Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εγκρίθηκε πρόγραμμα ενίσχυσης δικαιούχων για την απόκτηση της ιδιότητας του Ενεργειακού Επιθεωρητή


ikoutoulas

Recommended Posts

καλημερα! liv25k λογικα απο οτι ελεγε και στο φεκ απο το ετος αποκτησης πτυχιου οχι αδεια ασκησης. αν ηταν θα το εγραφε ετσι . παντως δεν ειναι δυνατον αυτο που εχει γινει. δηλαδη ντροπη τους. διαβαζω τοση ωρα και τις 16 σελιδες και αν ειναι ποτε δυνατον να μη μπορουμε να καταλαβουμε τι γινεται . δε μπορουν να βγαλουν μια φορμα σωστη και σωστες αιτησεις . πρεπει να ψαχνομαστε. εγω ακομα δε εχω κανει τιποτα απο τα 2 ουτε ενισχυση ουτε αναγγελια. απο την αρχη ειχα αποριες. τιποτα δεν ειναι απολυτα ξεκαθαρο. εμενα ασ πουμε δε μου εχει ερ8ει η φορολογικη να βαλω την ηλεκτρονικη που ειχα υποβαλλει η προηγουμενη και αλλα πολλα που ακομα δε εχω ξεκαθαρισει. τι να πω. μετα αλλο και αυτο με τις εξετασεις. τι δουλεια εχουν τα χρηματα που πληρωσαμε εμεις για σεμιναρια με το αν 8α περασουμε τις εξετασεις.? δε φτανει που ειναι στο κοσμο τους με αυτεσ τις εξετασεις και δε ξερουν τι τους γινεται και που κανονικα δε θα επρεπε να γινουν καν. τι ειναι αυτα ρε? τι τα πηραμε τα πτυχια τοτε? ακου 70 και 90 % επιτυχια χρειαζεται και κολοκυθια!τους εχω βαρεθει . και καθομαστε για 400 ευρω που μπορει να τα 8ελουν και πισω μετα. οτι να ναι ειναι .

Link to comment
Share on other sites

Πηρα τηλ. κ τους ρωτησα, σε καποιους οντως  δεν εβγαλε αριθμο αλλα κατατεθηκε η αιτηση κανονικα. Συντομα οταν πηγαινουμε στο λινκ για  την αιτηση επιδοτησης δεν θα βγαζει  "καταχωριση αλλαγων" μονο αλλα κ εναν πινακα με α/α της αιτησης

Link to comment
Share on other sites

Όταν έκανες την αίτηση, πήγες σε ένα νέο παράθυρο. Αριστερά υπήρχε ένας αριθμός...Μην επιμένεις !

nik...που ειναι δεν το βλεπω...

aitsi.bmp

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αν είμαι προσωρινός ενεργειακός επιθεωρητής στα κτίρια τι διαδικασία κάνω για να γίνω προσωρινός και στους λέβητες? Προφανώς μετά από τη παραπάνω διαδικασία  κάνω την αίτηση για επιδότηση και στις δύο κατηγορίες?

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι,

 

ουσιαστικά αυτό που καταλαβαίνω είναι η αίτηση της ενισχυσης να προηγηθεί της έγκρισης της αναγγελίας. Δηλαδή από τη στιγμή που κάνεις την αίτηση μπορείς να προχωρήσεις κανονικά για μόνιμος(ακόμα και να εγκριθείς έστω και μία μέρα μετά) ή πρέπει να περιμένεις για να δεις αν θα εγκριθεί η ενισχυσή σου και μετά να προχωρήσεις στην αναγγελία? Το έχει ξεκαθαρίσει κάποιος?

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω τι έγινε σήμερα και άλλαξε η μορφή της αίτησης μετά την καταχώρηση.

Εγώ έκανα αίτηση την παρασκευή και όντως μου έβγαλε νέο παράθυρο με ένα πινακάκι και έναν αριθμό. & χτες που είχα μπει πάλι ήταν σε αυτή την μορφή ήταν.

Σήμερα, έχει τη μορφή που γράφει ο gio (#166).

 

Και δεν καταλαβαίνω γιατί....???? Εννοείται, εντωμεταξύ, ότι δεν σημείωσα τον αριθμό γιατί θεώρησα ότι αποθηκεύεται αυτόματα. Τώρα τι έγινε? Καταχωρήθηκε η αίτηση ή πρέπει να την ξανακάνω?

Link to comment
Share on other sites

nik...που ειναι δεν το βλεπω...

 

 

 - Πήγαινε στην στην σελίδα σου των υπ/ων μόνιμων εν. επιθεωρητών.

 

 - Πήγαινε επισκόπηση/αλλαγή στοιχείων.

 

Κάτω κάτω σου έχει και τα στοιχεία της αίτησης για επιδότηση. Αριστερά φαίνεται ο Α/Α .

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.