Arche Δημοσιεύτηκε June 6, 2014 at 07:29 πμ Δημοσιεύτηκε June 6, 2014 at 07:29 πμ (edited) Τελικά ο Ε.Δ. έστειλε χθες το βράδυ ορθή επανάληψη του πορίσματος του, το οποιο είναι θετικό με μοναδική παρατήρηση Μάλλον διαβάζει michanikos gr :-) :-) Edited June 6, 2014 at 07:30 πμ by Arche 1
Manolis gon Δημοσιεύτηκε June 6, 2014 at 08:19 πμ Δημοσιεύτηκε June 6, 2014 at 08:19 πμ Αυτή η άτιμη ¨δόση¨ εξουσίας-δύναμης πολλές φορές "τυφλώνει" και δε σε αφήνει να ερμηνεύσεις ούτε τις πιο απλές και ξεκάθαρες διατάξεις.Μάλλον ήθελε να γίνει Θεοχάρης στη θέση του Θεοχάρη. 2
dsworks Δημοσιεύτηκε June 6, 2014 at 09:03 πμ Δημοσιεύτηκε June 6, 2014 at 09:03 πμ Τελικά ο Ε.Δ. έστειλε χθες το βράδυ ορθή επανάληψη του πορίσματος του, το οποιο είναι θετικό με μοναδική παρατήρηση "δεν έχει υλοποιηθεί η περίφραξη του γηπέδου"!! η' προσπάθησε να με εκβιάσει και εγώ δεν το κατάλαβα ή μελέτησε τις παρατηρήσεις του και συνηδητοποίησε τη βλακεία του. Πάντως σήμερα ριχνω μπετά!! Σας ευχαριστώ όλους!! Μάλλον διαβάζει michanikos gr :-) :-) Συμφωνώ με τον Arche, μάλλον διαβάζει το forum..! Καλή συνέχεια!
Faethon11 Δημοσιεύτηκε June 6, 2014 at 05:28 μμ Δημοσιεύτηκε June 6, 2014 at 05:28 μμ Φαεθον και ΚΑΝΑ. Για να το αναφερω, σημαινει οτι εχει γινει απο ΥΔΟΜ. Δεν ειναι επιστημονικη φαντασια. terry, με τα παλιά ή τα νέα πορίσματα; Αν είναι με τα νέα και ο ΕΔ έδωσε (α) αλλά η ΥΔ έκανε διακοπή, τότε ΣΥΠΟΘΑ όπως πολύ σωστά λες......
ethan Δημοσιεύτηκε July 24, 2014 at 07:55 μμ Δημοσιεύτηκε July 24, 2014 at 07:55 μμ δεν είναι σωστό γιατι δεν είναι παράλληλο στο δρόμο (απέχει 30 μ. απο δρόμο) υπάρχει κατι στην εκτός σχεδίου που το αναφέρει? Εμένα μου κάνει εντύπωση 1)που η οικοδομή τοποθετήθηκε 30μ από αγροτικό δρόμο,(συνήθως αυτή η απόσταση αφήνεται όταν έχεις πρόσωπο σε άλλου είδους χαρακτηρισμένη οδό) εκτός αν έγινε για λόγους της αρχιτεκτονικής μελέτης 2) έγραψε παρατήρηση ότι δεν υπάρχει ο άξονας του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ(που είναι άκυρο φυσικά) στο τοπογραφικό..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα