Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ρύθμιση 100 Δόσεων Β Εξαμήνου 2014


Ibiza FR

Recommended Posts

οι 100 δόσεις είναι ανεξαρτήτου ποσού ή υπάρχει ελάχιστη μηνιαία δόση?

 

Ελάχιστη δόση τα 50€. Σαν στάνταρ διαδικασία, πριν πάρεις την τελική απόφαση, ο υπάλληλος του ΤΣΜΕΔΕ θα σου δείξει πως διαμορφώνεται η τελική μηνιαία δόση αναλόγως του αριθμού. Πολλές φορές συμφέρει μικρότερος αριθμός δόσεων (λόγω επιτοκίων).

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σημερα πηρα τηλ στο τοπικο τσμεδε για να μπω απο τον παλιο διακανονισμο που εχω στον νεο με την εκπτωση του 90% των προσαυξησεων κ μου ειπαν οτι περιμενουν ακομα την ΥΑ ......αληθευει  αυτο?δεν μπορω ακομα να κανω μεταπηδηση?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

απο 5000 και πανω παει στις 72 δοσεις?

 Oxι,  μπορεί και στις 100 δόσεις να υπαχθεί αρκεί να μην υπερβαινει τις 15.000 ευρώ η κύρια οφειλή . Αυτά με βάση το ν 4305/2014. Αναμένουμε και την εξαγγελθείσα ρύθμιση ώστε να δούμε τι στην ευχή θα περιέχει επιτέλους και αυτή. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Στην ιστοσελιδα του ΤΣΜΕΔΕ βλεπω μια λιτη ανακοινωση με σημερινη ημερομηνια..

Edited by mixyak790
Link to comment
Share on other sites

όλοι μας την είδαμε. ξερει κανεις τι γραφει η ερμηνευτική εγκυκλιος που αναφερει?

Edited by stavrosa
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

καλησπέρα

Εχω 2 δοσεις σε αναμονη απο τη ρυθμιση των 100 δοσεων.Στις 30-6 επρεπε να καταθεσω 2 δοσεις αλλα λογω capital control δεν καταφερα να μεταφερω χρηματα στην τραπεζα αττικης...Ξερετε τι γινεται με τις καθυστερησεις;;;Νομιζα οτι η ημερομηνια ειχε μεταφερθει 3 εργασιμες μετα το ανοιγμα των τραπεζων.Τωρα διαβαζω σε διαφορα site οτι εληγε στις 10-7....

Link to comment
Share on other sites

Για ενδιαφερόμενους συναδέλφους...

 

Μόλις μίλησα με το τμήμα εισφορών Θεσσαλονίκης σχετικά με δόσεις διακανονισμού που δεν θα καταβληθούν εξαιτίας της τραπεζικής αργίας. Τους εξήγησα ότι έχω διακανονισμό για τις εισφορές του 2014, πάγια εντολή στην ΕΤΕ αλλά καθόλου χρήματα στον λογαριασμό και δεν έχω κάρτα για να κάνω κατάθεση σε ΑΤΜ. Οι τράπεζες δέχονται καταθέσεις αλλά τα υποκαταστήματα που λειτουργούν είναι λίγα και οι συνταξιούχοι σε αναμονή πολλοί. Επίσης κάποιος μπορεί ούτως ή άλλως να μην έχει επαρκές ποσό διαθέσιμο στα χέρια του στην παρούσα φάση των περιορισμένων αναλήψεων από τα ΑΤΜ.

 

Μου είπαν ότι, αν δεν καταφέρω να βάλω χρήματα στον λογαριασμό και έρθει η ημερομηνία της πάγιας εντολής χωρίς να υπάρχει επαρκές υπόλοιπο δεν χάνεται ο διακανονισμός, αλλά θα πρέπει από την ημέρα που θα ανοίξουν οι τράπεζες (όποτε γίνει αυτό) σε 5 εργάσιμες το πολύ να τακτοποιήσω τις μέχρι εκείνη την ημέρα οφειλές μου στην τράπεζα. Με περέπεμψαν σε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΤΣΜΕΔΕ η οποία από όσο κατάλαβα είναι η εξής (pdf).

 

Ελπίζω ότι κατάλαβα σωστά. Αν υπάρχει διαφορετική πληροφόρηση από έγκυρη πηγή παρακαλώ διορθώστε με.

Link to comment
Share on other sites

Ξερει καποιος τι γινεται σε περιπτωση που εχουμε διακανονισμο αλλα θελουμε ΣΗΜΕΡΑ ασφαλιστικη ενημερωτητα?Μπορουμε να πληρωσουμε στο ταμειο του τσμεδε τη δοση και να μας τη σωσουν άμεσα??

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.