Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
  On 25/11/2014 at 4:37 ΜΜ, akis73 said:

Στο Κιλκίς είναι; Δ.Ε. Μουριών;

edit: μόλις το είδα, είσαι σωστός στην Δ.Ε. Λαγκαδά τ.κ. Καβαλλαρίου 500 ευρώ εντός-εκτός (σου απάντησα και στο pm).

ευχαριστώ πολυ  :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε (edited)

Τοπική Κοινότητα Αγίας Παρασκευής Θεσσαλονίκης (ΔΕΝ έχει οριστεί ΤΖ) <--- Δημοτική Κοινότητα Βασιλικών (ΤΖ 800Ε) <--- Περιφ.Ενότητα Θεσσαλονίκης (ελάχιστη ΤΖ 500Ε)

Για εντός σχεδίου Αγία Παρασκευή τι βάζω τιμή ζώνης;;  800Ε (ΔΚ.Βασιλικών) ή 500Ε ελάχιστη ΠΕ Θεσσαλονίκης;

(έχω μπερδευτεί επειδή η Τοπική Κοινότητα Αγίας Παρασκευής ανήκει στη Δημοτικά ενότητα Βασιλικών)

Edited by mkt
  • 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

καλημέρα,

Κεντρική Μακεδονία - Π.Ε. Ημαθίας - Βέροια _ εκτός σχεδίου

Ποιά η τιμή ζώνης..?

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα! Εχω το λογαριασμό της ΔΕΗ ενός ακινήτου του 6.2011 και μου λέει τιμή ζώνης 1800€, αλλά το ΦΑΠ εκείνης της χρονιάς λέει 2000€. Τι παίρνω σαν σωστό, τα 2000€;;

Δημοσιεύτηκε

μαλλον το δευτερο

αλλά

καλυτερα να πεις "οδο και αριθμο"

αλλα

και παλι σε αυτες τις περιπτωσεις καλυτερα ειναι να μιλησεις με τον συμβ/φο σου

διοτι

ενα γραφειο με προσοψηστην Τσιμισκη εχει μια τιμη "Α"

ενα γραφειο στην  ιδια οικοδομη που "βλεπει"στον ακαλυπτο  και τις  πίσω οψεις των αλλων οικοδομων

εχει μικροτερη τιμη.

• 4 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Για ακίνητο ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ, στο Δήμο Ιλίου, επί της οδού Χασιάς (κοντά στις γραμμές του τρένου), τι τιμή ζώνης λαμβάνω; 750€/μ2 ;

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.