Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

καλησπερα κα πο μενα

στην καρτελα του πελατη μου στα μηνυματα ηρθε αυτο

Αποτέλεσμα Αξιολόγησης οικ. προέγκρισης : Αίτηση δανείου με εκκρεμότητες

Κατά τον έλεγχο της αίτησης δανείου σας, με κωδικό: 201*********, εντοπίστηκαν οι παρακάτω ελλείψεις:

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΓΓΥΗΤΗ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ (ΤΕΚΝΟ / ΓΟΝΕΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΦΘΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΤΟΥΣ 2016
Προκειμένου να προχωρήσει ο έλεγχος από την Τράπεζα, παρακαλούμε όπως καλυφθούν οι παραπάνω εκκρεμότητες.

τι εννοει προσθηκη εγγυητη στο αιτημα τεκνο/γονεα??
εχει κανεις αναλογη περιπτωση??
Edited by peros
  • Απαντήσεις 7,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Νομίζω εννοεί πως ο αιτών είναι μεν καθαρός από Τειρεσία, αλλά του λείπουν εισοδήματα για να καλύψει το δάνειο, οπότε ένα βάλει εγγυητή θα το δώσουν.

Δημοσιεύτηκε
1 λεπτό πριν, GriGaS said:

Νομίζω εννοεί πως ο αιτών είναι μεν καθαρός από Τειρεσία, αλλά του λείπουν εισοδήματα για να καλύψει το δάνειο, οπότε ένα βάλει εγγυητή θα το δώσουν.

το αιτημα τεκνο/γονεα δν καταλαβαινω.....

ειναι καπου στην πλατφορμα κ δν το βλεπω.....

Δημοσιεύτηκε

αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ζητάνε ο εγγυητής να είναι τέκνο ή γονέας.

Δημοσιεύτηκε

Μιλάμε για αίτημα στην Εθνική? Η Εθνική ζητάει εγγυητή μόνο α βαθμού. Α βαθμού είναι μόνο γονείς - παιδιά κ σύζυγοι

Δημοσιεύτηκε (edited)
3 λεπτά πριν, *olga* said:

Μιλάμε για αίτημα στην Εθνική? Η Εθνική ζητάει εγγυητή μόνο α βαθμού. Α βαθμού είναι μόνο γονείς - παιδιά κ σύζυγοι

ναι εθνικη ειναι......

θα βαλω τον πεθερο του μαλλον γιατι κατι τετοιο μου λεγε αν ηταν να βαλουμε εγγυητη...

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας

Edited by peros
Δημοσιεύτηκε

Ο πεθερός δεν είναι α βαθμού. Αν δεν έχεις α βαθμού δοκίμασε σε άλλη τράπεζα. Η Εθνική είναι ξεκάθαρη στο συγκεκριμένο

Δημοσιεύτηκε (edited)
2 λεπτά πριν, *olga* said:

Ο πεθερός δεν είναι α βαθμού. Αν δεν έχεις α βαθμού δοκίμασε σε άλλη τράπεζα. Η Εθνική είναι ξεκάθαρη στο συγκεκριμένο

ναι αυτο συζητουσαμε τωρα με ενα συναδελφο....

γινεται να διαλεξω αλλη τραπεζα τωρα ομως΄?

δν εχει κλειδωσει η συγκεκριμενη επιλογη??

Edited by peros
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα....σαν 

Εμπορική αξία (κατά δήλωση) τι βάζουμε?κατ εκτίμηση προσωπική?
Δημοσιεύτηκε (edited)
26 λεπτά πριν, peros said:

ναι αυτο συζητουσαμε τωρα με ενα συναδελφο....

γινεται να διαλεξω αλλη τραπεζα τωρα ομως΄?

δν εχει κλειδωσει η συγκεκριμενη επιλογη??

Υποβάλλεις στην τράπεζα που ξεκίνησες. Είτε περιμένεις απάντηση είτε ακυρώνεις την αίτηση. Μετά μπορεις να υποβάλλεις σε αλλη

Edited by *olga*

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.