Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ειδοποιητηριο ΤΣΜΕΔΕ


zefuros

Recommended Posts

πάρε το +1.

 

H παράταση στην πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών είναι δεδομένη κυρίως λόγω τις μη αποστολής των ειδοποιητηριών και εναρμονίζεται απολυτα με το προεκλογικό κλιμα των ημερών.Σε ενα περιβάλλον πολιτικής σηψης και πολιτιστικής παρακμής είναι αναμενόμενο να υπάρχουν τετοιες στρατηγικές του 500αρικου ή της παράτασης....Η εξούσια όταν έχανε την λαική συμμέτοχή πάντα εφάρμοζε τις διαχρονικές αρχές και συμβουλές του Μακιαβελισμού..Η πολιτική ιστορία μας διδασκει...ολά οσα γίνονται σημέρα έχουν ξαναγίνει πολλές φορές στο παρελθόν...το θέμα είναι όταν απο θεατές γίνουμε πρωταγωνιστες...και οι εκλογές δεν αλλάζουν τίποτα...γιατι είναι γραναζι του συστημάτος πολυ καλά προβλέψιμο...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 3,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεκαπέντε υπερπολυτελή αυτοκίνητα θα δοθούν ως δώρα

Με κοινό σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, η Εφορία θα επιβραβεύει τους συνεπείς φορολογούμενους με δώρα. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα κληρώσεων που θα δίνει σε όσους είναι εντάξει με τις φορολογικές τους υποχρεώσεις χρηματικά ποσά, ταξίδια και αυτοκίνητα ως έπαθλα. Μεταξύ των δώρων που θα μπουν σε κλήρωση είναι και 15 Lamborghini!

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», τα πολυτελή αυτά αυτοκίνητα έχουν προέλθει από κατασχέσεις και για την ώρα σκουριάζουν ανεκμετάλλευτα στα γκαράζ του ΟΔΔΥ στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, το σχέδιο για κληρώσεις δώρων σε όσους πολίτες συγκεντρώνουν αποδείξεις είχε πέσει από τα τέλη του περασμένου χρόνου ως ιδέα στο τραπέζι.

Ο ίδιος ο υφυπουργός Οικονομικών. Γ. Μαυραγάνης είχε τεθεί εδώ και καιρό υπέρ της επιβράβευσης όσων μαζεύουν συστηματικά αποδείξεις.

Οι κληρώσεις θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, είτε κάθε εξάμηνο, ακόμη και κάθε μήνα. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλες οι κατηγορίες φορολογουμένων.

Βεβαίως ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν και πώς θα φορολογηθούν οι... τυχεροί των κληρώσεων.
Link to comment
Share on other sites

Έχουμε κάποια αλλαγή στο τρόπο πληρωμής ή εξακολουθούμε να πηγαίνουμε  στο ΤΣΜΕΔΕ, να κόβουμε παραστατικό και να πληρώνουμε επί τόπου?

Κάποιο νεότερο για τυχόν παράταση ακούστηκε?

Link to comment
Share on other sites

Ουδεν νεώτερον από το ταμείο μας που μας παρέχει όλες αυτές τις τιτανοτεράστιες υπηρεσίες.............

Link to comment
Share on other sites

Καλα υπαρχουν μηχανικοι που πανε στο τσμεδε,παιρνουν παραστατικο απο μονοι τους και πανε και πληρωνουν?

Ημαρτον...Εμ τους τα σταζουμε χοντρα για ανυπαρκτη ασφαλιση και παμε απο μονοι μας και πληρωνουμε?

46% των μηχανικων δεν εχουν πληρωσει τις εισφορες του προηγουμενου εξαμηνου.Παμε για πανω απο 50% τωρα.

Link to comment
Share on other sites

Eβγαλαν ανακοινωση!

Πως ανεβαζω φωτο??

 

Πατησε το κουμπι Print Screen στρο πληκτρολογιο σου και επειτα στο μηνυμα σου κανε copy paste με το δεξι κλικ του ποντικιου σου

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.