dib Δημοσιεύτηκε August 27, 2025 at 11:34 πμ Δημοσιεύτηκε August 27, 2025 at 11:34 πμ Καλησπέρα συνάδελφοι. Κληρώθηκα για Β΄ ΠΕΑ ΕΚΟ 2023 και στην αυτοψία διαπίστωσα φωτοβολταϊκά, εκτός παρεμβάσεων, που ακόμα δεν ξέρω αν είναι συμψηφισμού ή όχι, περιμένω να βρει ο ιδιοκτήτης τη σύμβαση να δω τι αφορά. Στο Α΄ ΠΕΑ στη 2η σελ., δεν υπάρχει καταγραφή απο συνεισφορά αυτών, που αντιλαμβάνομαι οτι ενω υπήρχαν εγκατεστημένα (πάνω απο 5 χρόνια πριν το '23), ο Α΄ μηχανικός δεν τα έλαβε υπόψη του! Ανεξάρτητα αν η σύμβαση είναι συμψηφισμού ή όχι, εγω τα λαμβάνω υπόψη στην ενεργειακή αναβάθμιση, έχει τύχει σε άλλο συνάδελφο αντίστοιχη περίπτωση? Το ρωτάω γιατί με τις παρεμβάσεις του προγράμματος, είναι γύρω στο 80% (< 90%) του ενεργειακού στόχου και θα έχει μείωση στην επιδότηση! Ευχαριστώ
pggiotas Δημοσιεύτηκε August 27, 2025 at 12:34 μμ Δημοσιεύτηκε August 27, 2025 at 12:34 μμ Αν τα φωτοβολταϊκά δεν συμμετέχουν στην κάλυψη των αναγκών του ακινήτου τότε δεν λαμβάνονται υπόψιν στο ΠΕΑ… 1
dib Δημοσιεύτηκε August 27, 2025 at 12:55 μμ Δημοσιεύτηκε August 27, 2025 at 12:55 μμ Ευχαριστώ για την απάντηση συνάδελφε. Ακόμη δεν το γνωρίζω αν ειναι συμψηφισμού ή όχι, περιμένω να μου δώσει τη σύμβαση.
giorgio_z Δημοσιεύτηκε November 14, 2025 at 07:30 μμ Δημοσιεύτηκε November 14, 2025 at 07:30 μμ Καλησπέρα σε όλους Σε ένα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2023 όπου έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις κι έχει έρθει και ο Β ΠΕΑ, μου έβγαλαν την εξής παρατήρηση: "H δήλωση υπαγωγής σε νόμο τακτοποίησης αυθαιρέτων κατασκευών φέρει ημερομηνία υπαγωγής μεταγενέστερη από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης στο Πρόγραμμα" Νομίζω ότι στα παλιότερα Εξοικονομώ δεν υπήρχε τέτοια απαίτηση Ξέρει κανείς πως μπορώ να το ξεπεράσω? Ευχαριστώ
dib Δημοσιεύτηκε November 15, 2025 at 12:18 πμ Δημοσιεύτηκε November 15, 2025 at 12:18 πμ Απο το ΕΚΟ ΄21 και μετά τα προγράμματα ζητάνε η υπαγωγή να προηγείται της αίτησης.
katrmp Δημοσιεύτηκε November 15, 2025 at 05:58 πμ Δημοσιεύτηκε November 15, 2025 at 05:58 πμ Οχι. Είναι το μήνυμα του ελέγχου, που στηρίζεται πάνω στο προειδοποιητικό ίδιο μήνυμα που βγήκε κατά την λήψη της ΗΤΚ και την αποθήκευση ώστε να πάει 03.κ επιλέξιμη. Τώρα ήρθε η ώρα να ελεγχθεί. Ο έλεγχος εγκείται όχι στο αν είναι μετά την αίτηση, αλλά αν τηρήθηκε ο όρος του οδηγού αφού είναι μετά την αίτηση. Ο όρος είναι αν τακτοποιεί ωφέλιμη επιφάνεια , αυτού του ακινήτου, πάνω απο 7τμ. Μόνο τότε έχεις πρόβλημα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα