Μετάβαση στο περιεχόμενο

a.a.vasileiou

Members
  • Περιεχόμενα

    51
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by a.a.vasileiou

  1. a.a.vasileiou

    Νόμος 4495/2017

    Δεν θα μπορούσα να το γράψω καλύτερα....! Ευχαριστώ.
  2. a.a.vasileiou

    Νόμος 4495/2017

    Θαυμάσια δουλειά! Ευχαριστώ!
  3. Ευχαριστώ!!!..Ευχαριστώ!!!....Ευχαριστώ!!!...Ευχαριστώ!!!...!!!!
  4. a.a.vasileiou

    Νόμος 4495/2017

    .....Ευχαριστώ για όλα!!!!
  5. Φανταστικη δουλεια! Ευχαριστω.......!
  6. ....η σωστη ημερομηνια διαγραφης ειναι αυτη της αιτησης παυσης ασκησεως του επαγγελματος στη νομαρχια!!! και μονο.... !
  7. ....συμφωνω τοσο πολυ μαζι σου που μου ερχετε να κλαψω!!!! ειμαι , εδω και πολυ πολυ καιρο, μελος σε ομαδα στο facebook (μηχανικοι εναντιον κενου στο τεε-τσμεδε) με πολλα μελη!!! ................ στις συναντησεις ειμαστε εμεις (...χωρις το ''και εμεις'') ... γιατι? δεν το εχω καταλαβει ακομα!!! μπορουν να κινηθουν πολλα πραγματα, αλλα ολα στη θεωρια, οταν παμε στη πραξη κατι γινετε και διαλυετε το συμπαν!!
  8. ......με ποιες προ'υ'ποθεσεις μπορεις να ζητησεις την επιστροφη αυτων των χρηματων?
  9. Συμφωνω και περιμενω την ανακοινωση των σημείων συγκέντρωσης !!!!!!
  10. ....θα παμε παρεα!!!! αν και νομιζω οτι θα ειμαστε πιο πολλοι!!!!
  11. εγω κατεθεσα χτες!!! μας εχουν περασμενους στο συστημα!!! ετσι λεει!!!!
  12. με εξοργίζει η εν γνώσει κοροϊδία για τόσο σοβαρά θέματα........ και αυτο τα λεει ολα !!!!! και ειναι για ολους!!!!!
  13. .....ημουν σιγουρη για τον γιατρο μου αλλα οταν το 80%(περιπου) των γυναικων γυρω μου, βρεθηκαν να ψαχνονται που και πως θα κανουν την επεμβαση στο στηθος που τους ειπε ο γιατρος τους (οτι πρεπει να κανουν?!)... μου φανηκε λιγο υποπτο!! τι εγινε ετσι στα ξαφνικα? , ολες ειμαστε με προβλημα?.....ελεος
  14. ....αναμφιβολα οι ορισμοι ετσι λενε!! (μη ξεχναμε ομως οτι σε μια μπετονενια κατασκευη, ενα σιδερενιο παταρι πρεπει να μπαινει στην αδεια - γιατι ειναι δομικο εργο ''δια μεσου αλλων στοιχειων'', κ.λ.π.) Faethon11 μου αρεσει το σκεπτικο σου (και σε αλλα θεματα) , αλλα απο την ''πειρα'' μου (δυστυχως) εχω συναντησει περιπτωσεις οπου ειναι αδυνατον ''να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας" σε πολλους απο τους γνωστους ανεγκεφαλους!!! τελος παντων!! μπορει και να καταλαβα λαθος τον συγκεκριμενο χωρο απο τις περιγραφες του af.civileng.... και δεν επιμενω αλλο για μενα, ο χωρος αυτος, ειναι αυθαιρετος και δεν θα εδινα βεβαιωση .
  15. δυστυχως....!!!! σε ομοιο θεμα που ειχα(το δεκεμβριο 2011) και πηγα στο τσμεδε να ρωτησω πηρα την εξης απαντηση: φερτε εσεις τα χαρτια και θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε!!!! (δηλαδη .......... μαντολες!!!) τελικα, μετα απο ψαξιμο και σε αλλους γιατρους, κατεληξα οτι δεν χρειαζετε να ''βαλω'' μαχαιρι! (προς το παρον τουλαχιστον)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.