Louk Δημοσιεύτηκε July 13, 2009 at 10:26 πμ Δημοσιεύτηκε July 13, 2009 at 10:26 πμ Γεια σας. Έχω την εξής απορία: Σε άδεια προσθήκης πισίνας χρειάζεται να φτιαχτεί ΕΚΚΟ; Αν ναι με βάση τον συμβατικό προϋπολογισμο; Ευχαριστώ Συγγνώμη εννοούσα με ποιο Κόστος Εκίνησης
CVENG Δημοσιεύτηκε July 13, 2009 at 11:53 πμ Δημοσιεύτηκε July 13, 2009 at 11:53 πμ Γεια σας. Έχω την εξής απορία: Σε άδεια προσθήκης πισίνας χρειάζεται να φτιαχτεί ΕΚΚΟ; Αν ναι με βάση τον συμβατικό προϋπολογισμο;Ευχαριστώ Με αναλυτικο προυπολογισμο εννοεις ομως ετσι ?
Louk Δημοσιεύτηκε July 13, 2009 at 01:56 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε July 13, 2009 at 01:56 μμ Αναλυτικό προϋπολογισμό για τις αμοιβές. Χρειάζεται όμως ΕΚΚΟ; Πιστέυω πως όχι. Εξάλλου νομίζω ότι δεν υπάρχει τιμή κόστους εκκίνησης.
a.a.vasileiou Δημοσιεύτηκε July 27, 2009 at 11:46 πμ Δημοσιεύτηκε July 27, 2009 at 11:46 πμ δεν έχει εκκο
Spiderman Δημοσιεύτηκε July 27, 2009 at 02:48 μμ Δημοσιεύτηκε July 27, 2009 at 02:48 μμ Δεν μετράει στη δόμηση, άρα δεν έχει ΕΚΚΟ, όπως οι διαρρυθμίσεις, η αντικατάσταση στέγης κτλ. Συνήθως οι εργασίες που πάνε με αναλυτικό δεν έχουνε ΕΚΚΟ.
dpanop Δημοσιεύτηκε November 23, 2009 at 11:20 πμ Δημοσιεύτηκε November 23, 2009 at 11:20 πμ Συναδελφε, αυτο οτι "αφου η πισινα δεν μετραει στο συντελεστη δομησης, δεν εχει ΕΚΚΟ", φαινεται καπου στο σχετικο νομο/υπουργικη αποφαση; Γιατι στην εφορια κηφισιας διαφωνησαν οταν πηγα σημερα αλλα δεν ηξεραν και τι να μου πουν - απλα μου ειπαν οτι δεν εχουν υπολογιστει οι πισινες στο ΕΚΚΟ και να μιλησω με Πολεοδομια κλπ. Ηταν ασχετη η υπαλληλος; πιθανοτατο! Απλα, υπαρχει τροπος να την πεισω με παραπομπη σε σχετικο αρθρο; Θα με διευκολυνες πολυ σχετικα. Ευχαριστω εκ των προτερων ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Προσθέστε τόνους, χρησιμοποιώντας το edit. Chilon
kwstas Δημοσιεύτηκε November 27, 2009 at 06:43 πμ Δημοσιεύτηκε November 27, 2009 at 06:43 πμ ΕΚΚΟ η πισίνα? Γιατί έχει σκοπό κανείς να μείνει μέσα σε αυτήν και να πάρει ρεύμα?
dpanop Δημοσιεύτηκε November 27, 2009 at 08:08 πμ Δημοσιεύτηκε November 27, 2009 at 08:08 πμ χεχε, οχι ακριβως! Η πισίνα φαίνεται μέσα στην άδεια της οικοδομης. Τώρα λοιπον που πηγα εφορια Κηφισιας μαζι με το ΕΚΚΟ της οικοδομης κλπ ωστε να παρω ρευμα για την οικοδομη, βλεπει η τυπισσα στην αδεια οτι υπαρχει και πισινα και μου λεει οτι στο ΕΚΚΟ δεν εχει συμπεριληφθει η πισινα οπως θα επρεπε... Ρωτησα και το λογιστη μου και μου ειπε οτι πραγματι θα επρεπε να συμπεριληφθει και καπως βγαινει μεσα απο αναλυτικο Π/Υ, αλλα δεν ηξερε ουτε αυτος πως... Και ψαχνομαι...! Κανενας με σχετικη εμπειρια;
erling Δημοσιεύτηκε November 27, 2009 at 09:02 πμ Δημοσιεύτηκε November 27, 2009 at 09:02 πμ 2. Μ Ε Γ Ε Θ Ο Σ Ο Ι Κ Ο Δ Ο Μ Η Σ (Μ.Ο.) Γράψτε τη συνολική επιφάνεια των κύριων χώρων της οικοδομής και γενικά αυτών που περιλαμβάνονται στο Συντελεστή Δόμησης (Σ.Δ.) ===> Γράψτε τις επιφάνειες των βοηθητικών χώρων (εκτός Σ.Δ., όπως μηχανοστασίων, λεβητοστασίων, υπογείων αποθηκών, χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων μεμονωμένων) και της πυλωτής: 102,96x0,35 = ===> Αθροισμα (Μέγεθος Οικοδομής) (μ2) ===> Ρώτα την εφορία που θα τιμολογήσεις την πισίνα? Είναι πολύ σαφές τι τιμολογεί το ΕΚΚΟ. Επιφάνειες που μετράνε στον Σ.Δ., την πυλωτή και τους βοηθητικούς χώρους. Είναι η πισίνα βοηθητικός χώρος????
simone-d Δημοσιεύτηκε December 1, 2010 at 11:02 πμ Δημοσιεύτηκε December 1, 2010 at 11:02 πμ Μήπως γνωρίζει κανείς αν, για άδεια κατοικίας με πισίνα , χρειάζεται ΕΚΚΟ και για την πισίνα ? Και πως υπολογίζεται αυτό ? Ευχαριστώ
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα