επαληθεύονται πχ οτι έγινε στην Αργεντινή, το λεγόμενο οικονομικό θαύμα, με τις ευλογίες του ΔΝΤ. Υπάρχει στο κάτω κάτω κανείς που να πιστεύει πως όλος ο κόσμος δε δουλεύει για τους μεγαλοτραπεζίτες κ τις πολυεθνικές;

Link to comment
Share on other sites

έχω δεί εδώ και καιρό το 1 και είδα το 2 προ 2 εβδομάδων περίπου.

 

Απλά εξαιρετικό.

 

Βέβαια περισσότερο στο 1 με προβλημάτισε η γενίκευση των θρησκειών και η έλλειψη των πηγών.

 

Βέβαια αν παραπληροφορούσε ιδιαίτερα για θρησκείες θα τους είχαν κλείσει μέσα για 5.000 χρόνια. Αλλά δεν πήρα είδηση να υπήρξε καμία ανοιγμένη μύτη......άρα......μάλλον σωστά είναι όλα.

 

Με έναυσμα το 1ο έψαχνα για την ακρίβεια των όσων παρουσιάζονται και όσα βρήκα ήταν 100% αληθή.

 

Επίσης πιστεύω ότι εκφράζει απόλυτα το μέσο σκεπτόμενο άνθρωπο που αδυνατεί να καταπιεί όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙ λίγο παραπάνω.

 

Κόψτε όλοι την τηλεόραση.....το φωνάζω σε γνωστούς και φίλους 2 χρόνια τώρα.

Εγώ δεν έχω και νοιώθω άψογα. Ενημερώνομαι από online εφημερίδες για ότι θέλω και βλέπω επιλεγμένες σειρές στο greek movies ή κατεβάζω ταινίες.

 

Το κουτί μας έχει χαζέψει !!

Link to comment
Share on other sites

Κόψτε όλοι την τηλεόραση.....το φωνάζω σε γνωστούς και φίλους 2 χρόνια τώρα.

Εγώ δεν έχω και νοιώθω άψογα.

Καλά ρε και την πράσινη αρρώστια μας που τη βλέπεις???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

 

Υ.Γ. Ξέρω θα μου πεις έξω και στο γήπεδο :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Καλό επίσης για όποιον ενδιαφέρεται για το χρηματοοικονομικό σύστημα και τους μηχανισμούς που το διέπουν είναι το Money As Debt .

 

 

Μπορείτε να το δείτε μέσω γιουτιούμπ αλλά δεν έχει υπότιτλους.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ρε παιδιά το κομμάτι με τους οικονομικούς δολοφόνους το θυμάστε; Μετά τους οικονομικούς δολοφόνους, αν δεν πετύχουν, δεν οργανώνουν εξεγέρσεις στη χώρα που αρνήθηκε να κάνει τα χατίρια στις ΗΠΑ; Βλέπετε καμία ομοιότητα με αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας αυτές τις μέρες; Εγώ σαν να βλέπω πολλές...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.