Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απόσυρση ΙΧ


MAKAP

Recommended Posts

Όπως φαίνεται και στο μήνυμα #23, πίστευα ότι ο φίλος είχε ακολουθήσει τη λογική της κατάθεσης των πινακίδων, που επιτρεπόταν την εποχή εκείνη, αλλά αποδείχτηκε ότι έπραξε διαφορετικά.

 

Δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι στο θέμα. "Κατάθεση πινακίδων" δηλαδή "προσωρινή ακινησία", στη ΔΟΥ γινόταν, γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται γιατί μπορεί ένα χρόνο να μη θέλω να κυκλοφορήσω το αυτοκίνητό μου γιατί λείπω π.χ. στο εξωτερικό. Δε θα με αναγκάσει κανείς να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας για αυτόν τον χρόνο. Απλά δε μπορείς πια να αποχαρακτηρίσεις όχημα (οριστική διαγραφή στο ΥΜΕ), χωρίς πιστοποιητικό από ανακυκλωτή. "Ύποπτο" βέβαια και ενοχλητικό και αυτό (για την κονόμα κάποιων προφανώς έγινε και αυτό και όχι για περιβαλλοντικούς λόγους), καθώς αντιμετώπισα το πρόβλημα πριν λίγο καιρό και δεν υπήρχε περίπτωση να χαρίσω το παλιό μου αυτοκίνητο στον οποιοδήποτε "Αρχιμήδη Νεονάκη" για 50 ευρώ τη στιγμή που το πούλησα για ανταλλακτικά, πανεύκολα για 200 ευρώ. Τώρα δηλαδή τυπικά δε μπορώ να το διαγράψω οριστικά καθώς δεν έχω χαρτί απο "ανακυκλωτή", αλλά ελάχιστα με ενδιαφέρει. Ας φαίνεται για πάντα σε προσωρινή ακινησία στο όνομά μου...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 43
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σκέφτομαι να βγάλω δίπλωμα για παπί... (αλλά ποιός ακούει τη μάνα μου! :) )

 

Μην μπλεξεις με παπάκια/βεσπάκια:(... Κανε λιγη παραπανω υπομονη

Link to comment
Share on other sites

Μετά την εξαγγελία της διενέργειας εκλογών και το κλείσιμο της Βουλής, είναι προφανές ότι παγώνουν όλες οι νομοθετικές εξαγγελίες και μεταξύ αυτών και το πρόγραμμα της απόσυρσης.

Link to comment
Share on other sites

Μετά την εξαγγελία της διενέργειας εκλογών και το κλείσιμο της Βουλής, είναι προφανές ότι παγώνουν όλες οι νομοθετικές εξαγγελίες και μεταξύ αυτών και το πρόγραμμα της απόσυρσης.

 

"Αποσύρσεις" κλπ. μη σώσουν και γίνουν ποτέ. Έτσι κι αλλιώς τα κίνητρα είναι έως και αστεία (2 χιλιάρικα έκπτωση σου κάνουν όυτως ή άλλως πλέον μαζί με κωλοτούμπες και άλλα "δώρα" αν πληρώνεις μετρητό).

Εμένα πάλι με τρομοκρατεί, το ότι μάλλον θα παγώσουν οι εν εξελίξει διαγωνισμοί μελετών-δημοσίων έργων... Βλέπω τις "κτηματογραφήσεις" στις καλένδες και τα "35άρια" που πλήρωσε ο κόσμος να κλείνουν τρύπες στα ελεϊνά, διαλυμένα, ληστρικά ασφαλιστικά ταμεία ή ακόμα χειρότερα σε άγνωστες "τσέπες" του ελληνικού δημοσίου και όχι μόνο αυτού...

Link to comment
Share on other sites

εγώ πάντως έχω να προτείνω αγορά "επαγγελματικού" αυτοκινήτου.και για όσους είναι εκτός νομών Αττικής-Θεσ/κης αγορά πετρελαίου.ένα renault kangoo-candy-ή αν έχεις παραπάνω χρήματα σε στιλ αγροτικού είναι το καλύτερο.αν θες να έχεις εσύ ή η γυναίκα και το κουρσάκι ας το έχεις αλλά με την παραπάνω λύση δίνεις 6-7 χιλ το πολύ παίρνεις ένα μεταχειρισμένο πετρελαϊάκι και ΞΕΠΕΦΤΕΙΣ σε ΦΠΑ, έξοδα......100% λογιστικά.το πώς θα το γράψεις βέβαια επαγγελματικό είναι ένα θέμα.Αν δεν βλέπανε το "Αγρονόμος" δεν το περνούσανε...εκεί να δεις...πήγα και ξεκορνίζωσα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος!τη θέλανε πρωτότυπη να τη δουν.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Όπως εξήγησαν όσοι κάτοχοι ΙΧ τα απέσυραν μέχρι και σήμερα θα λάβουν τα κίνητρα που προέβλεπε η υφιστάμενη ρύθμιση. Όσοι από τους δικαιούχους επιθυμούν να μην εισπράξουν όλο το ποσό του κινήτρου αγοράς νέου οχήματος αλλά το ήμισυ αυτού θα λάβουν δυο κάρτες απεριορίστων διαδρομών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς

 

από http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=20281149 το ανεβάζω τώρα στις ειδήσεις

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.