Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ειδοποιητηριο ΤΣΜΕΔΕ


zefuros

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 3,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όπως θα δείτε στην πολύ καλή ενημέρωση που κάνει η ανοικτή συνέλευση μηχανικών, ότι τονίζουν στη ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ, να μην ανεβάσει τα ειδοποητήρια στις 15/5 μια και ήταν δεδομένο ότι αυτά θα έβγαιναν με τις νέες αυξήσεις (αλλαγή από 2η σε 3η κατηγορία). Η υποχρέωση εξόφλησης τους με τα τεράστα ποσά των 3000 € θα ήταν δεδομένη.

Αυτή τη στιγμή έχουμε αγοράσει λίγο χρόνο, ώστε να γίνει κάθε δυνατή παρέμβαση για να έρθει άμεσα νομοσχέδιο που να ακυρώνει τις αυξήσεις. Αν δε γίνει αυτό (ενδεχομένως λόγω "έντιμου συμβιβασμού"), τότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ.

Edited by littledragon
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Εν αναμονή των ειδοποιητηρίων Α' 2015, έλαβα σήμερα το πρωί επιστολή για το θέμα των αναφορών που κάναμε σχετικά με την κατάργηση του Ν. 3986 (την οποία επισυνάπτω και στο παρόν θέμα).

Με 4-5 μέρες μέχρι την έκδοσή τους, δεν μπορώ πραγματικά να υποθέσω τι έχουν στο μυαλό τους και αν τα νέα ειδοποιητήρια θα περιλαμβάνουν προσαυξήσεις ή όχι.

Η αλήθεια είναι πως η απάντηση είναι κάπως γενική και μη σαφής ως προς τις ακριβείς ενέργειες που προτίθεται να κάνει το Υπουργείο.

Επισημαίνω πως στον τίτλο του αρχείου που μας απέστειλαν αναφέρει τις "eisfores_2015", πέραν του γενικότερου τίτλου περί κατάργησης του Ν. 3986.

 

Γράφει στην απάντηση

λαμβάνοντας  υπόψη  αφενός  τις  δύσκολες  συνθήκες  που  έχουν  δημιουργηθεί  για  τους ελεύθερους  επαγγελματίες  στην  παρούσα  χρονική  στιγμή  και  πρωτίστως  τις  οικονομικές δυνατότητες των Τομέων του φορέα. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Αν είναι να ερωτηθεί το ΤΣΜΕΔΕ αν 'βγαίνει' με μη αύξηση των εισφορών 'φέξε μου και γλίστρησα'. Καλύτερα να ρωτήσουν Σόιμπλε, Ντάισελμπλουμ κατευθείαν, περισσότερες πιθανότητες έχουμε. 

post-93821-0-33178600-1431618943_thumb.jpg

Edited by Roy_Hobbs
Link to comment
Share on other sites

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από http://www.tsmede.gr/

 

Επικυρώθηκε από το Δ.Σ. του Ε.Τ.Α.Α η απόφαση που ελήφθη από την Δ.Ε. του Ε.Τ.Α.Α. του Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. και αφορά στηνπαράταση ανάρτησης των ειδοποιτηρίων Α΄ εξαμήνου 2015 την 15/06/2015, καθώς και την παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών Α΄ εξαμήνου 2015 την 30/07/2015.
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.