Petrits Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Γνωρίζει κάποιος να με πληροφορήσει αν μπορώ να υπογράψω το πιστοποιητικό καλής εκτέλεσης υδραυλικών για έκδοση νέας οικοδομικής άδειας και, αν ναι, μπορώ να το βρω κάπου στο διαδίκτυο (ή πρέπει να πάω στον πλησιέστερο σύνδεσμο υδραυλικών)...? Ευχαριστώ. Διπλ. Μηχ/γος Μηχ/κός, MSc Σε παρακαλώ να διαβάσεις τους Κανόνες Συμμετοχής εδώ: http://www.michanikos.gr/ftopic195.html Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στον τίτλο όσο και στο κείμενο της δημοσίευσης. Σε παρακαλώ να διορθώσεις τη δημοσίευσή σου, χρησιμοποιώντας την "επεξεργασία" πάνω δεξιά. Καλωσήρθες στο forum. anka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuunkyfish Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Νομίζω ότι ζητάς αυτό και έχω την εντύπωση ότι το υπογράφει μόνο υδραυλικός και μάλιστα θες και την σφραγίδα της ΣΕΥΔΑΠ, χωρίς να είμαι σίγουρη. __819.doc Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 σε ευχαριστούμε fuunkyfish πάντως το αντιστοιχο χαρτί για τους ηλεκτρολόγους για τη ΔΕΗ μπορούμε να το υπογράψουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 πάντως το αντιστοιχο χαρτί για τους ηλεκτρολόγους για τη ΔΕΗ μπορούμε να το υπογράψουμε τι εννοείς υπογράψουμε ? Άπαντες μηχανικοί ? Είχα την εντύπωση ότι μπορούν μόνο Η/Μ και Μ/Μ Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 στη ΔΕΗ μου είπαν ότι ανάλογα με την εγκατάσταση μπορούμε και εμείς φυσικά όχι για υποσταθμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Γνωρίζει κάποιος περισσότερα για αυτή την ΥΔ; Μπορεί να την υπογράψει κάποιος ΜΜ ως εγκαταστάτης; Υπάρχει κάποιο πρότυπο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Για το δικό μου σπίτι την υπέγραψα μόνος μου. Δεν έχω υπόδειγμα (πήρα έντυπο από φίλο μου υδραυλικό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Αυτό εδώ είναι μάλλον ε; http://www.seyn.gr/files/Υπεύθυνη%20Δήλωση.pdf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Ναι αυτή είναι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Η δήλωση αυτή πρέπει να θεωρηθεί και από τον τοπικό σύλλογο των υδραυλικών? Το προβλέπει αυτό η νομοθεσία? Αν όχι, τότε γιατί το απαιτούνε αυτό από τις πολεοδομίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα