Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

και γιατί Δημήτρη μου τα πρόστιμα "παίζουν" αφού οι περιπτώσεις είναι εφάμιλλες ή σχεδόν εφάμιλλες ??

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, ΚΑΝΑ said:

και γιατί Δημήτρη μου τα πρόστιμα "παίζουν" αφού οι περιπτώσεις είναι εφάμιλλες ή σχεδόν εφάμιλλες ??

συμφωνα με το αρθρο 56 του ν 4409/16

"4. Για τον προσδιορισμό του χρηματικού προστίμου που επιβάλλεται σε Ενεργειακό Επιθεωρητή λαμβάνεται υπόψη και το ύψος της συνολικής αμοιβής που εισέπραξε για την έκδοση των Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης ή των Εκθέσεων Επιθεώρησης, βάσει των οποίων διαπιστώθηκε η παράβαση."

Δημοσιεύτηκε

και προφανώς η δηλωθείσα αμοιβή συμβαδίζει με ην πραγματικότητα.......

Δημοσιεύτηκε
15 ώρες πριν, Directionless said:

Βαρύς ο πέλεκυς του κατηγορητηρίου... 

καθόλου βαρύς

όταν κάνεις τέτοιες "πατάτες", ή είσαι άσχετος ή λαμόγιο

οπότε, πέραν του οικονομικού προστίμου, θα πρέπει να αφαιρείται δια παντός η σχετική άδεια

• Like 1
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε
51 λεπτά πριν, tetris said:

.....οπότε, πέραν του οικονομικού προστίμου, θα πρέπει να αφαιρείται δια παντός η σχετική άδεια

και να ανακαλούνται (ή να ελέγχονται) όλα τα πιστοποιητικά που έχεις εκδώσει. ΚΑι κοινοποίηση στους ιδιοκτήτες για έκδοση καινούριων άμεσα.

Εκεί να δεις πως σφίγγουν οι κ..λοι.

• Like 1
Δημοσιεύτηκε

Έχω την εντύπωση πως ελέγχονται όλα τα ΠΕΑ όταν βρεθεί κάποιο προβληματικό....

Δημοσιεύτηκε

Η χρήση του ακινήτου πως ελέγχεται; Πας βλέπεις ένα άδειο κατάστημα (το 90% των ΠΕΑ καταστημάτων) και μετά ο ενοικιαστής το κάνει συνεργείο, που είναι το πρόβλημα;; Εκτός αν μιλάμε για περιπτώσεις ανανέωσης μισθωτηρίων..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.