Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα, γνωρίζετε πότε θα μπορέσουμε να υποβάλλουμε αίτηση για διόρθωση δήλωσης που έχει υποβληθεί με τον 4495? 

• 7 years later...
Δημοσιεύτηκε

μετέφερα δήλωση Ν 4178 στον 4495 και όλες οι πληρωμές και τα σχέδια φαίνονται όπως και στην Δήλωση Ν 4178 ανεβασμένα.

Ξέρεις κάποιος αν πρέπει να σβήσω ότι αρχεία ανέβασα και να  ξανανεβάσω τα σχέδια με την δήλωση Ν 4495 πάνω στα σχέδια δηλαδή την παρακάτω ή δεν χρειάζεται??  (επειδή στην εκτύπωση της που θα δώσω στην Συμβ/φο  φαίνεται ότι η σημερινή δήλωση προκύπτει από τη μεταφορά της υπ αρ ... Δήλωσης Ν 4178 που αναγράφω στα σχέδια της 4178)

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Ν 4495/17 
Το παρόν σχέδιο  είναι ταυτόσημο με αυτό που έχει εισαχθεί στο πληροφοριακό σύστημα  αυθαιρέτων με την υπ' αριθ. 13,,,,3 δήλωση μου-με  ηλεκτρονικό κωδικό ............... - και ότι έχω στη διάθεση μου όλα τα δικαιολογητικά στοιχειά και τις μελέτες και θα τα υποβάλλω ηλεκτρονικά εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας

Δημοσιεύτηκε
On 26/6/2025 at 1:14 ΜΜ, ΚΑΝΑ said:

....να  ξανανεβάσω τα σχέδια με την δήλωση Ν 4495 πάνω στα σχέδια δηλαδή ...

90% ναι......

Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω κάνει αφού στα σχέδια γράφω υπαγωγή ν τάδε με Α/Α υπαγωγής τάδε και ηλεκτρονικό κωδικό....

Δημοσιεύτηκε
On 26/6/2025 at 1:49 ΜΜ, Didonis said:

90% ναι......

100%

Προσοχή, αλλαγές απαιτούνται στα περισσότερα έγγραφα - σχέδια κ.λπ. Π.χ. Εξουσιοδότηση ιδιοκτήτη για μεταφορά δήλωσης, Εξουσιοδότηση μηχανικού για υπαγωγή στον 4495, Υπεύθυνη δήλωση ιδιοκτήτη, Τεχνική έκθεση κ.λπ.

Δημοσιεύτηκε (edited)

Σας ευχαριστώ πολύ!

2ο ερώτημα 

Για την δήλωση του Ν 4178 και για ένα διαμέρισμα από τα 5 είχε γίνει Η.Τ.Κ από άλλον συν/φο πρόσφατα. Τώρα εγώ πρέπει να την ενημερώσω ή πρέπει να την αρχειοθετήσω και να κάνω μια για όλα τα διαμερίσματα??? 

Edited by ΚΑΝΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.