Μετάβαση στο περιεχόμενο

Strad 4m-Vk


mkalliou

Recommended Posts

  • 5 months later...

Καλησπέρα,

 

Προσπαθώ να τυπώσω το τεύχος και τα σχέδια ξυλοτύπων από μία μελέτη που έχω κάνει με το Strad και μου βγάζει το μήνυμα "Run Time Error 482 - Printer Error".

 

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος συνάδελφος αυτό το πρόβλημα; Έχω την έκδοση του 2009.

Link to comment
Share on other sites

Οι χρήστες θα ενημερωθούμε στο άμεσο μέλλον, αλλά για όσους δεν ξέρουν οι Βαδαλούκας - Παπαχρηστίδης αποχώρησαν από την 4ΜVK και έκαναν (και οι 2) δική τους εταιρεία με διακριτικό τίτλο 3DR-Strad.

Από την όποια ενημέρωση έχω, δικαίωμα στην παρούσα έκδοση του προγράμματος (κώδικα) έχουν και οι δύο εταιρείες, αλλά προφανώς θα ακολουθήσουν διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης και υποστήριξης...

Το κακό είναι ότι εμείς σαν τελικοί χρήστες (όσοι είμαστε σε συμβόλαια υποστήριξης) θα πρέπει να αποφασίσουμε σύντομα ποιον θα ακολουθήσουμε...

Όποιος γνωρίζει κάτι περί τούτου ας μας ενημερώσει

Link to comment
Share on other sites

Αν θυμάμαι καλά παλαιότερα ήταν δύο εταιρίες η 4Μ και η VK οι οποίες ενoποιήθηκαν. Προφανώς τώρα διασπάστηκαν πάλι. Σήμερα που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι ό,τι έχουμε συμφωνήσει με την 4Μ ισχύει και για τη νέα εταιρία.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα μου ήρθε μία επιστολή από την νέα πλέον εταιρία. Μέσα έχει τις τιμές συνδρομών για το 2011, μου φαίνεται είναι ακριβώς ίδιες οι τιμές με αυτές της 4Μ.

 

Επίσης υπάρχει μέσα και επιστολή η οποία αναφέρει ξεκάθαρα ότι ο Βαδαλούκας έχει κάνει δικιά του εταιρία πλέον.

 

Έχει επικοινωνήσει κάποιος άλλος κάτοχος του προγράμματος με την 4Μ για να δει πως πρόκειται να πορευτούν και αυτοί όσον αφορά το πρόγραμμα;

Link to comment
Share on other sites

Όντως μόνο εμείς οι 2 γράφουμε στο φόρουμ (προφανώς είσαι με το ίδιο όνομα και εκεί). Μπορεί το φόρουμ να ανήκει στην 4Μ και λόγω της παρούσας κατάστασης να μην το συντηρούνε.

 

Πάντως εγώ από άποψη συνδρομής μάλλον κλείνω πλέον προς την πλευρά του Βαδαλούκα...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.