sani Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 εγώ είμαι μόνιμος και δεν ήμουν προσωρινός. Δηλαδή μπορείς αυτή τη στιγμή να εκδόσεις νέο πιστοποιητικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomA Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Όποιος ήταν προσωρινός και δεν είχε εγκριθεί μέχρι τις 5/10, θα έπρεπε να είχε ολοκληρώσει τη δουλειά του μέσα στο σύστημα. Νομίζω ήταν ξεκάθαρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nontasef83 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Δε δοκίμασα. Αλλά με βάζει στο σύστημα κανονικά για νέα επιθεώρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spagkratis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Επίσης, η αναζήτηση ενεργειακών επιθεωρητών δεν λειτουργεί καλά. Προφανώς είναι στην διαδικασία να αφαιρούν τους προσωρινούς, ώστε να φαίνονται μόνο οι μόνιμοι που εγκρίθηκαν προσφάτως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sani Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Δε δοκίμασα. Αλλά με βάζει στο σύστημα κανονικά για νέα επιθεώρηση. Μπορείς να το δοκιμάσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
papanik101 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Ξεκάθαρο είναι ότι έχω στείλει τα δικαιολογητικά εδω και 15 μέρες έχω κάνει τα σεμινάρια έχω βγαλει σαν προσωρινος ΠΕΑ και τώρα έμεινα με τις μετρήσεις στα χέρια κα τους πελάτες να με κουνάνε μαντήλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spagkratis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 (edited) Εμένα μέχρι πρότινος, στην καρτέλα με τα στοιχεία μου με έδειχνε ως προσωρινό. Σήμερα που κοίταξα λέει "όλα-μόνιμος" (είχε εγκριθεί η αίτηση μου για μόνιμος). Παρατήρησε και κάποιος άλλος συνάδελφος κάτι τέτοιο; Edited Οκτώβριος 7 , 2013 by spagkratis Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomA Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Ξεκάθαρο είναι ότι έχω στείλει τα δικαιολογητικά εδω και 15 μέρες έχω κάνει τα σεμινάρια έχω βγαλει σαν προσωρινος ΠΕΑ και τώρα έμεινα με τις μετρήσεις στα χέρια κα τους πελάτες να με κουνάνε μαντήλι. Δεν γνώριζες ότι 6/10 λήγει η άδεια σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 (edited) και τι ακριβώς ήθελες να κάνει; ο πελάτης που ήρθε πριν 10 μέρες να του έλεγε: ξέρεις μπορεί στις 02.10 να μην έχουν εξετάσει ακόμα τη δήλωση μου; Σου λέει ότι έχει κάνει τη διαδικασία που απαιτείται εδώ και 15 μέρες. Εγώ π.χ. εδώ και 25 μέρες... Να διώξεις πελάτη που σου ήρθε π.χ. την Πέμπτη; Δεν λήγει με υπαιτιότητα του... Λήγει γιατί δεν έχει ελεγχθεί ακόμα η αίτηση του που έγινε εμπρόθεσμα και νωρίς. Edited Οκτώβριος 7 , 2013 by ssouanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
papanik101 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Υποχρεωση του ΥΠΕΚΑ είναι να την ανανεώσει αφού έχω στείλει όλα τα δικαιλογητικά .Εσενα αμα ερχόταν πελάτης 4/10 θα τον έδιωχνες ;Ας έβγαζαν ανακοινωση ότι ο χρόνος εξέτασης το δικαιολογητικών είναι 1 μήνας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα