Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ειδοποιητηριο ΤΣΜΕΔΕ


zefuros

Recommended Posts

Χωρίς να επιδιώκω προσωπική αντιπαράθεση, αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής, και με βρίσκουν σύμφωνο οι θέσεις όλων για τις αυξήσεις .... ένα υποθετικό ερώτημα .... αν η μη πληρωμή του ΤΣΜΕΔΕ (του δικού μας) είχε ως αντίκτυπο να μην μπορέσουν να πληρωθούν συμφωνίες με συνεργεία, και η λέξη "συνεργεία" δεν είναι κάτι απρόσωπο, κρύβει εντός της ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που έχουν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ΠΑΙΔΙΑ, που οι πρώτοι, οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, είναι ίσως το άλφα και το ωμέγα στα έργα μας, θα αφήνατε απλήρωτο το ΤΣΜΕΔΕ ? .... και στο τέρμα όλων βάλτε και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ σας....

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 3,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Υπάρχουν όντως κάποιες περιπτώσεις - εξαιρέσεις που έχεις δίκιο. Και σε αυτές τις περιπτώσεις πάντως ο χειρισμός της συζήτησης πρέπει κατά τη γνώμη μου να γίνεται πολύ προσεκτικά διευκρινίζοντας ίσως ότι πρόκειται για μια τέτοια περίπτωση. Η περίοδος που διανύουμε είναι τραγικά δύσκολη, το σύνολο σχεδόν των συναδέλφων αδυνατεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του και η συζήτηση για το ποια πιστωτική είναι η πιο συμφέρουσα για να πληρωθούν οι νέες εξοντωτικές εισφορές αποτελεί από μικρή έως μεγάλη πρόκληση. Και δυστυχώς υποψιάζομαι ότι δεν αποτελούν όλοι οι συμμετέχοντες της συζήτησης εξαιρέσεις όπως αυτές που αναφέρεις...

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

ΤΩΡΑ με βρίσκεις ΣΥΜΦΩΝΟ με ΟΛΗ την παράγραφό σου.

Απλά λόγω της σημερινής κατάστασης που βρισκόμαστε όλοι, αλλά και των περιορισμών του γραπτού λόγου, πολλά δεν μπορούν να εκφραστούν όπως ακριβώς τα θέλουμε ... δεν υπάρχει η έκφραση του προσώπου ... και το τι κρύβετε πίσω από μια ή όχι πληρωμή μια οποιασδήποτε "υποχρέωσης", με ή χωρίς τα εισαγωγικά.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

τι έγραψε ο παίκτης  :shock:  :grin:  :grin:  :grin: το πέρασα λίγο γρήγορα στην αρχή και δεν είδα τη μαγεία του  :grin:  :grin:  :grin:

Edited by Roy_Hobbs
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.