Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παιδι και μπαλκόνι - ασφάλεια


Recommended Posts

Ενταξει γονιός είμαι και εγώ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχεση έχουν οι μηχανικοί με το θέμα.Σωστος μεν σαν  προβληματισμός αλλά για το Parents.gr.

  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

βασικά κοίτα στο parents θα σου πει η κυρά φρόσω, "εγώ είπα του άντρα μου και βίδωσε μια τάβλα", εγώ θα λέει η  άλλη έδεσα το παιδί με πετονιά, και όποτε πάει να βγει με τραβάει.

Κατανοώ ότι το θέμα απασχολεί και άλλες ειδικότητες, αλλά πως να το κάνουμε, όταν υπεισέρχεται θέμα κατασκευών, υλικών, κόστη, ασφάλεια, ενδεχομένος αλλοίωση των όψεων κάτι που μπορεί να είχε ακούσει κάποτε ο έτερος γονιός και τιμωρείται με πολεοδομικά πρόστιμα, είπε να ρωτήσει τους Μηχανικούς, εξάλλου ομορφόπαιδα είμαστε, όλοι εδώ θα έρθουν και τάβλες να έχουν βιδώσει. Τα αυθαίρετα άλλωστε εμείς τα τακτοποιούμε κατόπιν. Αγωνιστικές Καλησπέρες!!!!!!

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Κανένα απο τις παραπάνω λύσεις δεν μπορούν να περιορίσουν το βάρος ενος παιδιού. η κλίση του προστατευτικού θα πρέπει να είναι αρνητική (προς τα μέσα). Υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές που αφορούν μεγάλα υψόμετρα και καλύπτουν και τα παιδιά. Η λύση με τα κάγκελα σύσφιξης δεν θα έπρεπε καν να πουλιόνται. Τα έχω κατεβάσει με το χέρι στο βαφτιστήρι μου. Εξηγώ. Η σύσφιξη ξελασκάρει και με τις θερμοκρασιακές μεταβολές και με την χρήση. Επιπλέον τα πλαστικά που χρησιμοποιούν στον ήλιο πολυμερίζονται και γίνονται ψαθυρά. Για το πλέγμα δεν το συζητώ........celebration of stupidity.      

Link to comment
Share on other sites

Για το πλέγμα δεν έχετε δίκιο κύριε. Εξηγώ ότι έμπροσθεν του πλέγματος υπάρχει καρεδάκι 10χ10 μεταλλικό, όταν εγώ ύψωσα στύλους περίπου 1.40 μπροστά απο το πλέγμα απο την εσωτερική του μπαλκονιού, που πάνω στερέωσα το πλέγμα. To celebration μου το γιορτάζει ο γιός  μου που 4 χρόνια τώρα παίζει άφοβα.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

+1 και απο εμένα αλλα η εφαρμογή δεν είναι πάντα με καρεδάκι. Δυστυχώς μπαίνει με ορθοστάτες ανα 4-5 μέτρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Εχω τοποθετήσει λευκό πλαστικό πλέγμα 80cm ύψος περιμετρικά των κιγκλιδωμάτων του διαμερισμάτος μου στο πρώτο όροφο γιατί ανέβαιναν οι γάτες και όντως είχε αποτέλεσμα .Μετά από τρία χρόνια ,σήμερα ο ιδιοκτήτης του πάνω διαμερίσματος μου απέστειλε χωρίς προειδοποίηση εξώδικο να το αφαιρέσω εντος 10 ημερών, διότι ισχυρίζεται οτι χαλάει την καλαισθησία της πολυκατοικίας .θα ήθελα τη γνώμη σας επ΄αυτού και σας ευχαριστώ πολύ !

Link to comment
Share on other sites

Η γνώμη μου είναι ότι έχετε έναν πολύ περίεργο γείτονα.

 

Διαβάστε τον κανονισμό της πολυκατοικίας για να δείτε αν ότι έχετε κάνει συμπορεύεται με τα ισχύοντα.

 

Ολα τα παραπάνω ισχύουν στη περίπτωση που όντως έχετε βάλει μονο το πλέγμα που περιγράφετε.

 

Αν δεν σας έκανε κόπο να μας δίνατε και το εξώδικο (με διαγραμμένα τα προσωπικά στοιχεία) 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.