ATM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το ProSt της SierraSoft και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πολύ καλό πρόγραμμα για την τιμή του. Ανυπομονώ για την νέα έκδοση 2009 που έχουν βγάλει αλλά δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannhspatra Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Οδός δουλεύει κανένας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIGIO Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 ΑΤΜ 1. Το Prost δημιουργεί μοντέλο εδάφους; Αν όχι μπορείς να εισάγεις ή πρέπει να έχεις και το Topko; 2. Κάνει έλεγχο ελληνικών ΟΜΟΕ και κριτηρίων ασφάλειας; 3. Κάνει εισαγωγή/εξαγωγή DXF; 4. Τιμή περίπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimnikol Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 υπαρχει κανενα καλο βιβλιο για ασφαλτικα οδοποιϊας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 συνάδελφε dimnikol δες τα Αθ. Νικολαιδη 'οδοποιια-οδοστρώματα-υλικά-έλεγχος ποιότητας' Αθ. Νικολαιδη ΄εύκαμπτα οδοστρώματα' Ι.Κοφίτσα 'εργαστήριο ασφαλτικών υλικών' τις τεχνικές οδηγίες του ΥΠΕΧΩΔΕ Δ/νση Δ14 ΚΕΔΕ πρακτικά συνεδρίων για οδοστρώματα και ασφαλτοσκυροδέματα στην βιβλιοθήκη του ΤΕΕ αν ενδιφέρεσαι γιά ξένη βιβλιογραφία (αγγλικά-γερμανικά) γράψε γιατί είναι πολλά τα ξαναλέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostakas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Μπορείτε να μου πείτε κάποια προγράμματα που χρησιμοποιούνται για τη μελέτη δρόμων και γενικά για το έδαφος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
topoenv Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Μερικά μόνο προγράμματα: Οδός, Anadelta, Diolkos, AutoCad Civil, Sierrasoft Prost, Geocalc για οδοποιία Sierrasoft Topko, GGCad, Έδαφος, Geocalc, Autocad Civil, XRTC, κ.α για χωματισμούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 πρόγραμμα για μελέτη οδοποιίας? βγαίνουν ακόμα μελέτες οδοποιίας? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisven Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 τι εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xidianakis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 υπαρχει κανενα καλο βιβλιο για ασφαλτικα οδοποιϊας εχω ορισμενα αρχεια τυπου pdf για συντηρηση δρομων, μιας κι εχω τεχνικη εταιρια, ομως θελεις για ασφαλτικα ψυχρου (ανοιχτου) τυπου, ζεστα ασφαλτικα, συντηρηση αγροτικης οδοποιιας; ενημερωσε με να δω αν μπορω να κανω κατι. ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα