Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Α17] Ειδικές ομάδες πληθυσμού (ΑμεΑ, Παλιννοστούντες, Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι κ.τ.λ.)


Recommended Posts

Όχι, πάντως γίνονται συχνά τοπικού χαρακτήρα είχε γίνει στην Ελευσίνα πριν τρεις-τέσσερις μήνες, άλλα δεν ανακοινώνονται κάπου π'εραν από τοπικές εφημερίδες ή στα εμαιλ μηχανικών της αντίστοιχης περιοχής (υπάρχουν τοπικοί σύλλογοι μηχανικών και προσκαλούν οι ίδιοι το ΥΠΕΚΑ).Θα έπρεπε το ΥΠΕΚΑ να τις ανακοινώνει κάπου.Και εγώ τελευταία στιγμή το έμαθα από γνωστό.

Link to comment
Share on other sites

Να αναφέρω και παράλληλα να ρωτήσω κάτι.Στην πολύτεκνη πελάτισσά μου με τα ενήλικα τέκνα είχα κάνει υπαγωγή τον Σεπτέμβρη χωρίς την έκπτωση των 80%. Είχε πληρώσει παράβολο, το 30% του προστίμου και τις πρώτες έξι μηνιαίες δόσεις που έληγαν 10/2/2014 από τον περασμένο Δεκέμβρη όλα κομπλέ.Μετά από την προχθεσινή μας συζήτηση, της έβαλα την έκπτωση 80% για τα πρώτα 70τ.μ. από τα 100τ.μ. και έκανα υπαγωγή για επαναπροσδιορισμό προστίμου στις 6/3/2014. Από εκεί που είχε υπόλοιπο προστίμου περίπου 7000 ευρώ το νέο υπόλοιπο είναι 650.Όμως τις πρώτες έξι μηνιαίες δόσεις των υπολοίπου πόσου που επαναπροσδιοριστηκε στις 6/3/2014 μου τις βγάζει ότι έπρεπε να πληρωθούν έως 10/2/2014!Πως γίνεται αυτό ;Ουσιαστικά στη σελίδα οικονομικά στοιχεία του συστήματος αυθαιρέτων ΤΕΕ μου βγάζει 6 μηνιαίες δόσεις πληρωμένες του αρχικού  προστίμου έως 10/2/2014 και  επιπλέον 6 δόσεις με την έκπτωση που ενώ προχθές έβαλα την έκπτωση να οφείλονται εώς 10/2/2014.Πριν βάλω την έκπτωση δεν χρώσταγε τίποτα έπρεπε να πληρώσει 6 δόσεις εώς 10/8/2014.Ελπίζω να έγινα κατανοητή...

Link to comment
Share on other sites

Κατανοητή έγινες!

Κατανοητές είναι και οι "βλακείες" του συστήματος του ΤΕΕ!!!

Κι αυτοί τις ξέρουν κι ας κάνουν τους .....έκπληκτους!!

Έλα όμως που δεν μπορούν να τις φτιάξουν.........

Λείπει το "μπικικίνι", κι όταν λείπει αυτό δεν γίνεται απολύτως τίποτα...

Εσύ και η πελάτισσά σου να κάνετε υπομονή και να μην πληρώσει τίποτε άλλο μέχρι να φτιαχθεί!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Πολύ δύσκολο για τις επόμενες ημέρες - μήνες, διότι θέλει "επέμβαση" στον προγραμματισμό της εφαρμογής.....

Link to comment
Share on other sites

Από τη χαρά της η πελάτισσα μου που μειώθηκε το πρόστιμο κατά 7000 ευρώ πήγε και το εξόφλησε όλο 13 δόσεις επί 50 ευρώ που απέμειναν.Ελπίζω τη Δευτέρα να έχουν ενημερωθεί οι πληρωμές στο σύστημα.Θα το έχω κατά νου όμως σε όποια αναπροσαρμογή προστίμου πάω να κάνω, ότι το σύστημα μπλοκάρει.

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να ρωτησω οι ειδικές ομάδες πληθυσμού λαμβάνουν μείωση μονο για κατοικία; δηλαδή αν κάποιος τριτεκνος έχει κατάστημα για παράδειγμα στον υπολογισμό του προστίμου επιλέγεται στο ΦΚ ειδικές ομάδες τριτεκνος;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.