Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimnikol

Members
  • Περιεχόμενα

    33
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dimnikol

  1. τωρα που αναλαβε ο ΑΚΤΩΡ ποιος θα τολμησει να μην υπογραψει.Θυμαστε καποιον ΣΠΙΡΤΖΗ
  2. Καντε το οπως με τους παλιους σκουπιδοτοπους.Μπαζωμα και φυτεμα δεντρων και εχεις ενα υπεροχο παρκο
  3. Καλησπερα Θελω να διαγραφω απο τους καταλογους των ελεγκτων δομησης λογω κλεισιματος βιβλιων αλλα δεν εχω βρει αντιστοιχη νομοθεσια στα mail που εστειλα στην ευεδ δεν απαντουν.Ξερει κανεις κατι σχετικο;
  4. ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα καθε μερα αλλαζουν.Γι αυτο καλο ειναι να ρωτησεισ υπευθυνα και εγγραφως .ειναι ποιο σιγουρο αλλα εχει πολυ τρεξιμο
  5. και σερβιτοροσ θελουν προυπηρεσια αστα να πανε.
  6. και σε πολυ μεγαλη εταιρεια 600+τσμεδε ανεξαρτητοσ εμπειρειας δυστυχως.
  7. τωρα που μπηκα στην ιστοσελιδα εχουν μεχρι και το 405 ιανουαριοσ 2013.Νια νομιζω μονο ηλεκτρονικα αλλα δεν ξερω την συχνοτητα.Νομιζω διμηνιαιο.
  8. Μην το συζητατε αλλο.Οι ελεγκτεσ δομησησ δεν διορθωνουν τα λαθη της οποιας μελετης ή επιβλεψης.Πρεπει να ειναι ανεκτικοι μεχρι ενος οριου αλλιως ξαναγυρναμε στα παλια απλα αλλαζοντας ρολους οι ιδιωτες μηχανικοι με τους υπαλληλους των Πολεοδομιων.
  9. εφοσον εχεις ρευμα εχει καλως(εκτος εαν εχουμε καταγγελια) Η προσθηκη ειναι αυθαιρετη και η συμβουλη περιμενε καποια καινουργια ρυθμιση (θα υπαρξη σιγουρα) για τα αυθαιρετα και προχωρησε σε νομιμοποιηση
  10. για να ανοιξεις οπη θελει και Υ.Δ.απο συνιδιοκτητεσ εαν υπαρχουν (ισογειο καταστημα σε πολυκατοικια) και ισως στατικη μελετη για την οπη.Ελεγκτης Δομησησ οποσδηποτε.
  11. εξαρταται εαν ειναι πρωτο στησιμο ή δευτερο. . . .
  12. οι ελεγκτες δομησης εδωσαν εξετασεις στο ΤΕΕ, οι ενεργειακοι εκαναν σεμιναρια.Αυτοι θα τους παρουν ολους οσοι κανουν αιτηση.
  13. Οι αμοιβες ειναι ελευθερες αλλα η κοπη δεντρων εχει πολυ τρεξιμο(δασαρχειο επαε δημος τοπογραφικο. )
  14. Την αμοιβη θα στην δινουν αφου θα καταθετεις φορολογικη και ασφαλιστικη ενημεροτητα!!! αλλιως διαπρατουν αδικημα.
  15. δ) Κατά την ηλεκτρονική κλήρωση οι Ελεγκτές Δό− μησης που έχουν ήδη κληρωθεί δεν συμμετέχουν στις επόμενες κληρώσεις μέχρι όλοι οι Ελεγκτές να διεξά− γουν τον ίδιο αριθμό ελέγχων. Αυτή είναι πραγματική αλλαγή.
  16. largy η ε.υ.ε.δ. πρεπει να σου εχει στειλει e-mail με τον διορισμο σου.
  17. ειχα διαβασει καποτε μια αποφαση του ΣτΕ για μια νεο ανεγειρομενη οικοδομη που εκοβε την θεα σε ενα διαμερισμα του 4ου οροφου διπλανης οικοδομης και ακυρωσε την οικοδομικη αδεια( με ψηφους 4-3 εαν θυμαμαι καλα!!!!πολυ σημαντικο αυτο) και υποχρεωνε εργολαβο- μηχανικο για ολικη αλλαγη σχεδιων(καταλαβαινεις καινουργια εργολαβικα συμβολαια τα παντα).Δεν θυμαμαι χρονολογια αλλα ενας δικηγορος που ασχολειται με οικοδομικα θεματα θα το βρει
  18. με τον πρωτο ορισμο ως ελεγκτης στο email που σου στελνουν σε παραπεμπουν σε μια διευθυνση για την καταπολεμηση του μαυρου χρηματος και σου ζητανε περιουσιολογιο δικο σου και της συζυγου τρια (3) χρονια πριν και (3) μετα την ληξη της αδειας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.