Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οδηγός για την ενίσχυση για αγορά εξοπλισμού - ΕΣΠΑ


Recommended Posts

Καταρχήν ευχαριστώ.Τα τιμολόγια αγοράς, τα καταθετήρια στους λογαριασμούς (για ποσά άνω 1500 ευρώ) και τις βεβαιώσεις των προμηθευτών ότι ο εξοπλισμός είναι καινούριος και αμεταχείριστος τις καταθέτουμε εντός του φακέλου?Η θα τα τσεκάρουν στην έδρα μας αφού υποβάλουμε την αίτηση με τα τυπικά δικαιολογητικά όπως αυτά αναφέρονται στο παράρτημα Γ?

 

Υ.Γ. Πολύ ανηνεμερωσιά (συγνώμη για το αδόκιμο) πάντως στους ΕΦΔ.(τουλάχιστον στον δικό μου Αlpha Bank)

Link to comment
Share on other sites

Καλά όλοι οι ΕΦΔ είναι σε κατάσταση γιου-χου.

 

Όλα τα χαρτιά του παραρτήματος Γ και τιμολόγια, προτιμολόγια, βεβαιώσεις θα μπουν στον ίδιο φάκελο που θα κατατεθεί στην τράπεζα μετά τις 16.08.2010 και αφού έχουμε καταθέσει ηλεκτρονικά το αίτημα ελέγχου. Η δυνατότητα αυτή θα ενεργοποιηθεί μετά την παραπάνω ημερομηνία.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή αγόρασα εξοπλισμό χωρίς να πάρω βεβαίωση οτι είναι καινούριος και αμεταχείριστος, τους την ζητάω τώρα μέσω e-mail. Υπάρχει πρόβλημα να είναι απο e-mail ή πρέπει να να τις πάρω χέρι με χέρι (θέμα σφραγίδας ίσως?)

Link to comment
Share on other sites

Πόσο σίγουρο είναι ότι μπορούμε να αφαιρέσουμε μέρος της πρότασης αρκεί να μην πέσουμε κάτω από το όριο του προύπολογισμού;

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ ssouanis. Ρωτάω επειδή είναι το μόνο έγγραφο το οποίο αναφέρεται σε μείωση προϋπολογισμού, και δεν υπάρχει κάπου αλλού γραμμένο.

Link to comment
Share on other sites

Έχω την εξής απορία:

 

Στο έγγραφο που αφορά την τροποποίηση αντικειμένου, ανεφέρει ότι είναι αποδεκτά τα παρακάτω:

 

• Αλλαγή τύπου μηχανήματος με τουλάχιστον αντίστοιχες/ισοδύναμες τεχνικές προδιαγραφές. Παράδειγμα: Αν επιλεγεί ένα laptop συγκεκριμένων χαρακτηριστικών, ο επενδυτής μπορεί να πάρει ένα πιο σύγχρονο από τον ίδιο ή άλλο προμηθευτή ....

• Τροποποίηση που οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα από άποψη εξοπλισμού γίνεται δεκτή.

 

Σκέφτομαι να επιλέξω νεότερα μοντέλα εξοπλισμού (άρα πιο σύγχρονα) αλλά π.χ. με ελάχιστα πιο αργό επεξεργαστή του Η/Υ. Αυτό θα οδηγήσει και σε σχετική μείωση της επένδυσης.

 

Το ερώτημα είναι αν κατά τον έλεγχο θα κάτσουν να κοιτάξουν με λεπτομέρεια το κάθε component του Η/Υ και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

 

Πως θα μπορέσουμε να τους πείσουμε ότι αυτά που τελικά επιλέξαμε οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα ? Μη φάμε καμιά απόρριψη και τρέχουμε...

Link to comment
Share on other sites

Μήπως έχετε πρόχειρο το e-mail στο οποίο μπορούμε να ρωτήσουμε και να μας απαντήσουν, όσον αφορά την υλοποίηση μέρους της πρότασης που μας έχει εγκριθεί?? (Δέ ρωτάω εδώ, επειδή θέλω έγγραφη διαβεβαίωση για αυτό που θα ρωτήσω, ώστε μετά αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα να δείξω την απάντηση στους ελεγκτές.... αν τελικά υλοποιήσω....)

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.