Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγές στους ελεγκτές δόμησης


ssouanis

Recommended Posts

νταξ τώρα είδα  ότι συμφέρει να γίνεις  Ε.Δ

κάποια στιγμήα αυτό το ασυμβίβαστο πρέπει να μπει ΠΑΝΤΟΥ μέχρι και βεβαιώσεις 4178 και ρυθμιση 4178  , να μπουν μέσα και οι άδειες και όλα

εγώ μέχρι τότε  θα λέω ότι ΥΠΑΡΧΕΙ

 

Η συγγένεια εξ αγχιστείας εξακολουθεί να υπάρχει και μετά την λύση ή την ακύρωση του γάμου, από τον οποίο δημιουργήθηκε. (άρθρο 1464 Αστικού Κώδικα - Π.Δ. 456/1984) :mrgreen: :shock:    νταξ  κάποιος είχε παρακαει

 

και ναι παίδες υγεία ναχουμε  καφέ κερνάω :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Αν και το θέμα σχετικά με τα προσόντα και τις πιστοποιήσεις των Ενεργειακών Επιθεωρητών δεν είναι επίκαιρο (εξετάσεις κ.λ.π.) δείτε τι ισχύει στα 28 μέλη της Ευρωπαικής Ένωσης σύμφωνα με τις οδηγίες του Βuilding Perormance Institute Europe. (BPIE). Υπάρχουν προηγμένα κράτη που δεν απαιτούνται εξετάσεις για τους Διπλωματούχους Μηχανικούς.

Μπορείτε να καταλάβετε γιατί το δικό μας σύστημα θέλει τις εξετάσεις, που πιστεύω ότι σταδιακά θα καταργηθούν.

 

http://docdro.id/AuQ7D3F

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Εχω την αίσθηση ότι οι εξετάσεις για τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές πάνε για κατάργηση. Έχω επίσης τη βεβαιότητα ότι πολύ πριν από τις 30 Ιουνίου που λήγει η προθεσμία θα δοθεί έστω και μία προσωρινή λύση. Επειδή δεν έχω ακόμα επίσημη πληροφόρηση δεν μπορώ να ενημερώσω περισσότερο. Απλά μεταφέρω την αίσθηση που έχω, μήπως και βοηθηθούν κάποιοι που σκέφτονται να κάτσουν καλοκαιριάτικα να διαβάσουν για τις εξετάσεις, αλλά και για να μην ακούω αργότερα από κάποιους το γνωστό "και εμείς δηλαδή που διαβάσαμε και δώσαμε εξετάσεις είμαστε......;"

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.