Jump to content

Αστεία - Ανέκδοτα (σχετικά και μη...)


iovo

Recommended Posts

Μετά από εγκύκλιο που εξέδωσε ο Θεός ο νόμος έλεγε ότι κανένας Μηχανικός δεν θα πήγαινε στην κόλαση παρά μόνο στον παράδεισο μιας και ήταν χρήσιμη ράτσα.

Ο κλητήρας όμως στο πρωτόκολλο μια μέρα από λάθος στέλνει έναν Μηχανικό στην Κόλαση...Μπαίνει ο Μηχανικός στην κόλαση βλέπει την άθλια κατάσταση ζητάει ακρόαση από τον διάολο και του εξηγεία ότι πρέπει να εκσυγχρονιστούν οι εγκαταστάσεις για αυτό πρέπει να κόψει ένα κονδύλι...Όπερ και εγένετο ..πιάνει δουλειά ο Μηχανικός και την κάνει την κόλαση καινούργια!! Τι αίθρια , τι τζακούζια, γεωθερμίες, γυμναστήρια, parking, πλατείες ...Χαμός.

 

Παίρνει χαμπαρι ο Θεός τι συμβαίνει και λεει στον διάολο ....

-Τι κάνει αυτός ο Μηχανικός εκεί κάτω...είναι παράνομο στείλτον επάνω γρήγορα ...

-Τι λες ρε , του λέει ο διάολος, τώρα που τον βρήκα δεν τον αφήνω μας τα χει φτιάξει όλα εδω κάτω..

-Στείλτον γρήγορα επάνω θα κάνω αγωγή και μήνυση ...

-Να δώ που θα βρείς δικηγόρο....

 • Like 1
 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Μια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγαλοστέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφτασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Άγιος Πέτρος και της λέει:

- "Που θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο;¨"

Εκείνη το σκέφτεται λίγο και λέει:

- "Δεν είμαι σίγουρη."

- "Τότε", λέει ο Άγιος Πέτρος, "θα κάνουμε το εξής, θα περάσεις 24 ώρες στην Κόλαση και 24 ώρες στον Παράδεισο και μετά αποφασίζεις."

Η πολιτικός συμφωνεί. Πάνε λοιπόν, στην Κόλαση. Εκεί η πολιτικός βλέπει όλους τους πολιτικούς φίλους της που είχαν πεθάνει να παίζουν γκολφ, να ποντάρουν στο καζίνο, να πίνουν σαμπάνια, να φλερτάρουν με ωραίους άντρες και πανέμορφες γυναίκες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ. Ακόμα και ο Διάβολος ήταν μαζί τους και κάνανε παρέα, λέγοντάς τους τα καλύτερα πρόστυχα και πικάντικα ανέκδοτα. Όλα πολύ ωραία και η πολιτικός περνούσε υπέροχα. Πριν να το καταλάβει, πέρασαν οι 24 ώρες και ήρθε ο Άγιος Πέτρος να την πάρει να πάνε στον Παράδεισο. Ο Παράδεισος ήταν ένα πολύ ήσυχο μέρος με ήρεμη ατμόσφαιρα, οι άγγελοι έπαιζαν γαλήνια μουσική με τις άρπες και τις λύρες τους, οι φιλόσοφοι μιλάγαν για τη ζωή και το θάνατο και όλοι μαζί συζητούσαν με τον Θεό που ήταν πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος. Η πολιτικός αισθανόταν πολύ όμορφα και πριν να το καταλάβει, πέρασαν και αυτές οι 24 ώρες, ώσπου ήρθε ο Άγιος Πέτρος να τι ρωτήσει τι αποφάσισε τώρα που είδε και τα δύο μέρη. Η πολιτικός το σκέφτεται λίγο και του λέει:

- "Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι μου και διασκέδαζαν πιο πολύ, οπότε θα προτιμήσω την Κόλαση."

Ο Άγιος Πέτρος σέβεται την επιθυμία της και την στέλνει στην Κόλαση. Όμως, η Κόλαση ήταν λίγο διαφορετική τώρα, ένα διαλυμένο μέρος με αποπνικτική ατμόσφαιρα και όλοι οι φίλοι της πολιτικού δούλευαν στα κάτεργα και κουβαλούσαν τεράστιες πέτρες, ενώ και ο Διάβολος ήταν πάνω από τα κεφάλια τους και τους διέταζε συνεχώς. Η πολιτικός δυσαρεστημένη πάει και τον ρωτά:

- "Τι έγινε εδώ; Προχθές όλα ήταν τόσο ωραία και όλοι διασκέδαζαν."

Και ο Διάβολος της απαντά:

- "Τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία, σήμερα μας ψήφισες!!!"

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Εφοριακος ερχεται στο γραφειο για αυτοψια για μεταφορα εδρας.

Αφου μου κανει το δυσκολο για διαφορα ανοητα ...

μου λεει με υφος:

Δε μου λετε κυρια μου αφου το γραφειο δουλευει μονο ενα ετος πως εχετε χτισει ολα αυτα? _δειχνει με το δαχτυλο κατι σχεδια κρεμασμενα στο τοιχο απο εργασιες αρχιτεκτονικης με χρωματα κτλ_

 

Εγω μενω αφωνου και του λεω πως προκειται απλα για σχεδια...

 

Φαντασου να ειχα και καμμια αφισα του Empire Building!!!!!!!!!!

Τι θα ελεγε?

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Η απόσταση ανάμεσα στις δύο ράγες των σιδηροδρομικών γραμμών στις ΗΠΑ είναι 4 πόδια και 8,5 ίντσες (143,5 cm). Μάλλον παράξενος αριθμός. Γιατί άραγε έχει επιλεγεί το συγκεκριμένο διάκενο;

 

Διότι ο σιδηρόδρομος στις ΗΠΑ κατασκευάστηκε με τον τρόπο που είχε κατασκευαστεί ο σιδηρόδρομος στην Αγγλία, από Άγγλους μηχανικούς που μετανάστευσαν, και οι οποίοι θεώρησαν ότι θα ήταν καλή σκέψη, επειδή θα επέτρεπε να χρησιμοποιηθούν υπάρχουσες ατμομηχανές από την Αγγλία.

 

Και τότε, γιατί οι Άγγλοι κατασκεύασαν τις ατμομηχανές τους έτσι; Διότι οι πρώτες σιδηροδρομικές γραμμές κατασκευάστηκαν από τους ίδιους μηχανικούς που κατασκεύαζαν τραμ, στο οποίο χρησιμοποιούσαν ήδη το συγκεκριμένο διάκενο.

 

Και γιατί αυτό το διάκενο στο τραμ; Διότι οι κατασκευαστές του τραμ ήταν και κατασκευαστές αμαξών, που χρησιμοποιούσαν τα ίδια εργαλεία και τις ίδιες μεθόδους.

 

Και γιατί οι άμαξες έχουν αυτό το διάκενο; Διότι, παντού στην Ευρώπη, και στην Αγγλία, οι δρόμοι είχαν λούκια για τους τροχούς των αμαξών και ένα διαφορετικό διάκενο θα προκαλούσε διαρκώς βλάβες στους άξονες.

 

Και γιατί τα λούκια απέχουν τόσο μεταξύ τους; Διότι οι πρώτες μεγάλες οδοί στην Ευρώπη είχαν κατασκευαστεί από τους Ρωμαίους, με σκοπό να μετακινούνται εύκολα οι λεγεώνες τους. Οι πρώτες άμαξες ήταν οι πολεμικές άμαξες των Ρωμαίων. Οι άμαξες αυτές ήταν ιππήλατες: τις τραβούσαν δύο άλογα, τα οποία κάλπαζαν δίπλα-δίπλα και έπρεπε να απέχουν μεταξύ τους, ούτως ώστε το ένα άλογο να μην ενοχλεί το άλλο κατά τον καλπασμό. Προκειμένου να εξασφαλίζεται η σταθερότητα της άμαξας, οι τροχοί δεν έπρεπε να είναι ευθυγραμμισμένοι με τα ίχνη των αλόγων, ενώ δεν έπρεπε να είναι και πολύ απομακρυσμένοι, έτσι ώστε να αποτρέπονται τα ατυχήματα κατά την διασταύρωση δύο αμαξών στην ίδια οδό.

 

Ιδού λοιπόν η απάντηση στο αρχικό μας ερώτημα! Το διάκενο στις ράγες των Αμερικανικών σιδηροδρόμων εξηγείται, αφού 2.000 χρόνια νωρίτερα, σε μιαν άλλη ήπειρο, οι ρωμαϊκές άμαξες κατασκευάζονταν ανάλογα με το φάρδος που έχουν τα καπούλια δύο αλόγων.

 

Και τώρα, το κερασάκι στην τούρτα: Υπάρχει και μια προέκταση αυτής της ιστορίας με το διάκενο στις ράγες και τα καπούλια των αλόγων. Αν δει κανείς το Αμερικανικό διαστημικό λεωφορείο στην εξέδρα εκτόξευσής του, μπορεί να παρατηρήσει δύο πλευρικές δεξαμενές καυσίμων που είναι στηριγμένες εκατέρωθεν της κεντρικής δεξαμενής.

 

Η εταιρεία Thiokol κατασκευάζει αυτές τις δεξαμενές στο εργοστάσιό της στην Γιούτα. Θα ήθελαν να τις κάνουν μεγαλύτερες, αλλά οι δεξαμενές αποστέλλονται σιδηροδρομικώς στο σημείο εκτόξευσης. Η σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ του εργοστασίου και του Ακρωτηρίου Κανάβεραλ περνά από μια σήραγγα, κάτω από τα Βραχώδη Όρη. Αυτή η σήραγγα περιορίζει το μέγεθος των δεξαμενών στο πλάτος που έχουν τα καπούλια δύο αλόγων.

 

Έτσι, το πλέον εξελιγμένο μεταφορικό μέσον του κόσμου, το διαστημικό λεωφορείο, εξαρτάται από το φάρδος του κώλου ενός αλόγου. Οι τεχνικές προδιαγραφές και η γραφειοκρατία είναι αθάνατες! Επομένως, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε να κρατάτε στα χέρια σας παράξενες προδιαγραφές και θα αναρωτιέστε *ποιος κώλος τις επινόησε,* θα έχετε θέσει το σωστό ερώτημα.

 

Τώρα λοιπόν γνωρίζεις !!!

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Ο γέρος Άραβας ζει στη Νέα Υόρκη για πάνω

από 40 χρόνια. Θέλει να φυτέψει πατάτες στον

κήπο του, αλλά είναι μόνος κι αδύναμος.

Στέλνει λοιπόν ένα e-mail στο γιο του, που

σπουδάζει στο Παρίσι:

Αγαπημένε μου γιε, είμαι πολύ λυπημένος

επειδή δεν μπορώ να φυτέψω πατάτες στον

κήπο μας. Είμαι βέβαιος πως, εάν ήσουν εδώ,

θα με βοηθούσες να σκάψουμε

 

τον κήπο.

Σε αγαπώ, ο πατέρας σου.

 

Σε μια ώρα, ο γέρος λαμβάνει e-mail απάντησης

από το γιο του:

Αγαπημένε μου πατέρα, παρακαλώ μην

αγγίζεις τον κήπο, γιατί ΕΚΕΙ έκρυψα το

ΠΡΑΜΑ.

Σ' αγαπώ κι εγώ,

Ahmed

 

Σε 15 λεπτά, ο αμερικανικός στρατός, το

ναυτικό, το FBI, η CIA και οι Rangers περικυκλώνουν

το σπίτι του γέρου, σκάβουν ολόκληρο τον

κήπο, ερευνούν το σπίτι, γδύνουν τον γέρο,

ΔΕΝ βρίσκουν απολύτως τίποτε και φεύγουν

απογοητευμένοι. Μισή ώρα αργότερα, ο γέρος

λαμβάνει ένα άλλο email από το γιο του:

 

Αγαπημένε μου πατέρα, είμαι βέβαιος ότι ο

κήπος είναι ήδη σκαμμένος και μπορείς να

φυτέψεις τις πατάτες. Έκανα ό,τι μπορούσα

για να σε βοηθήσω από το Παρίσι.

Σ' αγαπώ, Ahmed.

Link to comment
Share on other sites

Σε εξετάσεις Φυσικής σε κάποιο πανεπιστήμιο ο καθηγητής εξέταζε τους φοιτητές του προφορικά και έναν έναν. Περνάει ο πρώτος, του λέει ο καθηγητής:

Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα u=100 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε; '

Ο φοιτητής απαντάει: - Ανοίγω το παράθυρο

Οπότε του λέει ο καθηγητής: - Ποια η αντίσταση του αέρα που αναπτύσσεται μετά το άνοιγμα του παραθύρου, ποια η μεταβολή της τριβής μεταξύ τρένου και γραμμών και τέλος ποια η νέα ταχύτητα του τρένου;

Ο κακόμοιρος ο φοιτητής μην ξέροντας να απαντήσει κόβεται. Αυτό συνεχίζεται με όλους τους φοιτητές ώσπου μπαίνει ο τελευταίος, ο οποίος είναι μεγάλο έτος.

Του λέει ο καθηγητής: - Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα u=100 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε;

Οπότε ο φοιτητής του λέει: - Βγάζω το σακάκι μου.

Ο καθηγητής του λέει: - Ζεσταίνεσαι πολύ!

Φοιτητής: - Ε τότε βγάζω και τη μπλούζα μου.

Καθηγητής: - Ζεσταίνεσαι πάρα πολύ! < MS'">Φοιτητής: - Ε βγάζω και το παντελόνι μου αν ζεσταίνομαι τόσο πολύ. Καθηγητής: - Μα μιλάμε καίγεσαι!

Φοιτητής: - Ε τότε βγάζω και το σώβρακό μου, τι να κάνουμε.

Καθηγητής: - Ωραία... Είναι κι ένας ****** εκεί και αν το βγάλεις θα σε γαμ*σει... Ακόμα θες να γδυθείς;

Φοιτητής: - Κοιτάξτε κύριε καθηγητά εγώ προσπαθώ να πάρω πτυχίο εδώ και πόσα χρόνια και συνέχεια με κόβετε. Και ΟΛΟ το τρένο να με γαμ*σει εγώ το παράθυρο ΔΕΝ το ανοίγω!

Link to comment
Share on other sites

Ένα δωδεκάχρονο παιδάκι βλέποντας τις ειδήσεις ρωτάει τον μπαμπά του:

- Μπαμπά, τι είναι η πολιτική;

Ο πατέρας, που είναι φανερά ικανοποιημένος που ο γιος του δείχνει σημάδια ωρίμανσης, του απαντάει με ένα παράδειγμα:

- Κοίταξε παιδί μου... Μια χώρα είναι σαν μια οικογένεια. Πάρε για παράδειγμα τη δική μας.

Η μαμά, είναι σαν την κυβέρνηση, κανονίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι.

Εγώ, ο πατέρας, είμαι σαν το μεγάλο κεφάλαιο, στηρίζω την οικονομία του σπιτιού.

Η υπηρέτρια, είναι σαν την εργατική τάξη, κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.

Εσύ, είσαι η κοινή γνώμη που παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της.

Τέλος, το μωρό που έχουμε σπίτι συμβολίζει το μέλλoν της χώρας.

Σκέψου τα όλα αυτά το βράδυ, και αύριο θα συζητήσουμε για τα συμπεράσματα που έβγαλες, εντάξει;

- Εντάξει μπαμπά, απαντάει ο μικρός, και σκεφτικός πηγαίνει στο κρεβάτι του.

Στη διάρκεια της νύχτας και ενώ σκεφτόταν τα σοφά λόγια του πατέρα, ακούει κλάματα από την κούνια του μωρού. Σηκώνεται πάνω, πλησιάζει την κούνια και βλέπει ότι το μωρό έχει λερωθεί..

Πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα να το πει στην μητέρα του, ανοίγει την πόρτα και βλέπει μόνο τη μητέρα του στο κρεβάτι να κοιμάται. Ο πατέρας άφαντος!

Τον πιάνει πανικός!

Από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου υπηρεσίας, ακούει ύποπτους θορύβους... πλησιάζει, κοιτάει και βλέπει τον πατέρα του με την υπηρέτρια στα τέσσερα! Κάγκελο ο πιτσιρίκος!!!

"Τι να κάνω;" σκέφτεται, "να ξυπνήσω την μαμά; Θα δει τον μπαμπά με την υπηρέτρια. Να διακόψω τον μπαμπά; Ντρέπομαι. Και ποιος θα αλλάξει το μωρό;;; Εγώ δεν ξέρω να το κάνω...'

Αποφασίζει, λοιπόν να κάνει την πάπια και πάει για ύπνο. Το επόμενο

μεσημέρι, μετά το φαγητό, λέει ο πατέρας στον γιο:

- Λοιπόν; Σκέφτηκες αυτά που σου είπα εχθές;

- Ναι πατέρα, τα σκέφτηκα.

- Και τι συμπέρασμα έβγαλες;

- Όταν η κυβέρνηση κοιμάται, το μεγάλο κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη, η κοινή γνώμη αδιαφορεί, και το μέλλον της χώρας είναι βυθισμένο στα σκατά!!

Link to comment
Share on other sites

ΛΕΞΙΚΟ ΟΡΩΝ

 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ: Ένας τύπος που δεν είναι αρκετά αρρενωπός για να γίνει μηχανικός, αλλά ούτε και αρκετά "αδερφή" για να γίνει στυλίστας.

 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Αυτή που καταφτάνει μετά την μάχη και μαζεύει τους τραυματίες

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Είναι αυτό με το οποίο παντρεύονται όλες οι γυναίκες χωρίς να το ξέρουν.

 

ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ: Αυτός που σου λέει να πας να γ***θείς με τέτοιο τρόπο, που εσύ δεν βλέπεις την ώρα να το κάνεις.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ: Ο ειδικός που θα ξέρει αύριο για ποιο λόγο αυτό που προέβλεψε δεν έγινε σήμερα.

 

ΕΥΚΟΛΗ : Λέγεται η γυναίκα που έχει τη σεξουαλική ηθική του άντρα.

 

ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ: Είναι ένας τυφλός άντρας μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, που ψάχνει μια μαύρη γάτα, δηλαδή κάτι που δεν υπάρχει.

 

HARDWARE: Τμήμα του υπολογιστή, το οποίο δέχεται τα χτυπήματά μας όταν το software παρουσιάσει πρόβλημα.

 

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ: Συμπεριφορά της γυναίκας απέναντι σε έναν άντρα που δεν την ενδιαφέρει, η οποία μεταφράζεται από τον άντρα ως "κάνει τη δύσκολη"

 

ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ: Άτομο ικανό να σκέφτεται για περισσότερο από δύο ώρες κάτι που δεν έχει σχέση με το σεξ.

 

ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Δυνατότητα να ρίξεις τις ευθύνες στους άλλους.

 

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ: Το αντισυλληπτικό που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τις γυναίκες κατά τη δεκαετία του 90.

 

ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ: Καταπιεσμένος πολυγαμικός

 

NANOSECOND: Κλάσμα του χρόνου μεταξύ της στιγμής που θα ανάψει πράσινο μέχρι τη στιγμή που θα ακουστεί η κόρνα από το πίσω όχημα.

 

ΝΥΜΦΟΜΑΝΗΣ: Όρος με τον οποίο ο άντρας χαρακτηρίζει μια γυναίκα που θέλει να κάνει σεξ πιο συχνά από αυτόν.

 

ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ: Αισιόδοξος με εμπειρία.

Link to comment
Share on other sites

"Ο κύριος φανερώνεται στο Νώε και του λέει: Σε ένα χρόνο θα ρίξω βροχή και θα σκεπάσω ολόκληρη τη γη με νερό και θα κατασρέψω τα πάντα.Αλλά θέλω εσύ να σώσεις τους δίκαιους και ευσεβείς ανθρώπους και δύο ζώα απο κάθε είδος που υπάρχει στη γη. Σε προστάζω να κατασκευάσεις μια κιβωτό...

 

Και ο Θεός παραδίδει στο Νώε τα σχέδια για τη κιβωτό.Με φόβο κυρίου ο Νώε παίρνει τα σχέδια και αναλαμβάνει να φτιάξει τη κιβωτό. Θυμήσου, λέει ο Κύριος, πρέπει να έχεις τελειώσει την Κιβωτό και να έχεις μαζέψει όλα τα ζώα σε ένα χρόνο.

 

Ένα χρόνο αργότερα αρχίζει μια καταιγίδα και όλες οι θάλασσες της γης έχουν φουρτούνα.Ο Θεός κοιτάει τι γίνεται και βλέπει το Νώε να κάθεται στην αυλή του και να κλαίει.. Νώε φωνάζει που είναι η κιβωτός?

 

Συγχωρεσέ με κύριε, παρακαλά ο Νώε, έκανα ότι μπορούσα αλλά αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα. Πρώτα πρώτα έπρεπε να πάρω άδεια για τη κατασκευή και τα σχέδια που μου έδωσες δεν συμφωνούσαν με τον ισχύοντα κανονισμό. Χρειάστηκε να προσλάβω ναυπηγό για να ξαναγίνουν τα σχέδιααπο την αρχή.Μετά βρέθηκα σε διαμάχη με το λιμενικό για το αν χρειάζεται η κιβωτός σύστημα πυρασφάλειας βάρκες και σωσίβια. Μετά μου έκανε καταγγελία ο γείτονάς μου, γιατι παραβίασα λέει τα όρια δόμησης χτίζοντας τη κιβωτό στην αυλή μου και έτσι χρειάστηκα άδεια και απο τη πολεοδομία.είχα πρόβλημα και να βρω ξύλα για τη Κιβωτό γιατί υπήρχε απαγόρευση υλοτόμησης για τη προστασία της πιτσιλωτης κουκουβάγιας.Τελικά κατάφερα να πείσω την Υπηρεσία Προστασίας Δασών πως χρειαζόμουν το ξύλο για να σώσω τις κουκουβάγιες. Αλλά όμως ο οργανισμός προστασίας ζώων δε με άφηνε να πιάσω κουκουβάγιες.Μετά οι ξυλουργοί κατέβηκαν σε απεργία αλλά κατάφερα να έρθω σε συμφωνία με τον σύλλογό τους.Τώρα έχω 16 ξυλουργούς να δουλεύουν στη Κιβωτό αλλά δεν έχω κουκουβάγιες. Όταν άρχισα να μαζεύω τα υπόλοιπα ζώα μου έκανε μήνυση μια ομάδα ακτιβιστών γιατι θα έπαιρνα μόνο 2 απο κάθε είδος.Όταν ξεμπέρδεψα με αυτή τη μήνυση με ενημέρωσαν απο το ΥΠΕΧΩΔΕ οτι δεν γινόταν να συνεχιστούν οι εργασίες αν δε κάνω μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την επίδραση στο περιβάλλον του επερχόμενου κατακλυσμού.Δε τους αρέσει η ιδέα οτι δεν έχουν αρμοδιότητα στις αποφάσεις του δημιουργού του σύμπαντος. Μετά οι τοπογράφοι του στρατού απαίτησαν χάρτη της προτεινόμενης ροής των υδάτων του κατακλυσμού. Εγώ τους έστειλα μια υδρόγειο.Αυτές τις μέρες προσπαθώ να λύσω ένα ζήτημα με την επιτροπή ισότητας που λένε οτι κάνω διακρίσεις επειδή δεν θα πάρω ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε Εσένα Κύριε.Μου έστειλαν και αυτή την ειδοποίηση με δικαστικό επιμελητή οτι οφείλω φόρο και πρόστιμο γιατι δεν δήλωσα την Κιβωτό ως σκάφος αναψυχής.Τώρα η εφορία έχει παγώσει τις καταθέσεις μου γιατι πιστευουν οτι φτιάχνω την κιβωτό για να φύγω απο τη χώρα και να μην πληρώσω φόρους.Και ακόμη δεν έχει αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας αν ο Κατακλυσμος είναι αντισυνταγματικός αφου πρόκειται για θρησκευτική πράξη. Πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω για τουλάχιστον 5-6 χρόνια.

 

Και τότε αρχίζει να καθαρίζει ο ουρανός να λάμπει ο ήλιος και να ηρεμούν οι θάλασσες, Το ουράνιο τόξο στολίζει τον ορίζοντα. Ο νώε κοιτάζει τον Θεό με ελπίδα. Κυριε αυτό σημαίνει οτι δεν θα τα καταστρέψεις όλα?

Και απαντά ο Θεός: Μπααα δε βαριέσαι, ας το κάνει η κυβέρνηση... "

ΑΜΑΚ

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.