Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • H Intrakat κατέθεσε αίτηση διακοπής εργασιών για τις εργασίες υπογειοποίησης στην "Αγια Σοφιά"


    Δυο βήματα μπροστά και ένα πίσω φαίνεται πως γίνονται για την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια.

    Παρ' ότι το έργο προχωρά και μέσα στο καλοκαίρι τοποθετήθηκαν και τα "κιτρινόμαυρα" καθίσματα των φιλάθλων σχηματίζοντας τον δικέφαλο αετό κρατώντας ζωντανό το όνειρο των φιλάθλων για την επιστροφή τους στην νέα έδρα της αγαπημένης τους ομάδας, οι φίλοι του δικέφαλου βλέπουν να σταματούν -με ευθύνη της περιφέρειας- τα έργα υπογειοποίησης που είχε αναλάβει η εταιρεία Intrakat.

    Ειδικότερα, η κατασκευαστική εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΑΤ έκανε αίτηση διακοπής εργασιών του έργου στη Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Έργων και Υποδομών, η οποία έγινε αποδεκτή.

    Οπως αναρτήθηκε χαρακτηριστικά από την διεύθυνση τεχνικών έργων στη Διαύγεια "Αποδεχόμαστε την  από 17/9/2021 ειδική δήλωση διακοπής εργασιών της εταιρείας  με δ.τ. ΙΝΤΡΑΚΑΤ αναδόχου του έργου: «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας», αποκλειστικά και μόνο για το λόγο καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριαμού, πέραν του διμήνου από την υποβολή του, σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 152 του νόμου 4412/16".

    Σημειώνεται ότι η σύμβαση κατασκευής του έργου του θέματος είναι ύψους 10.096.994,20€ (με Φ.Π.Α.) και έχει υπογραφεί μεταξύ του Ν.Π.Δ.Δ. Περιφέρειας Αττικής και της εργοληπτικής επιχείρησης ΙΝΤΡΑΚΑΤ.

    Ολοκληρώθηκε η ανάθεση για την προμήθεια εξοπλισμού

    Την ίδια ώρα ολοκληρώθηκε ο σχετικός διαγωνισμός για την προμήθεια εξοπλισμού του νέου γηπέδου της ΑΕΚ τον οποίο "έτρεξε" η Περιφέρεια Αττικής. Συγκεκριμένα, μειοδότες του διαγωνισμού αναδείχθηκαν η Cosmote με προσφορά 8,5 εκατ. ευρώ αναλαμβάνοντας τις εγκαταστάσεις συστημάτων δικτύωσης, πληροφορικής και ασφάλειας, και τις εγκαταστάσεις ήχου εικόνας, οπτικοαουκουστικών μέσων και τηλεοπτικής μετάδοσης καθώς και η Neurosoft με προσφορά 2,9 εκατ. ευρώ η οποία θα αναλάβει τα μηχανήματα συντήρησης χλοοτάπητα, τα τοπικά μέσα κατάσβεσης, τις εγκαταστάσεις φωτισμού, τον κλιματισμό, τους πίνακες φωτισμού, κίνησης και αυτοματισμού και τον αρχιτεκτονικό (αθλητικό) εξοπλισμό.


    Πηγή: http://ered.gr/el/content/H_Intrakat_pagonei_tis_ergasies_upogeiopoiisis_stin_Agia_Sofia/



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.