Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε (edited)

Τα έχεις μπερδέψει λίγο νομίζω

Άλλο πράγμα η μη δήλωση του επαγγελματικού λογαριασμού στην αντίστοιχη πλατφόρμα της ΑΑΔΕ (που επισύρει και πρόστιμο 1500€ αν θυμάμαι καλά) και άλλο η δήλωση του POS ή η εγγραφή στο Ε3 (που σε αφήνει να γράψεις ότι θες) 

Edited by mikegad
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Μήπως έχει κανείς myPOS και θέλει να με συστήσει; 

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται η ερώτηση βέβαια!

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα υπάρχει δωρεάν ενεργό τερματικό pos για επαγγελματικό λογαριασμό για μηχανικούς ;

Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε

Έκανα ερώτημα στην ΑΑΔΕ για το ζήτημα του IBAN ευρωπαϊκής ένωσης συνδεδεμένο με POS ως επαγγελματικό λογαριασμό και μου απάντησαν τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο ελληνικούς παρόχους υπηρεσιών πληρωμών.

Άρα η MyPos πρέπει να αποκτήσει ελληνικό IBAN για να μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε. Και αν είμαστε εγγεγραμμένοι στη viva πρέπει να πληρώνουμε τα 10 ευρώ το μήνα για να έχουμε iban?

• 2 months later...
Δημοσιεύτηκε

Πρέπει να προμηθευτώ μέχρι 29/3, Αll in one - Cash Register/POS Οπότε τώρα ψάχνω για την οικονομικότερη λύση. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι;

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.