Μετάβαση στο περιεχόμενο

[ΑΡΘΡΟ 099 - Ν. 4495/17] Μη εύρεση οικοδομικής άδειας για υπαγωγή αυθαιρέτων Ν. 4495/17


Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχεις στα χέρια σου πλήρη φάκελο από το ΤΑΣ (άδεια σχέδια) και το στέλεχος της ΕΕΜΚ να δεις αν μνημονεύεται παλιά άδεια; Το πιθανότερο το έχουν δηλώσει ως προ 55 και το ίδιο να κάνεις και εσύ για να μην μπλέξει το πράγμα περισσότερο. Εξυπακούεται ότι θα δηλώσεις τις μετά του 55 αυθαίρετες κατασκευές-εργασίες.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 45
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχεις την άδεια στο αρχείο. Δεν την εμφανίζεις. Τσεκάρεις το Ε9 να συμβαδίζει με την υπάρχουσα επιφάνεια (και την παλαιότητα φυσικά) και έχεις λογικά και κάποιο συμβόλαιο που να παραπέμπει στην προ 55 παλαιότητα. Όμως, δες και τι έχουν γράψει στην άδεια επισκευής σεισμοπλήκτου και στην ΕΕΜΚ.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Σαχλαμαρίζουν, χωρίς απολύτως καμία νομική υποστήριξη σε ό,τι γράφουν! Λίαν επικίνδυνη αντιμετώπιση... Κάποιος πρέπει να τους ..."φρενάρει", διότι θα συμπαρασσύρουν κόσμο...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά καλημέρα. Εξετάζω ένα υπόγειο που έγινε κατοικια. Η άδεια υπάρχει αλλά λόγω πλημμύρας έχει καταστραφει το ΔΔ και το τοπογραφικό της αδειας πλήρως(και μερικές κατόψεις και τομές) .Η κάτοψη υπογείουαν και σάπια (κυριολεκτικά) κάτι δείχνει. Τι να κάνω? Πως θα δω αν το μέτραγε στη δόμηση ή όχι?εψαξα και στη σύσταση μπας και είχε προσαρτηθεί κάτι αλλά τίποτα. Ιδέες?

Link to comment
Share on other sites

Πόσες πιθανότητες πιστεύεις ότι, υπάρχουν ένα υπόγειο να μέτραγε στη δόμηση (όπως λες);

 

Link to comment
Share on other sites

Πως θα ελέγξεις (κάνεις αυτοψία) αφού ο ιδιοκτήτης δεν σου προσκόμισε όπως όφειλε κι εσύ τώρα δεν έχεις εγκεκριμένα σχέδια στη διάθεσή σου; 

P.S. Σε ακίνητο με ΟΑ, ως εγκεκριμένα σχέδια που μας ενδιαφέρουν για την ολοκληρωμένη αυτοψία μας είναι η κάτοψη, η τομή το διάγραμμα κάλυψης και το τοπογραφικό διάγραμμα.

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.