Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί επαγγελματικών δικαιωμάτων (γενικά)


Recommended Posts

Θα το γράψω με bold και κεφαλαία: ΑΠΟ ΤΟ 1986 ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΠΔ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΔ318/94 ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΕ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΣΤΗ ΓΥΑΡΟ; ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ Ή ΕΧΕΤΕ ΠΤΥΧΙΟ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΜΠΟΣΟΙ;

 

Φτάσαμε τις 96 σελίδες για να ακούμε πράγματα με τα οποία γελά και το παρδαλό κατσίκι...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ο.κ. κι αφού αυτό το μπάχαλο επικρατεί στα του οίκου σας γιατί δεν γίνεται όλη αυτή η φασαρία για τα παράδοξα του συστήματός σας μέχρι να διορθωθεί και να αποδοθούν "τα του Καίσαρος" μόνο έχετε επιδοθεί σ' έναν ανελέητο πόλεμο στους Μηχανικούς ΤΕ για τα στραβά του συστήματος

Το είπα και χτες κοιτάξτε τα δικά σας κι όταν με το καλό θα διορθωθούν εδώ είμαστε να συμφωνήσω μ'αυτά που θα λέτε.

Αλλά δεν μπορούν κάποιοι να "σκίζουν τα ρούχα τους" και να χρησιμοποιούν γελοίες δικαιολογίες για να μας πείσουν ποιός έχει δικαίωμα σε τί.

Δόξα το Θεό, έξυπνοι άνθρωποι είμαστε και την λογική την έχουμε για την σωστή κρίση

Link to comment
Share on other sites

Cna αυτός δε ξέρει τι λέει. Και εγώ τα πήρα χθες μαζί του, αλλά τελικά απλά πρέπει να τον αγνοούμε. Είναι σαν τον τρελό του χωριού, άμα δε του μιλάς αργά ή γρήγορα θα σε αφήσει στην ησυχία σου...

Link to comment
Share on other sites

Στην τελική δεν ασχολούμαστε εμείς με εσάς. ΕΣΕΙΣ ασχολείστε μαζί μας. Αν δεν σας αρέσει λοιπόν η ευνομία, η απόδοση δικαιοσύνης, η δημοκρατία κλπ και θέλετε να το παίζετε υπεράνθρωποι να πάτε στην Κίνα να βρείτε το δίκιο σας.

Link to comment
Share on other sites

@cna : Περιόρισε σε παρακαλώ τη χρήση έντονων και κεφαλαίων. Εκείνοι που δεν "πιάνουν" τα μηνύματα , δεν θα τα πιάσουν ούτε τώρα.

 

Συνιστώ σε ΟΛΟΥΣ να κατέβουν οι τόνοι διαφορετικά το thread θα κλειδωθεί για κάποιες ώρες.

 

Ευχαριστώ .

Link to comment
Share on other sites

Επισης οι διπλωματουχοι λενε διπλωματουχος ΜΜ ΕΜΠ,οι

τεχνολογοι γιατι δεν λενε πτυχιουχος ΜΜ ΤΕΙ Κοζανης?

 

ΧΜΜΜ... δεν έχω δει τίτλο διπλ. πολιτικός μηχανικός πανεπιστημίου Θράκης ή διπλ. πολικός μηχανικός πανεπιστημίου westminster Λονδίνου κ.α.

Οι του Ε.Μ.Π. και του Α.Π.Θ. το θεωρούν τιμή τους και καμάρι τους (και καλά κάνουν) και το βάζουν για να διαχωρίζουν εαυτούς από όλους τους υπόλοιπους!!! Πάντως στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά μας σύστηναν να το βάζουμε!!! Εκτός αυτού ο επίσημος τίτλος μας είναι "πτυχ. πολιτικός μηχανικός Τ.Ε."

 

PS Η σχολή λέγεται ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ !!!

Link to comment
Share on other sites

Ρε μπας και είναι το ίδιο άτομο με δύο λογαριασμούς;

 

@dinakos για τους διπλωματούχους τους υποχρέωνε νομίζω το ΤΕΕ να αναφέρουν την σχολή προέλευσης μέχρι πρότινος. Σε εμάς δεν υπήρξε ποτέ αυτή η απαίτηση από την ΕΕΤΕΜ για τον απλό λόγο ότι όταν δεν έχεις ΕΔ δεν έχει και νόημα να διασπάς τους απόφοιτους σε σχολές προέλευσης.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.