Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ψηφιστε ,δεν μπορω να αποφασισω


ΗΜΜΥ VS ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  

17 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Που θα εχει κανεις καλυτερες προοπτικες και καλυτερη αποκατασταση

    • ΗΜΜΥ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ


Recommended Posts

Αυτά τα δύο αντικείμενα συνδυάζονται πάντως. Έχω γνωστό που τέλειωσε στην Πάτρα μηχανικός υπολογιστών και μετά έκανε finance στην ΑΣΟΕΕ. Τώρα είναι στο Princeton μεγάλο κεφάλι.

 

Βάλτο και στο capital.gr να δεις που θα σαρώσει το οικονομικό :)

 

PS: Τι χρειάζεται για να μπορούμε να ρίξουμε αρνητικές; υπάρχει πλαφόν μηνυμάτων;

Edited by Meremeti
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 35
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φίλε πήγαινε οικονομικά να βρεις την υγεία σου... Τα παντα στηρίζονται στην οικονομία και στους αριθμούς πλέον.. Εχεις καλύτερη ευελιξία καλυτερο εργασιακό περιβάλλον καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ο μηχανικος στην ελλαδα,μπορει να κανει κατι δικο του ,μια δικια του εταιρεια παροχης  και να σταθει ,η δουλευει αποκλειστικα αναγκαστικα ως μισθωτος?Οι κατασκευες σε τι επιπεδα βρισκονται?Δηλαδη αν παω μηχανικος να παω με το σταυρο στο χερι η οντως θα μπορεσω να σταθω?Μηχανολογικα στα σπιτια στις κατασκευες στη βιομηχανια εχουμε εικονες?

Link to comment
Share on other sites

Σε φόρουμ μηχανικών θα ακούσεις μακριά από το μηχανιλικι, σε φόρουμ οικονομολόγων θα ακούσεις μακριά από το οικονομιλίκι και σε φόρουμ βιομηχάνων θα ακούσεις μακρία από τις βιομηχανίες.

Link to comment
Share on other sites

Η απόφαση αυτή θα κρίνει τη ζωή σου.

Χαίρομαι που ρωτάς και ψάχνεις.

Συνέχισε να ψάχνεις και σου εύχομαι καλή επιλογή!

Δες και αυτό:

https://www.glassdoor.com/Best-Jobs-in-America-LST_KQ0,20.htm?utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=January2016_US&utm_content=BESTJOBS16US

Link to comment
Share on other sites

Ρε φιλε δεν υπαρχουν δουλειες για μηχανικους πλέον στην ελλαδα.. Που να σταθείς μονος με δικό σου γραφείο; Να κανεις τι; Ειςφορες, φορολογία που τρέχουν εχεις δεν εχεις δουλεια πως θα τα φέρνεις βόλτα; Μισθωτοί μηχανικοι ειναι ελάχιστοι.. Προσλήψεις δεν γίνονται και οι περισσότεροι απο αυτούς τουλαχιστον στην αρχή αμοιβονται πολυ χαμηλά. Δεν μπορει να μην εχεις εικόνα για το τι γινεται γυρω σου.. Η μονη υπαρκτή επιλογή ειναι να βγεις εκτος Ελλάδας. Αν το εχεις σαν σκέψη κάντο, αν όχι θα τραβήξεις μεγάλο ζόρι εδω..

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημοσκόπος γίνε.

Έχεις έμφυτο ταλέντο και θα έχεις μέλλον λαμπρό αφού σε ανησυχεί αν πρέπει να είσαι μόνο με το σταυρό στο χέρι.

 

(απαντώ στο άσχετο αφού θεωρώ και το ερώτημα ως δημοσκόπηση στο άσχετο αν όχι τρολια)

Link to comment
Share on other sites

Δεν ψήφισα για έναν και μόνον λόγο, αν και συμφωνώ με όσους είπαν οτι δεν γίνεται το μέλλον ενός ανθρώπου να κρίνεται από μια διαδικτυακή ψηφοφορία.

 

Αναφέρεσαι για προοπτικές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό; Γενικά την φυγή στο εξωτερικό την έχεις στο μυαλό σου ή θες να κάτσεις στην Ελλάδα;

Link to comment
Share on other sites

Ως δημοσκοπηση Didonis εχεις δικιο,δεν θα παρω αυτο το οποιο ψαχνω  εαν δεν δω τα επιχειρηματα τελικως.Και αυτο καθοτι το παθος του μηχανικου για το μηχανιλικι ξεπερνα τη ορθολογικη κριση,τεσπα ας μην πω παραπανω αλλα εχεις δικιο.Δεν επρεπε να βαλω δημοσκοπηση.

 

Ελλαδα αφορα η αναζητηση μου και μονο Ελλαδα καθοτι ειμαι Ελληναρας και γενικα ,ολα αυτα που βλεπω ας πουμε στο ιντερνετ για τα καλυτερα επαγγελματα ολα αφορουν εξωτερικο και βγαζω φλυκτενες που δημοσιευονται σε ελληνικες εφημεριδες και sites,τι με νοιαζει εμενα ρε φιλε ποιες ειναι οι καλυτερες δουλειες στην Ελβετια και στην Αμερικη και τις παρουσιαζεις σαν Ελληνικες ειδησεις!!!!Το κακο εχει παραγινει!Και δειχνει οτι οι ΕΛληνες δημοσιογραφοι ειναι σε ιεραποστολικη θεση και αντι να γραψουν πρωτοτυπες ειδησεις να ερευνησουν να κανουν το ρεπορταζ τους αντιγραφουν και μεταφραζουν αρθρα του εξωτερικου

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

..............τι με νοιαζει εμενα ρε φιλε ποιες ειναι οι καλυτερες δουλειες στην Ελβετια και στην Αμερικη .................   

 

Κι όμως  θα έπρεπε...

Τουλάχιστον να ξέρεις τι γίνεται αλλού....θα σε βοηθούσε..

Δεν σε προβληματίζει που άνθρωποι πεπειραμένοι σε ρωτούν την άποψή σου για το εξωτερικό?

Edited by da-mi
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.