Μετάβαση στο περιεχόμενο

[ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β] Αναλυτικός προϋπολογισμός και τιμές μονάδος


Recommended Posts

Δηλαδή παιδιά βάζετε με αναλυτικό προϋπολογισμό μετατόπιση κτιρίου χωρίς παραβίαση πλαγίων αποστάσεων ή οικοδομικής γραμμής, όπου δεν μπορεί να εφαρμοστεί η κατηγορία 3, έτσι δεν είναι; Είναι η μοναδική "λογική" λύση (όσο μπορεί κανείς να πει τέτοιο πράγμα) κατά τη γνώμη μου, αλλά δεν το έχω εφαρμόσει ακόμα στην πράξη.

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν απαγορεύεται (συμφωνώ), απλά είναι ένα θεματάκι το τι θα περιγραφεί στον αναλυτικό αφού στην πραγματικότητα δεν προκύπτει επιπρόσθετο κόστος λόγω αυτής της μετακίνησης. Θα μπορούσε βέβαια να "επινοήσει" κανείς κάποιες εργασίες.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ίσως μία σημείωση σε αναλυτικό και τεχνική έκθεση περί μηδενικού κόστους. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω μία γνώμη και από Helpdesk.

Link to comment
Share on other sites

Κι όμως, μάλλον δεν ισχύει αυτό που λέγαμε για την νόμιμη μετατόπιση του κτηρίου... (μερικοί από εμάς). Το ΥΠΕΚΑ ανάρτησε στην ιστοσελίδα του κάποιες ερωτοαπαντήσεις (το έμαθα από τις Ειδήσεις του φόρουμ) όπου αναφέρεται και στην περίπτωση της "διαφορετικής χωροθέτησης" και λέει ότι το έξτρα 500άρικο δεν το γλιτώνει κανείς... (ερωτοαπάντηση 9).

 

Edit: (Συγνώμη για την επανάληψη του ίδιου πόστ)

Edited by Caan
Link to comment
Share on other sites

Κι όμως, μάλλον δεν ισχύει αυτό που λέγαμε για την νόμιμη μετατόπιση του κτηρίου... (μερικοί από εμάς). Το ΥΠΕΚΑ ανάρτησε στην ιστοσελίδα του κάποιες ερωτοαπαντήσεις (το έμαθα από τις Ειδήσεις του φόρουμ) όπου αναφέρεται και στην περίπτωση της "διαφορετικής χωροθέτησης" και λέει ότι το έξτρα 500άρικο δεν το γλιτώνει κανείς...

 

Edit: εκ παραδρομής επανάλαβα το πόστ δύο φορές.

post-79421-0-46094700-1410281547_thumb.png

Edited by Caan
Link to comment
Share on other sites

Η χωροθέτηση της ερώτησης 9 λογικά αναφέρεται σε θέσεις στάθμευσης. Το πρόβλημα είναι η ερώτηση 5 που λέει ακριβώς το ίδιο και για τη μετακίνηση κτιρίου. Καλά μου λέγανε λοιπόν από Helpdesk ότι το πρόβλημα αυτό θα λυθεί σύντομα με τη δημοσίευση διευκρινιστικών ερωταπαντήσεων. Το θέμα είναι τι κάνουμε με τις δηλώσεις που έχουν ήδη γίνει με τα παλιά δεδομένα. Πραγματικά δυσκολεύομαι να σκεφτώ την απάντηση αυτή τη στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

Καλά, έχουν δύο απαντήσεις για το ίδιο πράγμα? (δεν ήξερα ότι ο όρος "διαφορετική χωροθέτηση" αφορά μόνο τις θέσεις στάθμευσης ..!?) Η ουσία είναι ότι το έξτρα 500άρικο δεν γλιτώνεται. Με τις δηλώσεις που έχουν ήδη γίνει προκύπτει βέβαια μπέρδεμα. Κατάφεραν πάλι να τα μπερδέψουν (ακόμα πιο πολύ)... 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.