Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαδικασία αποτύπωσης...


Recommended Posts

Θέλω να κάνω μια αποτύπωση με το όργανο Topcon GTS-2110.Δεν έχω το manual του και δεν ξέρω καθόλου πως να το χρησιμοποιήσω.Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει τη διαδικασία?Η' να μου στείλει ένα μήνυμα στο 6937141539 να επικοινωνήσω μαζι του?

Link to comment
Share on other sites

συνάδελφε lefkada

τόσο ο χειρισμός του γεωδαιτικού σταθμού όσο και η διαδικασία αποτύπωσης δεν αντιμετωπίζεται-γίνεται με μηνύματα στο κινητό η e-mail

φρόντισε να βρείς τις οδηγίες χρήσης απο την αντιπροσωπεία και κάποιο συνάδελφο κοντά στην περιοχή σου για να βοηθηθείς

στη διάθεσή σου αν και μάλλον είμαι 'μακρυά΄

τα ξαναλέμε

Link to comment
Share on other sites

Για κάνε τον κόπο να κατεβάσεις αυτο http://www.4shared.com/file/69766583/e2384dbc/Manual_Topcon_GTS-210_-_Laser_Sul.html?dirPwdVerified=6f9d147 ξέρω είναι άλλο μοντέλο αλλα ίσως έχει κάποιες παρόμοιες λειτουργίες.Ίσως βέβαια να είναι και άσχετο...:roll:

Link to comment
Share on other sites

και γιατί μόνο γεωδαιτικό σταθμό, κάτσε να σου στείλουμε μέσω sms και να σου μάθουμε και laser scanner και gps rtk και γιατί όχι φωτογραμμετρία,:P:p:p:p

 

να τα βλέπει ο κοσμάκις να μαθαίνει.....

Link to comment
Share on other sites

σωστή η παρατήρηση του chironis..κάτι τέτοια "αστειάκια" προσβάλουν και αυτούς που τα λένε και τις εταιρείες που ανήκουν και που δε φταίνε σε τίποτα.ο συνάδελφος ζήτησε βοήθεια δε ζήτησε newsletter

Link to comment
Share on other sites

θεωρώ την απάντηση του "συνεδέλφου" απαράδεκτη.

ισως μια κίτρινη..........

 

Δεν μου αρέσει το κίτρινο χρώμα, δώστε μου μπλέ :D

καλά λίγο υπερβολικός ήμουν, αλλα η απάντηση μου στήρίζεται στα λεγόμενα του κυρίου που όπως αναφέρει δεν γνωρίζει καθόλου να το χρησιμοποιεί, που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα είτε να κάνει μια λάθος αποτύπωση ( θα τρέχουν τα κορόιδα οι τοπογράφοι να βγάζουν το φίδι από την τρύπα πάλι) ή και να το "σπάσει" το μηχάνημα εάν δεν ξέρει να το χειρίζεται, απλά πράγματα. Εάν θέλει ο κύριος να μάθει το όργανο υπάρχουν πολλοί τρόποι, είτε πάει σε αντιπροσωπία και τους το μαθαίνουνε και του κάνουν και ένα crash course σε όλη την ύλη της επιστήμης του τοπογράφου μηχανικού, είτε δίνει κατατακτήριες για ένα τμήμα τοπογραφίας.

Link to comment
Share on other sites

Μια βοήθεια ζήτησε ο άνθρωπος!! Και να το σπάσει και οτι θέλει να το κάνει, δικαίωμα του είναι. Άλλωστε όλοι απο κάπου ξεκινάμε...κάποιος μας μαθαίνει και σε κάποιον μαθαίνουμε.

Link to comment
Share on other sites

καλά ρε παιδιά μην επιτίθεστε έτσι! Εγώ π.χ. έχω leica και αύριο αγοράζω ένα topcon και η εταιρεία καθυστερεί να μου δώσει το manual. Αν κάνω μια τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον που έχει ακριβώς το ίδιο όργανο, τι λέτε; δεν θα καταφέρω να το λειτουργήσω; Και άμα δεν τα καταφέρω δεν πειράζει! Πως κρίνετε ότι ο συνάδελφος είναι άσχετος και "θα τρέχουν τα κορόιδα οι τοπογράφοι να βγάζουν το φίδι από την τρύπα πάλι". Όποιος δεν ενδιαφέρεται απλά ας μην απαντήσει.

 

Εδώ ταιριάζει η παροιμία: "Καήκαμε στο κουρκούτι, φυσάμε και το γιαούρτι"

Link to comment
Share on other sites

και γιατί μόνο γεωδαιτικό σταθμό, κάτσε να σου στείλουμε μέσω sms και να σου μάθουμε και laser scanner και gps rtk και γιατί όχι φωτογραμμετρία,:P

 

να τα βλέπει ο κοσμάκις να μαθαίνει.....

 

επ......νατος και ο καθηγητής.:-x

 

Δλδ συνάδελφε εσύ όταν πρωτοέπιασες total station στα χέρια σου το έλυσες σαν στυλό bic και το ξαναέδεσες ?

 

Γιατί εγώ όταν το πρωτέπιασα στα χέρια ένοιωθα σαν να είμαι επιβάτης του US Enterprise.......

 

Για χαλαρώστε μερικοί και μην επιτίθεστε σε συναδέλφους, που ξεκινάνε όπως όλοι.....μόνοι, χωρίς πρακτική γνώση από το πολυτεχνείο και χωρίς εφόδια.

 

Εγώ στο ΑΠΘ θυμάμαι ένα wild σαν οβίδα που κάναμε 2 ώρες να το κεντρώσουμε και στο τέλος μας έπεσε και στο λιμάνι.

 

Τι σήμαινε total station αγνοούσα μέχρι το 2002.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.