Μετάβαση στο περιεχόμενο

10.000 iPhone μέσα σε μία μέρα


Engineer

Recommended Posts

Θα επιλέγατε ποτέ έναν τέτοιο γιατρό ή δικηγόρο για μια σοβαρή υπόθεση σας ;

 

 

 

Μηχανικο παντος θα διαλεγα, απο ενα διαφημιστικο sms.

Link to comment
Share on other sites

Μη συγκρίνεται τον μηχανικό με άλλα επαγγέλματα..Ο μηχανικός έχει και υπηρεσίες τσακ μπαμ, ότι αρπάξει... :mrgreen:

Και για να μην χαλάσει το θέμα εγώ βγάζω κάτοψη γρήγορα με iphone και στο καπάκι την στέλνω σε συνάδελφο...εφαρμογή magicplan το έγραψα και πριν..

 

Σοβαρά τώρα, γιατί αποκλείουν ορισμένοι πως η νέα τάση πραγμάτων θέλει να περνάμε από τον υπολογιστή γραφείου, σε υπολογιστή χειρός ή ένα πολυμηχάνημα με φοβερές δυνατότητες? Ο τομέας της κινητής τηλεφωνίας είναι πολύ μα πολύ εξελίξιμος..

Με 50ευρώ πάντως μέχρι στιγμής άντε καμια φωτογραφία να βγάλεις, ή να στείλεις κανά μήνυμα..Πριν με το 610 των 150ευρώ, μόνο το gps με είχε βολέψει....Τα υπόλοιπα νηπιακό στάδιο..Επεσα και στη αλλαγή των WP7.8 σε 8. 

Link to comment
Share on other sites

Εγώ και τώρα που γράφω , βλέπω την διαφήμιση στο φόρουμ για τοπογράφους μηχανικούς και τις εξαιρετικές τιμές , ντρέπομαι να βάλω τέτοια διαφήμιση γιατί αισθάνομαι ότι θα γίνω καραγκιόζης σαν επιστήμονας αν είχα μια τέτοια καταχώριση Κάποτε όταν ξεκίναγα εδώ στην πόλη μου,έκανα μαι δουλειά για ένα ραδιοφωνικό σταθμό φίλου μου και πήρα ένα μικρό ποσό γιατί ήθελα σαν αντίτιμο να ασχοληθεί ο σταθμός με την ποδοσφαιρική ομάδα και να μεταδίδει τα παιχνίδια Αυτός λοιπόν χωρίς να με ρωτήσει έφτιαξε μια διαφήμιση του γραφείου μου στο σταθμό Μόλις την άκουσα έτρεξα αμέσως να τον βρω και να την σταματήσει Αργησα όμως να το πάρω είδηση και όταν την άκουσα σε μια ταβέρνα ένιωθα να ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί Η αλήθεια ήταν ότι όχι άμεσα αλλά έμμεσα διαπίστωσα ότι με βοήθησε αλλά τέτοια βοήθεια ξεφτίλα δεν την ήθελα και ήξερα ότι θα ήταν πρόσκαιρα και φυσικά είχα δίκιο 

 

Ικαρε την άρπα κόλα φοβάμαι και όχι την χρήση των εργαλείων που έχουμε με την τεχνολογική εξέλιξη Και με πυξίδα μπορείς να κάνεις δουλειά αν ξέρεις μέχρι που φτάνει η αξιοπιστία της και γιατί δουλειά μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και έχεις την υποδομή για να το κάνεις σε γνώσεις .  Εγώ θεωρώ ότι με 700 Ε μπορείς να επενδύσεις σε πιο ουσιαστικά εργαλεία για ένα μηχανικό από ένα μηλόφωνο που τις περισσότερες απαραίτητες εργασίας από αυτό τις κάνεις και με ένα έξυπνο κινητό των 50 Ε  

 

Δεν σημαίνει πάντα ότι το ακριβό είναι και το καλύτερο Εγώ ακόμα κλαιω τα χρήματά μου για το βιτάρα αυτοκίνητο που πήρα (επηρεασμένος  την καλή εποχή από εργολάβο που με είπε καρμίρη επειδή είχα ένα Νιβα) Ηταν η μόνη φορά που επηρεάστηκα  Θα μπορούσα να επενδύσω τα χρήματα σε κάτι πιο χρήσιμο σε εξοπλισμό του γραφείου μου  και αναπολώ το νίβα μου που με λιγότερα χρήματα μου έκανε μια χαρά την δουλειά μου Δυστυχώς τώρα με την οικονομική κριση το κατάλαβα και ήταν το μόνο φάουλ που μου καταλογίζω όλα αυτά τα χρόνια που είμαι και εγώ  παραγωγική μονάδα της χώρας μου 

Edited by GEORGE MICHEAL
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Το σκισατε το παλικαρι...Και δεν εχει χρονο να μπει να δει..Τοσα μνματα εχει να στειλει ή μαλλον κολλησε το αη φοουν.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε παιδιά. Πέρα από την πλάκα, μερικά μηνύματα είναι νομίζω προσβλητικά. Μην είστε τόσο αυστηροί πια...

Link to comment
Share on other sites

Σοβαρά τώρα, γιατί αποκλείουν ορισμένοι πως η νέα τάση πραγμάτων θέλει να περνάμε από τον υπολογιστή γραφείου, σε υπολογιστή χειρός ή ένα πολυμηχάνημα με φοβερές δυνατότητες? Ο τομέας της κινητής τηλεφωνίας είναι πολύ μα πολύ εξελίξιμος..

 

Δε νομίζω πως το απέκλεισε κανείς αυτό, εγώ μάλιστα προβλέπω πως η πραγματική επανάσταση θα γίνει όταν μαζί με τους υπολογιστές γραφείου θα καταργηθεί και το λογισμικό γραφείου και γενικά η έννοια του γραφείου. Δηλαδή αναμένονται αλλαγές ακόμα και στον τρόπο σκέψης των ανθρώπων. Πιστεύω πως οι πολύπλοκες, εσωστρεφείς δραστηριότητες γενικά θα ατονήσουν και θα αντικατασταθούν από εφαρμογές του ποδαριού (στην κυριολεξία) που θα περιλαμβάνουν κυρίως δικτύωση με ανταλλαγή φτηνής και στιγμιαίας πληροφορίας.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Η επιχειρηματολογία των χρηστών iPhone είναι απίστευτη.

Χώρια το παράδειγμα με τα 3000 sms (Που πραγματικά δεν υπήρχε ούτε μια εργασία που δεν γίνεται από κινητό android των 200 ευρώ) δεν έχουν καταλάβει ότι είναι αδύνατον να βρεις εφαρμογή στο iPhone Που να μην υπάρχει σε Android. Πχ το magicplan πού το έψαξα να μου φύγει η απορία. Καταλαβαίνω ότι το μηλοφωνο έχει περισσότερο στυλ αλλά το να προσπαθείς να πείσεις ότι είναι όχι απλώς καλύτερο αλλά μοναδικό σε χαρακτηριστικά με ξεπερνάει.

Τι να κάνω δηλαδή την υποστήριξη σε ένα iPhone4 ;;;; με τα λεφτά που θα γλυτωνα θα είχα αλλάξει δύο συσκευές στα 3 χρόνια ισαξιες (η πρώτη) και καλύτερες (οι επόμενες) .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.